Természettudományok PhD Képzések Keresése 2020 az Amerikai Egyesült Shah Alam Malajziában

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.A természettudományok megfigyel… Tovább

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.

A természettudományok megfigyelések, előrejelzések és kísérletek segítségével vizsgálja a természeti jelenségeket. Ez a sokszínű tudományterület olyan alterületekre oszlik, mint a biológia, a fizika, a kémia, a földtudomány és a csillagászat.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Selangor város híres a jó lakosság akik keresik posztgraduális és PhD fokozatot Bölcsészettudományi és Művészeti. UNISEL Universiti Selangor egyik legjobb egyetemek Malajziában.

Kérj Információt Természettudományok PhD Diplomák az Amerikai Egyesült Shah Alam Malajziában 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Sunway University
Shah Alam, Malajzia

Ez a kutatásvezérelt program célja, hogy tovább fejlessze jelenlegi kutatási készségeit a biológia néhány kulcsfontosságú területe közül.

Ez a kutatásvezérelt program célja, hogy tovább fejlessze jelenlegi kutatási készségeit a biológia néhány kulcsfontosságú területe közül. -
PhD
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Angol
jan. 2020
Campus