A program célja a posztgraduális hallgatók alkalmazott kompetenciájának fejlesztése fejlett szinten a turizmus és vendéglátás kutatásában, elemzésében, értelmezésében és megértésében.

Doktori értekezésen keresztül a hallgató bizonyítékokat mutat be kvantitatív vagy kvalitatív módszerekkel vagy ezek kombinációjával végzett független kutatásokról a társadalom összetett problémáinak megoldására az idegenforgalmi és vendéglátóipar fenntarthatósága érdekében. A program elősegíti a posztgraduális hallgatók folyamatos tudományos és szakmai fejlődését.

Felvételi követelmények

Legalább 65% az MTech / Masters számára az NQF 8/9 szintjén a turizmus vagy vendéglátás területén vagy bármely más kapcsolódó területen. A bizonyítékok portfólióját be kell nyújtani értékelésre és jóváhagyásra az osztályos kutatási és felsőfokú bizottságban.

Elérhetőségeit

Név: J Naiker asszony
Tel: 27 (0) 11559 1595 / e-mail: jeneshrin@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

Utoljára frissítve Augusztus 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
2 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
3,500 USD
A tandíj becslése évente | Szállás becslése: évi 2500 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020