PHDSTUDIES

Doktori Képzések az Amerikai Egyesült Tallahassee az Amerikai Egyesült Államokban 2020

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Tallahassee az egyik legjelentősebb város Floridában, és az is a fővárosban. Található a földnyelv Florida, Tallahassee ad otthont néhány igen nagyon tartják számon egyetemek az állam.

Doktori Képzések Keresése az Amerikai Egyesült Tallahassee az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Találat Filter

Ph.D. az emberi tudományban, az emberi fejlődésben és a családi tudományban (HDFS)

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
PhD
aug. 2020
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
Angol
Campus

Az emberi fejlődés és a családi tudomány (HDFS) Ph.D. program, képezzük a diákokat, hogy a tudósok, egyetemi karok és kutatók következő generációjává váljanak. A diplomások si ...

Tovább

Ph.D. házassági és családi terápiában

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
PhD
aug. 2020
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
Angol
Campus

A házassági és családi terápia (MFT) doktori programja hosszú és gazdag történelemmel rendelkezik. A program a családi folyamatokat és empirikusan támogatott relációs beavatko ...

Tovább