PHDSTUDIES

Részidős Turizmus és vendéglátás PhD Képzések Összevetése az Amerikai Egyesült Johannesburg Dél-afrikai Köztársaság 2021

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Johannesburg város legnagyobb forrása az arany és a gyémánt Dél-Afrikában. Ez az alapja a dél-afrikai alkotmánybíróság és a legnagyobb és leggazdagabb városa, a Gauteng tartományban. Ez ad otthont a University of Johannesburg.

Kérj Információt Részidős Turizmus és vendéglátás Doktori Diplomák az Amerikai Egyesült Johannesburg Dél-Afrikában 2021

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Johannesburg Filter

PhD a turizmus és vendéglátás menedzsmentjében (RD)

University of Johannesburg
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
Campus

A program célja a posztgraduális hallgatók alkalmazott kompetenciájának fejlesztése fejlett szinten a turizmus és vendéglátás kutatásában, elemzésében, értelmezésében és megér ...

Tovább