Phd a kortárs európai történelem

Faculty of Humanities, Charles University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Phd a kortárs európai történelem

Faculty of Humanities, Charles University

A kutatás területén a meghatározás szerint Európában, beleértve a Cseh Köztársaság és / vagy Csehszlovákiában elődje. A kutatást kell megközelíteni a régión túli, interdiszciplináris és esetleg összehasonlító módon, különös figyelmet szentelve a kulturális, szellemi, társadalmi és politikai, valamint a napról-napra Európa történetének vége óta az I. világháború, és a történelem Csehszlovákia és a Cseh földek érzékelhető európai kontextusban.

  • dolgozat dolgozat projekt (ajánlott részből áll: vázlatot a kutatásokat probléma és kutatási kérdések, áttekintést ad az aktuális állapotát a kutatás, magyarázata a választott módszertan és kutatási technikák, javasolt megközelítés a problémát, lista a vonatkozó szakirodalom, ütemezés, a kutatási, magyarázata a jelentősége a téma, a tanulmányi program civil szektor Tanulmányok); ajánlott hossza projekt: 10 oldal; A projekt tartalmaznia kell a javaslat egy oktató (név), a listából kiválasztott tutorok által jóváhagyott Program Tanács.
<li> r&ouml;vid szakmai &eacute;letrajz;</li> <li> publik&aacute;ci&oacute;s lista &eacute;s egy&eacute;b tudom&aacute;nyos tev&eacute;kenys&eacute;ge a k&eacute;relmez&#337; (konferenci&aacute;kon val&oacute; r&eacute;szv&eacute;tel, r&eacute;szv&eacute;tel a kutat&aacute;si projektek, stb);</li> <li> </li> <li> egy&eacute;b vonatkoz&oacute; dokumentumokat (pl nemzetk&ouml;zi cerficate egy idegen nyelv vagy igazol&aacute;s az &aacute;llami vizsga).</li>

  1. Ballagási egy mester és a nyomonkövetési mester tanulmányi program.

  2. Benyújtása a dolgozat dolgozat projekt, amelyet a kérelmező védte során a felvételi vizsgát.

Tájékoztatás a gyakorlat diplomások

Pályakezdő Jelenkortörténeti Európa program szakemberek alapos, state-of-the-art elméleti és módszertani ismeretek európai és cseh történelem, és különösen a történelem az elmúlt száz évben. Lehetséges PhD témák, nem utolsósorban az, hogy a Master program az európai kulturális és szellemi történelem, ill. Oral History - Contemporary History, foglalkozik a kulturális, társadalmi, szellemi, politikai és hétköznapi története Európában vége óta az I. világháború, valamint a komplex történelem, a Csehszlovák Köztársaság, ill. Csehországban, az európai kontextusban. Ezek képzett független tudományos kutatás megfelelő területeken a specializáció, illetve szakmai hozzáértésüket lehet alkalmazni a tudományos szférában egyaránt külföldön és itthon. Diplomások képesek könnyen és knowledgeably megragadni a működését a tudományos világ. Ők jól felkészült pozíciók EU politikai és kulturális intézmények, az államigazgatás és az állami szektor (azaz civil szervezetek vagy nem kormányzati szervezetek és a média).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 19, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
2,000 EUR
évente.
Locations
Csehország - Prague 5, Prague
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Prague 5, Prague
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt