close

Szűrők

Lásd a találatokat

Technológiai menedzsment PhD Képzés Összevetése

Leendő diákok, akik úgy döntenek, hogy álom nagy lehetnek arra törekszenek, hogy keresni PhD. Filozófiai doktor néven is ismert, ezt a keresett elismerést széles körben az ország legtöbb országában elismert egyik legmagasabb fokozatnak tekintik. Mi a doktori képzés a technológiai menedzsmentben? A doktori fokozat megszerzése javíthatja a diákok képességeit az erőforrás-g… Tovább

Leendő diákok, akik úgy döntenek, hogy álom nagy lehetnek arra törekszenek, hogy keresni PhD. Filozófiai doktor néven is ismert, ezt a keresett elismerést széles körben az ország legtöbb országában elismert egyik legmagasabb fokozatnak tekintik.

Mi a doktori képzés a technológiai menedzsmentben? A doktori fokozat megszerzése javíthatja a diákok képességeit az erőforrás-gazdálkodás területén. A választott fókuszterülettől függően a valós idejű rendszerek, az integrált áramkörök, az érzékelők, a kommunikáció és a hálózatok jobb ismerete is megszerzett lehet. Számos specializáció található ezen a területen, beleértve a beágyazott rendszereket, a robotikát és a fotonikus technológiákat.

A doktori fokozatú hallgatók a technológiai menedzsmentben élvezhetik a fejlett tudományos és mérnöki készségeket, amelyek hasznot húzhatnak a kiválasztott szakmából. Lehet, hogy javul a képességük a saját kutatásuk irányításához és létrehozásához.

Sok hallgató, aki beiratkozik egy PhD programba, elkötelezheti magát az átlagosan 4-7 éves oktatásban. Az idő múlása mellett egy PhD hallgatónak kell elvégeznie a tanulmányait, az ország, amelyben az oktatást megszerezték, és az iskola választja meg az iskolázás költségeit. A pénzügyi információkhoz való kapcsolattartás mindig szilárd ötlet.

Miután elvégezte a PhD in Technology Management programot, a diplomások úgy döntöttek, hogy felfedezzék a pályafutást a sok szakmai területen. Érdeklődési körétől és az érettségiségtől függően a doktorjelöltek olyan pozíciókban dolgozhatnak, mint a számítógépes rendszerek elemzője, a számítógépes szakemberek, a számítógépes szoftver-mérnökök, a számítógép-programozó vagy a vezetői információs rendszerek igazgatója.

Sokan úgy találják, hogy az online programok szilárdan megfelelnek oktatási törekvéseiknek. A jövőbeli hallgatók valószínűleg olyan PhD kurzusokat kínálnak, amelyek mind otthoni, mind világszerte közel állnak egymáshoz. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
MAS Education Institute
Dubai, Egyesült Arab Emírségek

A Ph.D. elsődleges célja A Lincoln University College Operatív és Technológiai Menedzsment programjának célja, hogy képzett hallgatókat készítsen az egyetemi szintű oktatási é ... +

A Ph.D. elsődleges célja A Lincoln University College Operatív és Technológiai Menedzsment programjának célja, hogy képzett hallgatókat készítsen az egyetemi szintű oktatási és kutatási karrierre, valamint az üzleti és kormányzati felelős pozíciókra, és a hallgató számára egy fogalmi megértést adjon a kutatási eszközök sorozatáról. -
PhD
Angol
szept. 2021
Campus