A Fizika Tanszék és csillagászat Northern Arizona University (Nau) elindít egy új PhD program Astronomy and Planetary Science őszén 2016. A minisztérium most toboroznak új oktatók és PhD hallgatók.

A jelenlegi és a jövőbeni Kar Szakértői

Jelenlegi oktatók használni földi és űrbeli teleszkópok, hogy tanulmányozza kis szervezetek a Naprendszer és a kialakulását és fejlődését más bolygórendszerek; űrhajó képekkel tanulni planetáris felületeket; és a state-of-the-art laboratórium tanulni asztrofizikai jég analógok. Nau kar tagjai szoros kutatási együttműködéseket tudósok helyi intézmények, beleértve Lowell Observatory, az Egyesült Államok Geológiai (USGS) Astrogeology Science Center, és a United States Naval Observatory. A következő néhány évben, a minisztérium felvenni birtoklás-pálya oktatók szakértelemmel rendelkező exobolygó tudomány, asztro-kémia, asztro-informatika, csillagászati ​​műszerek és megfigyeléses csillagászat szakosodott Naprendszer tárgyak, exobolygók, vagy a kapcsolódó témákról.

Kiváló való nagy teleszkópok

Oktatók és PhD hallgatók teljes versenyképes eszközökhöz való futtatásához a University of Arizona, beleértve a 2 x 8,4 m-es Nagy Binokuláris teleszkóp, 6,5 méteres Magellán Teleszkópok, 6,5 méteres MMT teleszkóppal, 2,3 méteres Bok teleszkóp 1,8 méteres Vatikán Advanced Technology Telescope, és a 1,5 méteres Kuiper teleszkóp. Nau kutatások férhetnek hozzá az 4.3-es Discovery Channel Teleszkóp, 1,8 Perkins távcső, és 0,8 méteres távcső NURO partnerségek révén Lowell Obszervatórium. Kar és a diákok is hozzáférhetnek a 0,5 méteres Lutz teleszkóp a Nau campus.

Tanterv

PhD hallgatók a program épít készségek és ismeretek formális osztályú munkát és egy eredeti kutatási projekt. Diák vesz tíz alapvető osztályok során az első két évben a programban. Öt alapvető osztályok fejlesztésére összpontosítanak az alapvető készségek PhD csillagászok és a bolygók tudósok szüksége való belépéskor a munkaerő egy tudományos vagy ipari környezetben (műszer tervezés és gyártás, optikai tervezés, számítógépes fizika, nagy adatmennyiség, és technikáinak megfigyeléses csillagászat) . Öt osztályok összpontosít fejlett témák a csillagászat és a bolygók a tudomány, hogy a diákok szükség van egy szilárd alap, amelyre építeni a saját posztdoktori (kialakulása és fejlődése a napenergiával működő rendszerek légkör, belső terek, és a felületek planetáris testek, asztro-kémia, exobolygó a tudomány és a speciális témák). A diákok végre a saját eredeti kutatás, írni egy értekezés, és hogy szóbeli, nyilvános bemutatása azok eredményeit. Az eredeti kutatási komponens, a diákok megtanulják, hogyan kell gyűjteni, és elemezni az adatokat, írjuk fel az eredményeket, és közli, hogy az eredményeket mások olyan módon, amely a szakmai követelményeknek a csillagászati ​​és a bolygók tudományos közösségek.

Pénzügyi támogatás

Minden diák a program kap a teljes tandíj mentességek, ösztöndíjban, mint akár egy doktori oktatási asszisztens vagy posztgraduális kutatási asszisztens, és az egészségügyi biztosítás. Általában, a diákok fogják támogatni tanársegédek bevezető fizika és / vagy csillagászat labs során az első két évben, mint akkor, mint kutatási asszisztens után halad PhD jelölését.

Egyetem

Észak-Arizonai Egyetem egy 26.000 diák intézmény fő campus Flagstaff, négy évszak közösség mintegy 67.000 egy magasságban 7000 ft tövében a fenséges San Francisco Peaks. Lehetőséget a szabadtéri tevékenységek, mint a túrázás, kemping, sziklamászás, síelés, snowboard és bővelkedik.

Felvételi követelmények és eljárási

Ahhoz, hogy a felvételi, a diákok ki kell töltenie, és benyújtja az online jelentkezési lapot a Graduate College Felvételi weboldalt, és kattintson az Apply Now linkre. Kérjük, kövesse az utasításokat, és benyújtja az összes anyag az interneten. Ügyeljen arra, hogy válassza ki a doktori fokozat és a csillagászat és a Planetary Science. Az online kérelemnek tartalmaznia kell:

  • A nyilatkozatot az érdeklődés leírja, hogy miért vonatkozó Nau, valamint a szakmai érdekek és célok;
  • A tudományos / műszaki írás mintát, például egy magas rangú dolgozat, MS dolgozat fő csoportját papír vagy szakmai jelentés, amely igazolja az analitikus és íráskészség;
  • Három ajánlólevél, amely két kell a kar tagjai.
  • Pontszámok az általános GRE van szükség; A fizika GRE ajánlott.
  • Minden anyag kell benyújtani az online alkalmazás helyén.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a program nem jelenik meg a jelenlegi (2015-2016) egyetemi katalógusban. De ha egy alkalmazás elindításához a Doktori Colleqe, úgy jelenik meg, mint egy lehetőséget.

A sikeres pályázóknak általában egy főiskolai vagy mesterképzésre fizika, csillagászat, kémia, vagy kapcsolódó területen egy 3,0 GPA vagy felett. A pályázatok értékelése az őszi felvételi után kezdődik január 15 abban az évben. Pénzügyi támogatás díjak formájában Graduate Oktatási Asszisztensek lesz kiválasztva áprilisban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

7 további kurzus Northern Arizona University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Helyszínek szerint
Dátum szerint