Hivatalos Leírás

Az érintett témák ezen a területen a kutatás a következők:

 • alacsony / nulla széndioxid-kibocsátású épületek
 • öko-épületek; hővisszanyerő rendszerek
 • számítógépes modellezés és épületfizikai
 • akusztika
 • világítás
 • hőátadás és 2-fázis áramlási
 • építési szolgáltatások (pl fűtés, hűtés, klíma)
 • lakóklíma (pl hőérzet és a levegő minősége)
 • szellőztetés / természetes szellőzés
 • termikus modellezés
 • utáni kihasználtság értékelés
 • Biomimetika

Ez természetesen megköveteli a 2: 1, vagy nemzetközi egyenértékű és / vagy egy mesterek érdeme szinten, vagy a fenti egy adott témáról, és IELTS szint 6.0 (5.5 minden elem). Ez általában befejeződött alatt körülbelül három évvel.

Berendezések

Diákok vannak ellátva kiegészítő eszközök vizsgálati elemzés, beleértve a számítógépes rendszereket (az összes szoftver lesz szükség), építési technológiák laboratóriumok és a műszaki műhelyek, digitális gyártás suite és modell műhely.

A Marmont Központ megújuló energia házak kutató laboratóriumok, amelyek fel vannak szerelve technológiák, mint például a fotovoltaikus panelek, napkollektorok, fény csövek, szélturbinák és a földi forrásból szivattyú melegszik. A fenntartható Research Building (SRB) célja, hogy szolgálja, mint példakép épület, demonstrálva state-of-the-art technikák fenntartható és környezetbarát építőipar. Akkor is hasznosíthatják laboratóriumi, irodai, szeminárium és szálláslehetőségek konfigurált támogatására számos különböző fűtési, hűtési és szellőzési stratégiák. Integrált technológiák közé fényelektromos (PV), napkollektorok, szélturbinák, hő- és energiaellátó rendszerek, fény csövek, öntisztító ablakok és esővíz gyűjtési rendszerek.

A Creative Energy Home projekt egy kirakat innovatív, state-of-the-art energiatakarékos otthon a jövőben. A projekt célja, hogy ösztönözze a fenntartható tervezési ötletek és elősegíti az új módszereket, hogy megfizethető, környezeti szempontból fenntartható lakások, amelyek újítások a tervezési. Számos nemzetközi vállalatok, így EoN, a BASF és aszfalton nyújtott támogatás a projekt.

A workshop létesítmények közé tartozik a modell-bekészítéssel és a digitális gyártás suite 3D router, 3D-s nyomtató és lézervágó.

Kutatási támogatás

Támogatás a posztgraduális kutatási diákok koordinálja a Kar Kutatási Hivatal. Minden PhD hallgató lesz a fő egyetemi felügyelő és legalább egy további felügyelő. Rendszeres hivatalos felügyelet találkozók, általában havonta egyszer kerül sor egy vagy mindkét felügyelők. Azt is előírják, egyetemi posztgraduális tanácsadók és a hallgatói PGR ismétlést, akik állnak rendelkezésre, ha van egy lekérdezés körülbelül kapcsolatos eljárások kutatási tanulmány, aggódik a folyamatban, vagy a rendelkezésre álló lehetőségek.

Minden PhD hallgatók beiratkozott a Műszaki Kar képzési program, ez egy strukturált képzési program rajz formális külső keretek, mint a Közös Tudás nyilatkozat, a kutatási-fejlesztési keretprogram (RDF), valamint a Kutatási Tanács útmutatást. Az Engineering and Science Research Council (EPSRC) elismerte a kar programot, amelyet a szektor vezető szabvány posztgraduális kutatási fejlesztési és képzési.

A kar kiváló kapcsolatokat az ipar és biztosítani fogja fejleszteni átvihető készségek, amelyek hasznosak lehetnek a különböző karrier. Akkor is hozzáférhet a Graduate School kutatója Fejlesztési Program.

Belépési követelmények

 • Belépési követelmények: 2.1 (vagy nemzetközi megfelelője) és / vagy mesterek érdem szintjén vagy magasabb szinten egy releváns témában
 • IELTS: 6.0 (mindegyik elemnél nem kevesebb, mint 5,5)
Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
dec. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
4,350 GBP
UK / EU díjak £ 4,300; Nemzetközi díjak: 21.060 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
dec. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

dec. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date