36 PhD Programok ban ben Vegyészmérnök 2024

PhD Programok ban ben Vegyészmérnök 2024Filter
    • Jerusalem, Izrael

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A biomérnöki tudomány egy multidiszciplináris terület, amely egyesíti a biológia, a fizika, a kémia és a mérnöki tudást, hogy élvonalbeli eszközöket hozzon létre a biológia vagy az orvostudomány gyakorlatához. Ez a gyorsan növekvő terület a biológiai rendszerek megértésének új szintjét biztosítja, a molekuláris skálától a teljes organizmusokig, mérnöki alapú analitikai és kísérleti megközelítések alkalmazásával.

    • Honolulu, Amerikai Egyesült Államok
    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás

    Angol, Portugál, Spanyol

    A Vegyészmérnöki Doktor (D.Sc) segíti a hallgatókat független kutatókvá válásában azzal a képességgel, hogy kémiai mérnöki elveket, valamint fejlett analitikai és kísérleti technikákat alkalmazzon az eredeti kutatások elvégzéséhez. A vegyészmérnöki alapelvek magukban foglalják a szállítási jelenségeket, a kémiai reakciótechnikát, a termodinamikát, valamint az alkalmazott matematikát és a szállítási jelenségeket.

    • Auburn, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    6 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Ph.D. megszerzésével járó dolgozat a vegyészmérnöki szakban lehetőséget kínál az új problémák meghatározásához, megfogalmazásához és megoldásához szükséges készségek megszerzéséhez, valamint a területhez való jelentős hozzájáruláshoz.

    • Storrs, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A vegyész- és biomolekuláris mérnöki diplomás munka lehetőséget ad a hallgatóknak tanulmányaik és kutatásaik további folytatására. Posztgraduális programunk élvonalbeli eszközöket és erőforrásokat használ, hogy hozzájárulhassunk a kémiai és biomolekuláris mérnöki kutatás új módszereinek kialakításához. Segítünk tanfolyami feladatok és irányított kutatások nyújtásában az MS és a Ph.D. hallgatók. Ez az expozíció lehetővé teszi a diákok számára, hogy kibővítsék azokat az alapelveket, amelyeket a hallgatók egyetemistaként megkapnak. Kutatásaik páratlan tapasztalatot adnak a problémamegoldás terén, amely kulcsfontosságú eleme a mai nap kihívásainak egy jobb holnap érdekében.

    • Stillwater, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az OSU vegyészmérnöki filozófiai doktorátusa egy olyan tudományág, amely az anyagok előállítására, átalakítására és szállítására szolgáló folyamatok kidolgozására és tervezésére összpontosít – a laboratóriumi kísérletezéssel kezdődik, majd a technológia bevezetésével.

    • Fargo, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Mezőgazdasági és Biorendszerek Mérnöki Tanszéke posztgraduális tanulmányokat kínál, amelyek MS és Ph.D. fokon. A program a mezőgazdasági termelés, az élelmiszer- és bioüzemanyag-feldolgozás, valamint a környezeti erőforrás-gazdálkodás mérnöki problémáinak megoldására helyezi a hangsúlyt. Az előrehaladott munka magában foglalhat speciális képzést a következő területeken: öntözés- és vízelvezetéstechnika; mezőgazdasági hidrológia; talaj- és vízkészlet-gazdálkodás; állatállomány hulladékkezelése; levegőminőség, élelmiszerek és bioüzemanyagok, valamint egyéb biotermékek folyamattervezése; mezőgazdasági géprendszerek; precíziós mezőgazdaság; gépi látás és intelligens érzékelők biológiai rendszerekhez; valamint a biomassza-alapanyagok és egyéb biológiai anyagok betakarítás utáni kezelése és tárolása.

    • Ostrava, Csehország

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Rochester, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az orvos- és vegyészmérnöki Ph.D. program biztosítja az ismereteket, képzést és szakértelmet az ipar, az egyetemek, a kormányzat és az egészségügy fontos problémáinak kezeléséhez. Az orvosbiológiai és vegyészmérnöki doktori fokozat program során az első két év során számos osztályt teljesít, beleértve az alapozó tanfolyamokat más mérnöki doktoranduszokkal, az orvosbiológiai és vegyészmérnöki szakterület-specifikus kurzusokat, valamint a kutatási tanácsadóval választott választható kurzusokat. Egy kutatási szakdolgozatot a kari tanácsadóval a laboratóriumában fejez be, és lehetősége nyílik egy kiegészítő ipari szövetkezet vagy szakmai gyakorlat elvégzésére. A programon magasan képzett kutatóként diplomázik, aki jó helyzetben van ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be a mérnökök következő generációjában, akik segítenek megoldani a társadalmunk előtt álló kihívást jelentő és összetett problémákat.

    • Veszprém, Magyarország

    8 félévben

    Az egyetemen

    • Rapid City, Amerikai Egyesült Államok

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Ph.D. célja A vegyészmérnöki szakon olyan mérnök kifejlesztése, aki fejlett képességekkel rendelkezik az alapvető mérnöki tudományok és/vagy a tervezés és szintézis, valamint a kapcsolódó elvek önálló alkalmazásában a társadalom specifikus problémáira.

    • Kaunas, Litvánia

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol, Litván

    Vegyészmérnöki Ph.D. A tanulmányok egy hagyományos, kutatási alapú, általában négyéves, doktori fokozatú program, amely a következőket biztosítja:

    • Aveiro, Portugália

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Portugál

    • Hong Kong, Hongkong

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Természettudományi és Mérnöki Iskola által kezdeményezett közös nanotudományi és technológiai posztgraduális program hosszú távú támogatást kínál folyamatos kutatásunkhoz és képzésünkhöz, valamint a technológia fejlesztéséhez és a kereskedelmi forgalomba hozatalhoz. A Ph.D. A program célja a vegyi mérnöki kutatási kérdések azonosításához, az eredeti kutatási terv megfogalmazásához, valamint a kutatási kérdéssel foglalkozó kreatív és innovatív megoldások kidolgozásához szükséges ismeretek elsajátítása a hallgatókban.

  • Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    A részleg a tananyag széles spektrumát tanfolyamok, egyedülállóan egyesíti a mag vegyészmérnöki képzés az alapvető ismereteket az anyagok tudományos / mérnöki és tovább kell erősíteni a mélyreható tanulmányokat kialakulóban lévő kutatási és ipari területeken.