PHDSTUDIES.HU

A Legjobb Doktorátusok az Amerikai Egyesült California az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

PhD Diplomák Keresése az Amerikai Egyesült California az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Találat Filter

Orvos Minisztérium

Trinity International University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 6 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Deerfield Dolton Davie Santa Ana + 4 további

Felszerelhető nagyobb minisztérium hatékonyságát. A doktor Minisztérium felkéri a férfiak és nők, hogy fokozzák mélyebbre az Ige tanulmányozására, hogy bővítsék perspektívái minisztérium gyakorlatokat, és csatlakozzanak a globális közösség szolgálata szakemberek párbeszéd és tanulmányi kedvéért az evangélium.

A filozófia doktora (PhD) a transzperszonális

Sofia University
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Palo Alto

A program egyesíti a tapasztalati tanulás és komoly tudományos vizsgálódás és a diplomások válnak transzperszonális tudósok, transpersonally-orientált terapeuták és gyógyítók, átalakító pedagógusok, és a változás ügynökök különböző társadalmi és szervezeti környezethez.

A filozófia doktora (Ph.D.) a globális vezetésben

Richfield University
Campus On-line Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A filozófia doktora a Global Leadership (PhD) a Richfield College egy kutatási központú posztgraduális tanulmány és oklevéllel kapcsolatos kérdésekre, amelyek alakították a globális közösség és annak

Ph.D a klinikai pszichológia (Rosemead School of Psychology)

Biola University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles + 1 további

Általában négy éves állandó lakhely szükséges, kivéve átadása hitel hozta, és fejlett álló adni. Míg a doktori nem ítélnek oda, illetve befejezését kijelentette természetesen a munka, vannak alapvető egysége követelmények mértéke (133 félév óra).

Doktora minisztérium

Biola University
Campus Nappali 6 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A világ változik, és elvárások növekednek. A tegnapi megoldások nem úgy tűnik, hogy működik, és ez nehéz tudni, hogy mi legyen a következő lépés. Ne essen pánikba. Talbot segíthet. Szeretnénk segíteni Önnek frissíteni, újítani és átállni az, ahol Isten hív téged minisztérium.

Pszichológia doktora

California Southern University
On-line Nappali 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Costa Mesa

A CalSouthern egyik legnépszerűbb diplomaprogramja, a Pszichológiai Doktor (PsyD) egy alkalmazott, klinikailag összpontosított fokozat, amely megfelel a klinikai pszichológusnak a kaliforniai államban való oktatási követelményeinek. A PsyD program egy olyan doktori projektben fejeződik be, amely a leginkább szenvedélyes témára összpontosít - ez az egyik kivételesen legjobban kifizetődő akadémiai tapasztalat.

PhD filozófia, kozmológia és tudat

California Institute of Integral Studies
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

A Filozófia, Kozmológia és Tudat (PCC) posztgraduális program elkötelezett az emberi faj újragondolására, mint a Föld közösségének egymást erősítő tagjaivá.

PhD az ökológiában, a spiritualitásban és a vallásban

California Institute of Integral Studies
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

Programunk célja, hogy segítse a tanulókat a tudás és a bölcsesség ápolásában a kortárs ökológiai válságnak az integrált és a transzdiszciplináris perspektívából történő válaszadásához.

PhD a kelet-nyugati pszichológiában

California Institute of Integral Studies
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco + 1 további

Programunk egy olyan tanulási közösség, ahol a keleti, a nyugati és a bennszülött kultúrák pszichológiai és lelki hagyományai találkoznak egymással, hogy beszélgetjenek egymással és átalakítsák egymást.

PhD az antropológiában és a társadalmi változásokban

California Institute of Integral Studies
Campus Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

Az Antropológia és a társadalmi változás PhD az aktivista antropológiára és a társadalmi változásra összpontosít.

PhD in Transformative Studies (Online Program)

California Institute of Integral Studies
Vegyes online és egyetemi Nappali 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

Programunk innovatív módon ötvözi a legfontosabb kérdéseket, amelyek ötvözik az ösztöndíjat, a kreativitást és az önvizsgálatot.

PhD a női spiritualitásban

California Institute of Integral Studies
Campus Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

A női spiritualitás egy transzdiszciplináris program, amely felkészíti a diplomásokat, hogy változás-készítők legyenek, akiket a jelentés, a cél és a látás értelme vezérel.

PhD az integrált és transzperszonális pszichológiában

California Institute of Integral Studies
Vegyes online és egyetemi Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

A transzperszonális pszichológia az egész személy transzformatív pszichológiája az intim kapcsolatokban egy változatos, egymással összekapcsolódó és fejlődő világgal.

PsyD a klinikai pszichológiában

Pacifica Graduate Institute
Campus Nappali 4 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Carpinteria Santa Barbara + 1 további

A Psy.D. A program feladata, hogy előkészítse a klinikai pszichológusokat, akik mély pszichológiai megközelítéseket hoznak a különböző közösségekkel való együttmûködéshez, valamint a közösség mentális egészségét a mély pszichológia munkájában.

PhD a klinikai pszichológiában

Pacifica Graduate Institute
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Carpinteria Santa Barbara + 1 további

A Ph.D. program ünnepli annak 30 éves hagyományát, hogy a klinikai pszichológia doktori képzés mélyreható pszichológiai hagyományait, hangsúlyozva a radikális elmélet, a mélyreható relációs klinikai oktatás, és elkötelezettség a társadalmi igazságosság és gondozás. A program előkészíti a pszichológusokat a különböző mélységpszichológiai hagyományok, az emberi tudományok ösztöndíja és a közösségi praxis integrálása révén.