Valódi Application

A kora Big Data itt. A technológiai fejlődés az elmúlt évszázadban létrehozott billió pontok adatait. A kihívás szervezetek, hogyan kapcsolja be az összes adatot a hasznos információkat. Az emberek, hogy megvan a készség kezelni elemzik és döntési felismerések nagy a kereslet.

A Ph.D. Program a hagyományos és innovatív - alkalmazott és elméleti, Ph.D. a 21. században. Valós alkalmazás, a valós adatok, hajtja a hallgató tanulási folyamat. Vegyünk egy pillantást néhány izgalmas eredmények diákjaink felfedeztek kell alkalmazni, mint a tanulás.

Nagy mennyiségű adatot - Nagy változás

Nagy mennyiségű adatot megváltoztatja nemcsak az utat hozunk döntéseket, de ez megváltoztatja a gondolkodásmódunkat egészségünket, a szállítás, a mi pénzügyek, a kommunikáció ... szinte minden dimenzióban az életünk. Fordítására Big adatok érdemi információ a motor, ami hajtja a felfedezés biológia, pénzügy, mérnöki, marketing, szociológia, kémia és minden között. A Ph.D. az Analytics és Data Science at Kennesaw State University egy élvonalbeli interdiszciplináris doktori program, amely áthidalja a szakadékot alkalmazás és az elmélet, a tudomány és az ipar. A program integrálja fogalmak Computer Science, Matematika és statisztika alkalmazások üzleti, egészségügyi, szállítási és Közpolitikai, készül a következő generációs adat tudósok.

Folyamatok fejlesztése

Kombinációját használva Yelp véleménye és a Twitter adatok, a hagyományos prediktív változók KSU diák javultak értékesítési előrejelzés folyamatok több vállalkozások - mind a nagy és kicsi. A bányászat Yelp véleménye, a diákok képesek voltak ezeket vállalkozások váratlan fogyasztói betekintést - segítve őket, hogy jobban szolgálja az ügyfelek.

New Insights

Adatok felhasználásával kapcsolatos családi elkötelezettség, testi wellness, mentális kilátások és a betegségek, az elemzés eredményeként a fejlesztés egy új szegmentációs taxonómia, amely jobb betekintést az adott készülék az egyéni igényeknek, mivel korban.

jobb stratégiák

Ezzel a vizsgálat betekintést arra fejlesztettek ki a hogyan betegségek haladás és elterjedt az egész emberi népesség természeti katasztrófák után, ami jobb stratégiákat oltási elosztása és optimális mozgását áruk és anyagok.

Pattern Analysis

Ezzel a vizsgálat betekintést arra fejlesztettek ki a bűnözési minták alapján időjárási adatokat. Ennek eredményeként, az időjárás-előrejelzés fel lehetne használni a meghatározásához hozzájáruló optimális bűnüldözési stratégiákat.

megtalálása kapcsolatok

Összegyűjtött adatok felhasználásával a US Department of Transportation Hivatal Közlekedési Statisztikai KSU diákok képesek voltak meghatározni, hogy mely tényezők okozták a legtöbb késedelmet légitársaság utazási és ezen információk alapján, hogy minimalizálja az utazási idő, amikor a repülő az Egyesült Államokban az elmúlt három évben. Az adatokat is gyűjtött az amerikai Energy Information Administration megjeleníthető közötti lehetséges kapcsolatokat légitársaság üzemanyag és az energiafogyasztás és légitársaságoknál késések és törlések. Ezt az információt fel lehet használni a légitársaságok által segíteni a döntések meghozatalában, amikor az időjárási és más enyhítő körülmények miatt eltéríti és törlése járatok szükséges.

Hatásgyakorlás

Ez az elemzés eredménye a bevált gyakorlatok azonosítását vonzani, megtartani és támogatást nyújt a matematika oktatásának szakemberek tartják az egyes al tudományok a kémia, biológia, matematika és fizika K-12 iskolák. A hatások közé növekvő hallgatói részvétel és a hallgatói szándékát, hogy beiratkozik e diszciplínák érettségi után. 2015-ben, a National Science Foundation felismerte ezt a kutatásban támogatott díjat, hogy továbbra is a fejlesztés a matematika oktatásának betekintés és a legjobb gyakorlatokat.

Innováció Elemzés

Elemzése helyett strukturált adatokat ügyes sorok és oszlopok számát elrendezett táblázatokat, ez az új keresési algoritmus lehetővé teszi a kutatók, hogy kihasználja a strukturálatlan adatok, például ami létezik e-mailben, tweetek és szövegek, például. Azt is végez elemzést video és audio fájlokat.

Tanterv

Az általános szerkezet a KSU Ph.D. program a következő három fázisból áll:

  • 1. szakasz: Pre-program követelményei
  • 2. szakasz: Tanfolyam
  • 3. szakasz: projekt során, a Kutatás / értekezés

folytató hallgatók Ph.D. az Analytics és Data Science lenne szükség, hogy a 48. Természetesen óra, 6 óra választani elosztva négy év, dolgozat kutatás (12 óra minimum) és gyakorlat (12 óra minimum). Összességében ez a mértéke minimum 78 óra hitel kurzusok, szakmai és dolgozat.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Kennesaw State University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
290 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
aug. 31, 2023
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 31, 2023