PHDSTUDIES

Részidős Vegyészmérnök Doktori Diplomák Megtekintése Afrikában 2021

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

Akkor is, ha úgy dönt, Kelet-Afrika mitológiai, varázslatos Tanzánia, Szenegál, a föld Teranga vagy Dél-Afrikában, a széles lehetőségeket áztassa, és szolgálja a kutatás Afrikában lesz elsöprő.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Vegyészmérnök Doktori Képzések Afrikában 2021

3 Találatok Vegyészmérnök, Afrika Filter

PhD a vegyészmérnöki

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;3 év
Angol
Campus

A vegyipar technológiája különféle anyagok, például vegyi anyagok, vegyületek, paszták, kőolajszármazékok, bányászati ércek, gyógyszerek, gáztermékek és egyebek kezelésére, el ...

Tovább

PhD Vegyészmérnöki

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Angol
Campus

A program lehetővé teszi a diplomások, a kutatás révén, hogy szakosodni a területeken elemzési és tervezési szakterületen a Vegyészmérnöki.

Tovább

Kémia: kutatás és fejlesztés

Hassan 2 University Casablanca
PhD
aug. 2021
<
Nappali
Arabic (Morocco)
French (Morocco)
Campus

A Ben M'Sick Természettudományi Kar Doktori Tanulmányok, Tudományok és Alkalmazások Központját a Casablancai Hassan II Egyetem hozta létre tanácsának 2008. július 17-i határoz ...

Tovább