PHDSTUDIES

PhD Képzések az Amerikai Egyesült Santa Barbara az Amerikai Egyesült Államokban 2020

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Santa Barbara található California, USA. A gazdaság, a város épül, mint a szolgáltatási szektor, az oktatás, a mérnöki, az egészségügy, a pénzügy, a mezőgazdaság és a feldolgozóipar. A fiatal szakember általában egy jó esélyt, hogy kezdeményezi a karrier a városon belül.

PhD Diplomák Keresése az Amerikai Egyesült Santa Barbara az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Találat Filter

PhD a klinikai pszichológiában

Pacifica Graduate Institute
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A Ph.D. program ünnepli annak 30 éves hagyományát, hogy a klinikai pszichológia doktori képzés mélyreható pszichológiai hagyományait, hangsúlyozva a radikális elmélet, a mélyr ...

Tovább

PsyD a klinikai pszichológiában

Pacifica Graduate Institute
PhD
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A Psy.D. A program feladata, hogy előkészítse a klinikai pszichológusokat, akik mély pszichológiai megközelítéseket hoznak a különböző közösségekkel való együttmûködéshez, val ...

Tovább