Hivatalos Leírás

A cél a PhD Környezetgazdálkodási az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. A PhD Environmental Management egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Környezetgazdálkodási követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és az akadémiai értékek termelő, feldolgozó, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.

A felvételi a PhD Környezetgazdálkodási egy mesterképzésre Környezetgazdálkodási van szükség, bár ennek eredményeként a tudományterületek közötti jellege Környezetgazdálkodási másik érintett és azzal egyenértékű mester képesítést is figyelembe kell venni. Általános szabályok a felvételi, ahogyan azt a Természettudományi Kar és az Egyetem, alkalmazni.

Program oktatási nyelve:
Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

This course is Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020