PhD ökoszisztéma-biológia és fenntarthatóság

Az ökológia, az evolúció, a viselkedés és a környezetgazdaságtan kutatási klaszterének elsődleges célja az ökológia, a környezetgazdálkodás, a megőrzés, az akvakultúra, az állatok viselkedése, a molekuláris taxonómia és a molekuláris genetika alapvető és alkalmazott kérdései, különös tekintettel e szempontok közötti kapcsolatokra. A klaszter magas szintű kutatási tevékenységet folytat az akadémiai munkatársak, posztdoktori tudósok és posztgraduális kutató hallgatók számára. A klaszter magas szintű kutatási tevékenységet folytat az akadémiai munkatársak, posztdoktori tudósok és posztgraduális kutató hallgatók számára.

KUTATÁSI EREDMÉNYEK

 • Állat viselkedés / kommunikáció
 • Biodiverzitás és ökoszisztéma-szolgáltatások
 • A part menti és mélyvízi biológia
 • Ökológiai gazdálkodás
 • A vízminőség gazdaságossága és a fenntartható vízgazdálkodás
 • Ökoszisztéma-ökológia, modellezés és matematikai biológia
 • Édesvízi biológia / halbiológia
 • Invazív fajok és hatásuk
 • Molekuláris ökológia, szisztematika és filogeográfia az algákban, növényekben, gerinctelenekben, halakban és emlősökben
 • A kagyló és az algák fenntartható akvakultúrája
 • Városi talajhasználat, közgazdaságtan és gazdálkodás
 • A biológiai sokféleség, az agrár-környezetgazdálkodási rendszerek és a szabadtéri szabadidős tevékenységek értékelése, beleértve a térinformatikai és területi ökonometria alkalmazását
 • A vadon élő ökológia, különösen a madarak és az emlősök

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

A kutatási fokozat lehetőséget nyújt arra, hogy kutatói készségeit fejlessze és kutatóként bizonyítsa magát. Queen's elkötelezett a kutatási képzés és a tanítás fejlesztése mellett, és posztgraduális kutatási lehetőségeket kínál minden tanulmányi területen. A következő posztgraduális kutatói tanulmányutak erre a témakörre:

FILOZÓFIA DOKTORI (PhD) FILOZÓFIA MASTER (MPhil)

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

A kutatási fokozatba való felvételhez szükséges minimális akadémiai követelmény általában az Egyesült Királyság vagy a ROI HE szolgáltató felső, második osztályú kitüntetése, vagy az egyetem számára elfogadható megfelelő képesítés. További információért forduljon az iskolához.

A TANULMÁNY MÓDJA / IDŐTARTAM

A regisztráció teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelői csoport irányítása alatt. A doktori fokozat hároméves teljes munkaidőben való regisztrálását követően várhatóan három éven belül benyújtja diplomáját, vagy két évig az MPhil (vagy részmunkaidős egyenérték) esetében.

MAGYAR NYELV KÖVETELMÉNYEK

A nemzetközi hallgatók (ahol az angol nem az első nyelvük) képesnek kell lennie arra, hogy bizonyítsák angol nyelvtudásukat. Nem EGT-állampolgár is meg kell felelnie az Egyesült Királyságban Vízum és Bevándorlás (UKVI) bevándorlás követelményei angol nyelvű vízum céljából. Az IELTS * pontszám 6,5, és legalább 5,5 az egyes komponensekben (* az elmúlt 2 év során).

Ha javítani szeretné az angol nyelvtudását, mielőtt beírja ezt a programot, partnerünk az INTO Queen's University Belfastban számos angol nyelvtanfolyamot kínál. Ezeket az intenzív és rugalmas kurzusokat úgy terveztük, hogy javítsák angol nyelvű képességét e programra való belépéshez.

KÜLÖNLEGES KÉPESSÉGEK

A csoport erős nemzetközi és nemzeti kapcsolatok széles skálájával rendelkezik, és az olyan alkalmazott kutatóközpontoktól, mint a Quercus, amely a természetvédelmi biológiában és biodiverzitásban tevékenykedik. Az iskola is szorosan részt vesz az Egyetem Fenntartható Világintézménye Intézetében.

A diákok hozzáférhetnek a modern laboratóriumokhoz és irodákhoz, amelyek az Orvosi Biológiai Központban helyezkednek el, közel a fő Lanyon telephelyhez. A diákok is hozzáférhetnek az University Naval Laboratory-hoz, amely Portaferry-ben található, közvetlenül a Strangford Lough Narrows-ban (a legnagyobb szigeteken a Brit-szigeteken), és ezeket a létesítményeket a rezidens személyzet és hallgatók, valamint a Queen's és nemzetközi látogatók.

Az Észak-Írország egyedülálló geológiája, enyhe éghajlat, viszonylag hosszú partvonalak és a hosszú múltra visszatekintő mezőgazdaság mellett számos érdekes élőhely létezik, amelyek stimuláló és kihívást jelentő környezetet biztosítanak azok számára, akik kutatást folytatnak ezeken a területeken.

KARRIER KILÁTÁSOK

Queen diplomásokat arat rendkívüli előnyöket. Egyedi kezdeményezések, mint például a képzés Plus és Kutató Plus himba elkötelezettségünket foglalkoztathatóság, míg az innovatív vezetői és vezetői programok mellett sterling integráció üzleti szakemberek segíti a hallgatók szert kulcsfontosságú vezetői pozíciókban mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Queen's University Belfast »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint