Hivatalos Leírás

Az építőmérnöki kutatási témák a struktúrákon, a geotechnikán, a folyadék mechanikán, a közlekedésen, a GPS felméréseken, az útanyagokon és sok más szemponton alapulhatnak.

Ez természetesen megköveteli a 2: 1, vagy nemzetközi egyenértékű és / vagy egy mesterek érdeme szinten, vagy a fenti egy adott témáról, és IELTS szint 6.0 (5.5 minden elem). Ez általában befejeződött alatt körülbelül három évvel.

Berendezések

Vannak számtalan szolgáltatással áll posztgraduális kutatási diákok szerte a két kutatási részlegek beleértve a járda Research Building, a Nottingham Térinformatikai Intézet és a Nottingham Centre for talajmechanikai.

A Pavement Research Building egy célzottan 2,4 millió font nagyságú kutatási és fejlesztési központ a járdaépítés minden területén; tervezés, teljesítmény, karbantartás és anyagok. Olyan laboratóriumokat foglal magában, amelyek az aszfalt, a beton, a bitumen, az aggregátumok, az újrahasznosított és egyéb burkolóanyagok, valamint a pilótafelvonó járdák tesztelésére szolgálnak.

A Nottingham Térinformatikai Intézet egyik fő multidiszciplináris kutatási központban létesítmények, amelyek lefedik a térinformatika és adatmodellezés, térinformatikai hírszerzés, az interoperabilitás és a szabványok, a hely alapú szolgáltatások és a szemantika, az érvelés és a megismerés.

A Nottingham Centre for talajmechanikai (NCG) egy multidiszciplináris kutatási központ, amely egyesíti szakértelmét a civil, az anyagok és a bányászat mérnöki, valamint a matematika is, hogy megoldja minden formája a talaj és a kőzet kapcsolatos problémák mérnöki tervezés és kivitelezés.

Két laboratórium alkotó kulcsfontosságú elemek NCG. Ezek a talajmechanikai laboratóriumi - tesztelés „puha” föld szemcsés anyagok, elsősorban a talaj és szemcsés anyagok és a rock mechanika laboratórium - vizsgálatra kőzetek együtt felhasznált anyagok támogatásával szikla ásatások.

Szerelve egy sor modern kísérleti létesítmények, laboratóriumok felelősek a kutatási tevékenység támogatására, a képzés biztosítását mind a graduális és posztgraduális hallgatók, valamint a bázis a vállalkozás kereskedelmi vizsgálatok és tanácsadás az ipar számára.

Kutatási támogatás

Támogatás a posztgraduális kutatási diákok koordinálja a Kar Kutatási Hivatal. Minden PhD hallgató lesz a fő egyetemi felügyelő és legalább egy további felügyelő. Rendszeres hivatalos felügyelet találkozók, általában havonta egyszer kerül sor egy vagy mindkét felügyelők.

Azt is előírják, egyetemi posztgraduális tanácsadók és a hallgatói PGR ismétlést, akik állnak rendelkezésre, ha van egy lekérdezés körülbelül kapcsolatos eljárások kutatási tanulmány, aggódik a folyamatban, vagy a rendelkezésre álló lehetőségek.

Minden PhD hallgatók beiratkozott a Műszaki Kar képzési program, ez egy strukturált képzési program rajz formális külső keretek, mint a Közös Tudás nyilatkozat, a kutatási-fejlesztési keretprogram (RDF), valamint a Kutatási Tanács útmutatást. Az Engineering and Science Research Council (EPSRC) elismerte a kar programot, amelyet a szektor vezető szabvány posztgraduális kutatási fejlesztési és képzési.

Belépési követelmények

Belépési követelmények: 2.1 (vagy nemzetközi megfelelője) és / vagy mesterek érdemei szintjén vagy magasabb szinten egy releváns témában IELTS: 6,0 (mindegyik elemnél kevesebb, mint 5,5)

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
4,350 GBP
UK / EU díjak £ 4,300; Nemzetközi díjak: 21.060 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
dec. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

dec. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date