$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Toxikológia PhD Képzés Összevetése

A Doctor of Philosophy a jobban ismert rövidítése, PhD. Ez gyakran a legmagasabb fokú oda ezen a területen, ami a csúcs az oktatás. Mi a PhD Toxikológiai? Toxikológia A tanulmány a káros hatása a különböző anyagok az élő szervezetekre. Ez egy interdiszciplináris tanulmányi elemekkel a kémia, biológia és az orvostudomány. A diákok megtanulják, információk, például a… Tovább

A Doctor of Philosophy a jobban ismert rövidítése, PhD. Ez gyakran a legmagasabb fokú oda ezen a területen, ami a csúcs az oktatás.

Mi a PhD Toxikológiai? Toxikológia A tanulmány a káros hatása a különböző anyagok az élő szervezetekre. Ez egy interdiszciplináris tanulmányi elemekkel a kémia, biológia és az orvostudomány. A diákok megtanulják, információk, például a kémiai összetételét méreganyagok és a dózis vegyi anyagok hatással van a különböző szervezetek. Sokfélesége miatt a mezőket, akkor gyakran más hangsúllyal a mértéke, mint például az analitikai kémia, biokémia és a kábítószerek és biológiai anyagok.

A doktorandusz a fegyelem toxikológiai általában erős számítási és elemzési képességeit. A PhD jellemzően használt munkát találni karrier kapcsolatos toxikológiai valamint álláshelyen.

Bár a PhD Toxikológiai Program jellemzően körülbelül négy év alatt fejezik be, a tandíj és egyéb pénzügyi szempontok eltérő lehet, mivel ezek a programok gyakran megtalálható számos országában. Meg kell találjon az egyetemek egy opció, amely a legjobban megfelel az Ön pénzügyi helyzetét és igényeit.

A végzős PhD Toxikológiai általában munkát találni számos tudománnyal kapcsolatos területeken. Diplomások gyakran elkezd a kísérleti laboratóriumokban egy általánosabb jellegű érzést, mielőtt bemegy egy célzottabb területen. Kutatás a tudósok potenciálisan dolgozni laboratóriumok kapcsolódó termék biztonsági értékelését, a közbiztonság, az akadémiai és ipari területeken, és a jogi szabályozás. Rendvédelmi szervek, valamint a gyógyszeriparban is alkalmazott toxikológusokra csinálni elemzés nekik.

Mivel ez egy felsőfokú, lehet, hogy nehezebb megtalálni egy intézmény kínál PhD toxikológia, mint egy alap program.Ennek ellenére, akkor általában talál PhD Toxikológiai programok számos különböző országban. Ha érdekli a tanulás többet, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Chulabhorn Graduate Institute
Bangkok, Thaiföld

A régió számos országának gyors fejlődése a vegyi anyagok széles körű felhasználásához vezetett az iparban, a mezőgazdaságban, a közegészségügyben és a mindennapi életben. Ez ... +

A régió számos országának gyors fejlődése a vegyi anyagok széles körű felhasználásához vezetett az iparban, a mezőgazdaságban, a közegészségügyben és a mindennapi életben. Ez jelentős eredményhez vezetett -
PhD
Nappali
Angol
Campus