PHDSTUDIES

Részidős Természettudományok PhD Képzések Összevetése az Amerikai Egyesült Shah Alam Malajzia 2020

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.

A természettudományok megfigyelések, előrejelzések és kísérletek segítségével vizsgálja a természeti jelenségeket. Ez a sokszínű tudományterület olyan alterületekre oszlik, mint a biológia, a fizika, a kémia, a földtudomány és a csillagászat.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Selangor város híres a jó lakosság akik keresik posztgraduális és PhD fokozatot Bölcsészettudományi és Művészeti. UNISEL Universiti Selangor egyik legjobb egyetemek Malajziában.

Kérj Információt Részidős Természettudományok Doktori Diplomák az Amerikai Egyesült Shah Alam Malajziában 2020

1 Találatok Természettudományok, Shah Alam Filter

Biológia filozófia doktora

Sunway University
PhD
jan. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
3 év
Angol
Campus

Ez a kutatásvezérelt program célja, hogy tovább fejlessze jelenlegi kutatási készségeit a biológia néhány kulcsfontosságú területe közül.

Tovább