PHDSTUDIES

3 Testnevelés PhD Képzés Összevetése

A PhD a doktori filozófia rövidítése, és ez a legmagasabb fokú tudományos fokozat. A PhD négy vagy több évig tarthat, és az idő nagymértékben függ attól, hogy melyik tárgyat választja tanulmányozni.

Szóval, mi a PhD a fizikai oktatásban? Ez a téma a fizikai tevékenységeket egy iskolai vagy karrier-környezetben vizsgálja, a kötelező aktív osztályoktól a professzionális sportágakig. A PhD-nek a testnevelésben való megszerzése azt jelenti, hogy kutatásokat végeznek az emberi anatomiáról és arról, hogy a stressz és a tevékenység különféle fajtái elhagyják jelképességüket. Egyes részmezők a fizikai tevékenységet a tudomány, a társadalom és a kultúra szempontjából vizsgálják.

A testnevelési doktori programon belül olyan készségeket tanulsz, mint a csapatmunka, a figyelem a részletekre és a több munkára. A csapatmunka különösen hasznos lehet a közös cél elérése érdekében, míg a programban szerzett egyéb készségek segítenek abban, hogy hatékonyabbá váljanak a mindennapi tevékenységekben.

A fizikai oktatás PhD-jének költségeit általában ellensúlyozhatja egy ösztöndíjas. Az ösztöndíj egy újabb módja ennek a fajta programnak a fizetésére. Ezek az alapok fedezhetők könyvek, tandíj, kurzus díjak és számos egyéb költségek során a tanulás.

Akárcsak egy PhD-program bármely végzettségéhez hasonlóan, az egyetemen végzett munkát a kar egyik tagjaként. A testneveléshez, az egyetemhez vagy a hivatásos sportágakban alacsonyabb szintű pozíciók rendelkezésre állhatnak. Az emberi szervezetre vonatkozó kutató új sporteszközöket is kutathat, és hogyan optimalizálhatja az edzést. Az ilyen jellegű munkához kereshet egy kutatási és fejlesztési pozíciót a sportszergyártók számára.

A legtöbb iskola, különösen a saját sportcsapataival rendelkező, testnevelési osztály. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Testnevelés Filter

Filozófia doktori fokozatú testnevelés

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Spanyol
Campus

Minden programunkat a Puerto Rico Oktatási Testülete (CEPR) rendelkezik megfelelő engedéllyel, és a Közép-Állami Felsőoktatási Bizottság (MSCHE) akkreditálta. Az egyetemi hall ...

Tovább

PhD mérnöki és fizikai tudományok

Heriot-Watt University Dubai
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A Mérnöki és Fizikai Tudományok Iskolája nagyon magas értéket képvisel annak lehetővé tételében, hogy az emberek PhD (filozófiai doktor) fokozatot szerezzenek kutatással, és ö ...

Tovább

Ph.D. Kinanthropológiában

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A tanulmányi program a kinanthropológia tudományterületén belül valósult meg. A kinanthropológia a tudomány multidiszciplináris területe, amely foglalkozik a szándékos és spon ...

Tovább