Phd a matematikai analízis, modellezés és alkalmazás

Általános információk

Program leírás

1

Célja a PhD kurzus

A cél a doktori kurzus a matematikai analízis, modellezés és alkalmazások célja, hogy oktassák végzős hallgatók a következő területeken a matematikai analízis és a matematikai modellezés és alkalmazások matematikai és numerikus analízis a tudomány és a technológia. A cél az, hogy a PhD dolgozni kiemelkedő kutatók ezeken a területeken az egyetemek, kutatóintézetek és magánvállalkozások.

kutatási témák

A tevékenység matematikai analízis főleg közönséges és parciális differenciálegyenletek, a dinamikai rendszerek, a differenciál-változatok, valamint a szabályozás elmélet. Kapcsolatok ezen témák differenciál geometria és csökkentett érdekében modellezés is fejleszteni.

A tevékenység matematikai modellezése orientált témák, amelyek a fő technikai eszközök érkeznek a matematikai analízis. A jelen témák multiscale elemzés mechanika anyagok, mikromágnesség, biológiai rendszerek modellezése, számítógépes folyadék és szilárd dinamika és kapcsolatos problémák ellenőrzése elmélet.

Az alkalmazások a matematika fejlett ebben természetesen kapcsolódik a numerikus analízis parciális differenciálegyenletek és ellenőrzési problémákat. Ezt a tevékenységet együttműködve dolgozták MathLab a tanulmány a problémák felől a valós világban, az ipari és orvosi alkalmazások és a komplex rendszerek.

Fő kutatási vonalak:

 • Variációszámítás és multiscale elemzés
 • Megmaradási és közlekedési problémák
 • Geometriai ellenőrző Elmélet és Sub-Riemann geometria
 • Mechanics of Materials és a biológiai rendszerek
 • nemlineáris analízis
 • numerikus analízis
 • Systems Biology

A legutóbbi elhelyezések után PhD Sissa:

 • École Polytechnique (Palaiseau, Franciaország)
 • University of Oxford (Oxford, Egyesült Királyság)
 • California Institute of Technology (Pasadena, USA),
 • Carnegie Mellon University (Pittsburgh, USA),
 • Hausdorff Központ matematika (Bonn, Németország),
 • Rutgers University (USA),
 • Universität Zürich (Zürich, Svájc)

Általános szabályok

A PhD program áll három / négy év tanulmányi és kutatási.

A legfontosabb kiválasztási eljárás abból áll, hogy a felvételi vizsga. Ez két részből áll: az írásbeli felperesek kérték, hogy megoldja a problémákat, a listából által adott felvételi bizottság. A szóbeli vizsga áll a vita a az írásbeli vizsga, a téma vizsgálták Univerisity tananyag, és esetlegesen a kérelmező dolgozat az egyetemi vagy egyéb tudományos eredményeket. A kérelmező tudományos felkészültséggel és referenciákkal is figyelembe kell venni.

A nem EU-állampolgárok is részt vehetnek az egyedüli alapját a korábbi tudományos tevékenység, publikációk és hivatkozások, egy előzetes kiválasztási eljárást. Azt kell átadni a "minősítő vizsgán" végén az első évben.

Student közül választhatnak a különböző tervek tanulmányi orientált a különböző hatálya alá tartozó területeken a PhD kurzus. Az első hónapban a doktori program, a kar jóváhagyja az egyéni tervek tanulmány, figyelembe véve a tudományos érdeklődése a diákok és a készségek már megszerzett korábbi egyetemi tanulmányok.

Az első évben, a diákok részt vesznek mind az alap-és haladó tanfolyamok. El kell ismerni, hogy a második évben át kell adni a vizsgálatok a kurzusok szerepelnek a tervben a tanulmány. A diákok meghívják nélkül vizsgálatokat, továbbá egyes kurzusok területeken eltérő tervük tanulmány.

Végén az első éves hallgatók kezdeni egy kutatási projekt, felügyelete alatt a kar tagja, vagy egy külső munkatársa által jóváhagyott kari, az egyik kutatási területe a PhD program.

A második és a harmadik évben a diákok dolgoznak a kutatási projektek részt a szemináriumon tevékenysége a PhD-program, és részt vesznek egyes kurzusok. A vizsgálatok átadandó csak a diákok, akik dolgoztak már az első évben egy másik PhD program.

A diákok így a PhD fokozatot benyújtása után doktori értekezés és védem meg előtte egy vizsgabizottság, amelynek tagjai között Sissa a személyzet tagjai és a nemzetközi szakemberek a területen. Sissa PhD egyik tanfolyamok matematika Area törvény egyenértékű az olasz fokú "Dottore di Ricerca a Matematica".

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals ... Tovább

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals such as Nature and Science. The School has also drawn up over 150 collaboration agreements with the world's leading schools and research institutes. Kevesebb