Pályakezdő doktori tanulmányokat (Doctor of Philosophy in Theology PhD) illetékesek elvégzésére fogalmi teológiai és tudományos tevékenység és professzionális teológiai munkát a templomban az elmélet és gyakorlat, valamint az épületben a keresztény világnézet alapján a tudományos exegézis a Biblia. Készek elvégzésére vezető pozíciót a templomban, parachurch és ökumenikus intézményekkel és szervezetekkel. Tudják tanítani teológiai tanfolyamok az egyetemi szinten és a szakmai képzés az egyház és vallási szervezetek munkatársai.

Pályakezdő érti a kapcsolat a természettudományok, a humán és a teológiai tudományok és az illetékes, hogy végezzen a teológia és a kapcsolódó területeken. Ennek személyiségek egyidejűleg tanult tudomány és a hit széles kilátás kérdésekben a kortárs filozófiai-teológiai és etikai vitákat és képes kezelni az érzékeny és vitatott nyilvános választ etikai és társadalmi kérdésekkel kapcsolatos a keresztény hit, a vallás és a kultúra .

Diplomások, akik kapnak a PhD teológia készek részt a teológiai kutatás és közzéteszi eredeti mű. Ezek az egyének képesek formálni a keresztény világnézet tájékoztatta bibliaértelmezési. A kutatási tevékenység, a Department of Theology és keresztény nevelés középpontjában a területeken, amelyek befolyásolják a hatást a kereszténység az egyén és a társadalom arra vonatkozik, hogy az élet a templomban, hanem a templom előtt.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Matej Bel University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Price
700 EUR
Lépjen velünk kapcsolatba, hogy további információkat kérjen