Filter
PhD
Macedónia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Technológiai tanulmányok A Filozófia Doktorai Összevetése Macedóniában 2019

El kell érni két dolgot, amikor megszerezte a PhD. Először is meg kell érteni, az adott tárgy alaposan. Másodszor, egy széles körben kell ismereteket a témában.

A technológia beépítése a modern társadalomban gyakran tárgya politikai és filozófiai vitáknak. A fő kérdés az, hogy a technológia az emberiség javát szolgálja-e vagy inkább ártalmas. Egyesek szerint a technológia túlzott alkalmazása káros a környezetre, míg mások úgy vélik, elengedhetetlen része az emberi fejlődésnek.

Macedónia 's nagy gazdag természeti és kulturális látnivalók teszik vonzó célponttá a látogatók. Skopje az ország 's politikai, kulturális, gazdasági és tudományos központja, és több egyetemen.

A Legjobb Technológiai tanulmányok A Filozófia Doktorai Macedóniában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Technológiai tanulmányok, Macedónia

Diplomák
Helyszín
Macedónia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University For Information Science And Technology

Változások a területén a számítástechnika és a távközlés még soha nem volt még dinamikusabb. Az új információs technológiák folyamatos fejlesztése, valamint azok átadása ... [+]

Doktori tanulmányokat Computer Science és Távközlési Bevezetés

Változások a területén a számítástechnika és a távközlés még soha nem volt még dinamikusabb. Az új információs technológiák folyamatos fejlesztése, valamint azok átadása érinti mindenhol zajlik egy figyelemre méltó sebességgel. A modern kutatások és tanulmányok a mérnöki világ, van egy nagy kihívás az új technológiák és módszerek, amely biztosítja a modern megoldásokat a következő területeken: az információs és kommunikációs technológiák.

A tanulmányi program doktori tanulmányokat informatikai aktívan figyeli a globális és európai trendek és a társadalmi igények. Ez a program alapja a modern tudományos ismeretek terén, amely lehetővé teszi a diákok, hogy megszerezzék a fejlett kutatási, elméleti és gyakorlati ismeretek fejlesztését és a kutatási készségek, műszaki ismeretek és készségek.... [-]

Macedónia Ohrid
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul