Phd a csillagászatban

Általános információk

Program leírás

A Fizika Tanszék és csillagászat Northern Arizona University (Nau) elindít egy új PhD program Astronomy and Planetary Science őszén 2016. A minisztérium most toboroznak új oktatók és PhD hallgatók.

A jelenlegi és a jövőbeni Kar Szakértői

Jelenlegi oktatók használni földi és űrbeli teleszkópok, hogy tanulmányozza kis szervezetek a Naprendszer és a kialakulását és fejlődését más bolygórendszerek; űrhajó képekkel tanulni planetáris felületeket; és a state-of-the-art laboratórium tanulni asztrofizikai jég analógok. Nau kar tagjai szoros kutatási együttműködéseket tudósok helyi intézmények, beleértve Lowell Observatory, az Egyesült Államok Geológiai (USGS) Astrogeology Science Center, és a United States Naval Observatory. A következő néhány évben, a minisztérium felvenni birtoklás-pálya oktatók szakértelemmel rendelkező exobolygó tudomány, asztro-kémia, asztro-informatika, csillagászati ​​műszerek és megfigyeléses csillagászat szakosodott Naprendszer tárgyak, exobolygók, vagy a kapcsolódó témákról.

Kiváló való nagy teleszkópok

Oktatók és PhD hallgatók teljes versenyképes eszközökhöz való futtatásához a University of Arizona, beleértve a 2 x 8,4 m-es Nagy Binokuláris teleszkóp, 6,5 méteres Magellán Teleszkópok, 6,5 méteres MMT teleszkóppal, 2,3 méteres Bok teleszkóp 1,8 méteres Vatikán Advanced Technology Telescope, és a 1,5 méteres Kuiper teleszkóp. Nau kutatások férhetnek hozzá az 4.3-es Discovery Channel Teleszkóp, 1,8 Perkins távcső, és 0,8 méteres távcső NURO partnerségek révén Lowell Obszervatórium. Kar és a diákok is hozzáférhetnek a 0,5 méteres Lutz teleszkóp a Nau campus.

Tanterv

PhD hallgatók a program épít készségek és ismeretek formális osztályú munkát és egy eredeti kutatási projekt. Diák vesz tíz alapvető osztályok során az első két évben a programban. Öt alapvető osztályok fejlesztésére összpontosítanak az alapvető készségek PhD csillagászok és a bolygók tudósok szüksége való belépéskor a munkaerő egy tudományos vagy ipari környezetben (műszer tervezés és gyártás, optikai tervezés, számítógépes fizika, nagy adatmennyiség, és technikáinak megfigyeléses csillagászat) . Öt osztályok összpontosít fejlett témák a csillagászat és a bolygók a tudomány, hogy a diákok szükség van egy szilárd alap, amelyre építeni a saját posztdoktori (kialakulása és fejlődése a napenergiával működő rendszerek légkör, belső terek, és a felületek planetáris testek, asztro-kémia, exobolygó a tudomány és a speciális témák). A diákok végre a saját eredeti kutatás, írni egy értekezés, és hogy szóbeli, nyilvános bemutatása azok eredményeit. Az eredeti kutatási komponens, a diákok megtanulják, hogyan kell gyűjteni, és elemezni az adatokat, írjuk fel az eredményeket, és közli, hogy az eredményeket mások olyan módon, amely a szakmai követelményeknek a csillagászati ​​és a bolygók tudományos közösségek.

Pénzügyi támogatás

Minden diák a program kap a teljes tandíj mentességek, ösztöndíjban, mint akár egy doktori oktatási asszisztens vagy posztgraduális kutatási asszisztens, és az egészségügyi biztosítás. Általában, a diákok fogják támogatni tanársegédek bevezető fizika és / vagy csillagászat labs során az első két évben, mint akkor, mint kutatási asszisztens után halad PhD jelölését.

Egyetem

Észak-Arizonai Egyetem egy 26.000 diák intézmény fő campus Flagstaff, négy évszak közösség mintegy 67.000 egy magasságban 7000 ft tövében a fenséges San Francisco Peaks. Lehetőséget a szabadtéri tevékenységek, mint a túrázás, kemping, sziklamászás, síelés, snowboard és bővelkedik.

Felvételi követelmények és eljárási

Ahhoz, hogy a felvételi, a diákok ki kell töltenie, és benyújtja az online jelentkezési lapot a Graduate College Felvételi weboldalt, és kattintson az Apply Now linkre. Kérjük, kövesse az utasításokat, és benyújtja az összes anyag az interneten. Ügyeljen arra, hogy válassza ki a doktori fokozat és a csillagászat és a Planetary Science. Az online kérelemnek tartalmaznia kell:

  • A nyilatkozatot az érdeklődés leírja, hogy miért vonatkozó Nau, valamint a szakmai érdekek és célok;
  • A tudományos / műszaki írás mintát, például egy magas rangú dolgozat, MS dolgozat fő csoportját papír vagy szakmai jelentés, amely igazolja az analitikus és íráskészség;
  • Három ajánlólevél, amely két kell a kar tagjai.
  • Pontszámok az általános GRE van szükség; A fizika GRE ajánlott.
  • Minden anyag kell benyújtani az online alkalmazás helyén.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a program nem jelenik meg a jelenlegi (2015-2016) egyetemi katalógusban. De ha egy alkalmazás elindításához a Doktori Colleqe, úgy jelenik meg, mint egy lehetőséget.

A sikeres pályázóknak általában egy főiskolai vagy mesterképzésre fizika, csillagászat, kémia, vagy kapcsolódó területen egy 3,0 GPA vagy felett. A pályázatok értékelése az őszi felvételi után kezdődik január 15 abban az évben. Pénzügyi támogatás díjak formájában Graduate Oktatási Asszisztensek lesz kiválasztva áprilisban.

Utoljára frissítve Augusztus 2016

Az iskoláról

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Tovább

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Kevesebb