PHDSTUDIES

3 Tanulási rendszerek PhD Képzés Összevetése

A diplomás program befejezése után a tudósok továbbképzést végezhetnek a filozófia doktora révén. A PhD a legmagasabb diploma elérhető a legtöbb egyetemeken, és általában három vagy több évig keresni.

Mi a doktori képzés a tanulási rendszerekben? Ez egy olyan doktori program, amely ösztönzi a tudományos kutatásokat azáltal, hogy az oktatásban alkalmazott különböző területekre összpontosít, hogy támogassák a tanulást. Egyes programok még megvizsgálhatják, hogy a kutatási kultúrában milyen ismeretek keletkeznek. A diákok többet tudhatnak meg az oktatással kapcsolatos politikai, társadalmi és kulturális összefüggésekről. Egyes kurzusok arra összpontosíthatnak, hogy a megismerés hogyan kapcsolódik a tanuláshoz. Más kurzusokat arra terveztek, hogy megvizsgálják, hogy a vezetés és a döntéshozatal hogyan befolyásolhatja az oktatást. A pontos tanterv minden egyetemen eltérő, de sokan vannak előadások, viták, projektek és disszertációk.

Az oktatás egyik legnagyobb előnye az, hogy elősegíti az egész életen át tartó tanulást, ami segítheti a szakembereket a munkahelyen. Más előnyök közé tartozik a fontos készségek, például a kommunikáció és a vezetés kiépítése. Mindezek az új képességek együtt dolgoznak, hogy jól körülkerekedjenek.

A doktori (PhD) költségei országonként és különböző országbeli egyetemeken eltérőek lehetnek. Mivel nincs egyetemes tandíjrendszer, a pályázóknak közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az iskolával, hogy árajánlatot kapjanak.

Azok a diákok, akik doktori fokozatot szereznek a tanulási rendszerekben, valószínűleg karrierjüket szeretnének kezdeni az oktatási területen. Természetesen ez az oktatás számos karriert eredményezhet. Néhány diplomás iskolavezetők, döntéshozók, professzorok, korai nevelés tanárok, technológiai integrációs szakemberek, oktatói tervezők, oktatási tanácsadók és tantervi koordinátorok lesznek. A rendelkezésre álló pontos lehetőségek függenek a diplomások egyéb tanulmányi és foglalkoztatási történetétől.

Készen állsz a PhD programba való beiratkozásra? Az iskolák világszerte ezt az oktatást kínálják az interneten és az egyetemen. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Tanulási rendszerek Filter

Ed. D Vidéki oktatás, tanítás és tanulás

University of West Alabama Online
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
On-line

Keresse meg felsőfokú diplomáját, hogy a vidéki iskolarendszerben tanulókat a legjobban szolgálja a Nyugat-Alabamai Egyetem vidékoktatási doktorán keresztül. Az első ilyen jel ...

Tovább

Oktatási filozófia doktora

Florida Christian University
PhD
<
Nappali
Portuguese (Brazil)
Campus

Az oktatásban részesülők doktori fokozata olyan képességekkel és ismeretekkel van ellátva, amelyek a mai iskolákban és tantermekben jelentős változásokat hozhatnak. A program ...

Tovább

PhD kutatási képzés pedagógiai források és tanulási folyamatok óvodai és iskolai

University College of Southeast Norway
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

USN kínál PhD kutatási képzés a pedagógiai források és tanulási folyamatok az óvodában és az iskolában. A program akkreditált 2012 őszén.

Tovább