1

Célja a PhD kurzus

A cél a doktori kurzus a matematikai analízis, modellezés és alkalmazások célja, hogy oktassák végzős hallgatók a következő területeken a matematikai analízis és a matematikai modellezés és alkalmazások matematikai és numerikus analízis a tudomány és a technológia. A cél az, hogy a PhD dolgozni kiemelkedő kutatók ezeken a területeken az egyetemek, kutatóintézetek és magánvállalkozások.

kutatási témák

A tevékenység matematikai analízis főleg közönséges és parciális differenciálegyenletek, a dinamikai rendszerek, a differenciál-változatok, valamint a szabályozás elmélet. Kapcsolatok ezen témák differenciál geometria és csökkentett érdekében modellezés is fejleszteni.

A tevékenység matematikai modellezése orientált témák, amelyek a fő technikai eszközök érkeznek a matematikai analízis. A jelen témák multiscale elemzés mechanika anyagok, mikromágnesség, biológiai rendszerek modellezése, számítógépes folyadék és szilárd dinamika és kapcsolatos problémák ellenőrzése elmélet.

Az alkalmazások a matematika fejlett ebben természetesen kapcsolódik a numerikus analízis parciális differenciálegyenletek és ellenőrzési problémákat. Ezt a tevékenységet együttműködve dolgozták MathLab a tanulmány a problémák felől a valós világban, az ipari és orvosi alkalmazások és a komplex rendszerek.

Fő kutatási vonalak:

 • Variációszámítás és multiscale elemzés
 • Megmaradási és közlekedési problémák
 • Geometriai ellenőrző Elmélet és Sub-Riemann geometria
 • Mechanics of Materials és a biológiai rendszerek
 • nemlineáris analízis
 • numerikus analízis
 • Systems Biology

A legutóbbi elhelyezések után PhD Sissa:

 • École Polytechnique (Palaiseau, Franciaország)
 • University of Oxford (Oxford, Egyesült Királyság)
 • California Institute of Technology (Pasadena, USA),
 • Carnegie Mellon University (Pittsburgh, USA),
 • Hausdorff Központ matematika (Bonn, Németország),
 • Rutgers University (USA),
 • Universität Zürich (Zürich, Svájc)

Általános szabályok

A PhD program áll három / négy év tanulmányi és kutatási.

A legfontosabb kiválasztási eljárás abból áll, hogy a felvételi vizsga. Ez két részből áll: az írásbeli felperesek kérték, hogy megoldja a problémákat, a listából által adott felvételi bizottság. A szóbeli vizsga áll a vita a az írásbeli vizsga, a téma vizsgálták Univerisity tananyag, és esetlegesen a kérelmező dolgozat az egyetemi vagy egyéb tudományos eredményeket. A kérelmező tudományos felkészültséggel és referenciákkal is figyelembe kell venni.

A nem EU-állampolgárok is részt vehetnek az egyedüli alapját a korábbi tudományos tevékenység, publikációk és hivatkozások, egy előzetes kiválasztási eljárást. Azt kell átadni a "minősítő vizsgán" végén az első évben.

Student közül választhatnak a különböző tervek tanulmányi orientált a különböző hatálya alá tartozó területeken a PhD kurzus. Az első hónapban a doktori program, a kar jóváhagyja az egyéni tervek tanulmány, figyelembe véve a tudományos érdeklődése a diákok és a készségek már megszerzett korábbi egyetemi tanulmányok.

Az első évben, a diákok részt vesznek mind az alap-és haladó tanfolyamok. El kell ismerni, hogy a második évben át kell adni a vizsgálatok a kurzusok szerepelnek a tervben a tanulmány. A diákok meghívják nélkül vizsgálatokat, továbbá egyes kurzusok területeken eltérő tervük tanulmány.

Végén az első éves hallgatók kezdeni egy kutatási projekt, felügyelete alatt a kar tagja, vagy egy külső munkatársa által jóváhagyott kari, az egyik kutatási területe a PhD program.

A második és a harmadik évben a diákok dolgoznak a kutatási projektek részt a szemináriumon tevékenysége a PhD-program, és részt vesznek egyes kurzusok. A vizsgálatok átadandó csak a diákok, akik dolgoztak már az első évben egy másik PhD program.

A diákok így a PhD fokozatot benyújtása után doktori értekezés és védem meg előtte egy vizsgabizottság, amelynek tagjai között Sissa a személyzet tagjai és a nemzetközi szakemberek a területen. Sissa PhD egyik tanfolyamok matematika Area törvény egyenértékű az olasz fokú "Dottore di Ricerca a Matematica".

Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus International School for Advanced Studies (SISSA) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint