PHDSTUDIES

Teológia Doktori Tanulmányok Összevetése Dél-Afrikában 2020

El kell érni két dolgot, amikor megszerezte a PhD. Először is meg kell érteni, az adott tárgy alaposan. Másodszor, egy széles körben kell ismereteket a témában.

Több, mint egy tanulmány egy vallás, teológia általában kiterjed a különböző vallási és filozófiai tradíciók, keresek egy jobb megértéséhez az isteni. Bár lehet tanulmányozni, hogy adjon meg egy bizonyos vallási rend, azt is biztosít a hallgatók, hogy értik a népi hiedelmek általában.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

A Legjobb Teológia A Filozófia Doktorai Dél-Afrikában 2020

2 Találatok Teológia, Dél-afrikai Köztársaság Filter

PhD in Study of Islam

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
3 év
30 okt. 2020
Angol
Campus

A thesis is completed on a topic chosen with the Department and written under supervision. Students focus on a topic from the field of Arabic, Islamic Studies, Hebrew (includi ...

Tovább

PhD a bibliai tanulmányokban

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;6 év
Angol
Campus

A DLitt et Phil (Bibliai Tanulmányok) program egy kutatási program, amely túlnyomórészt elméleti munkát foglal magában, és általában nem igényel munka alapú tanulást vagy szak ...

Tovább