Hivatalos Leírás

phd angol

Binghamton Egyetem doktori program angol többet kínál, mint a tanulmány nyelv és irodalom. A diákok a program készségek fejlesztése, amelyek alkalmazások messze meghaladja a hagyományos foglalkozások a tanítás és összetételét. Hatékony és meggyőző kommunikátorok a kereslet számos területen, beleértve a jog, marketing, a kommunikáció és az újságírás. Részletes szakirodalom tanulmányozása és retorika nagyban hozzájárul majd a készségfejlesztés és a foglalkoztathatóságot. A kreatív írás koncentráció nyújthat további tapasztalat, és nem csak azoknak, akik karriert folytat írásban.

Diplomás programok

Üdvözöljük a Graduate angol program Binghamton Egyetemen. Programunk Kórtörténetében előkelő kar és a diplomások az irodalmi kutatás, a kritikai elmélet, a retorika, és a kreatív írás.

történelem

Az angol tanszék jelenleg közel 75 diák dolgozik felé PhD és körülbelül 30 diák folyamatban felé MA fokozatot. Az angol tanszék lehetőséget kínál a vizsgálat valamennyi fontos területen a brit és az amerikai irodalom, melynek erejét American Studies, brit Modernities, Critical Theory, nemek és a szexualitás, Medieval Studies, Early Modern és Reneszánsz Tanulmányok, posztkoloniális tanulmányok, Race, Empire, és Global diaszpórák, retorikai diskurzus, etnikai, társadalmi tanulmányok / tudománykutatáson, kreatív írás.

programok

  • Ph.D. angol és egy kutatási értekezés
  • Ph.D. angol kreatív értekezés

Irodalom fokozatok:

A MA irodalom hangsúlyozza széles tudás irodalom és elmélet. A Ph.D. program arra ösztönzi a diákokat, hogy folytassák fókuszált érdekek irodalmi időszakokban, vagy mozgás, elméleti modellek és az iskolák, illetve a globális irodalom. Ph.D. jelöltek vegye mező vizsgák és levelet disszertációk speciális területein irodalmi, kritikai vagy elméleti érdeklődés.

Kreatív írás fokozatok:

A MA és PhD programok a kreatív írás koncentráció kínálnak műhelyek, előadások, és a látogató írók. (Látogatás kari benne Charles Johnson, Galway Kinnell, Robert Creeley, Marvin Bell, WD Snodgrass, és Molly Peacock.) MA-CW hallgatók tanfolyamok irodalom és az írás, és összeállítottak egy kreatív dolgozat. Ph.D. hallgatók tanfolyamok irodalom és az írás, töltse ki az azonos területen vizsgák irodalom diákok, és termel regények, könyvek vers, vagy könyvek novelláskötete azok disszertációk.

Belépés

Diákok belépő Ph.D. program angol általában várhatóan egy MA angol irodalomban. Ez nem zárja ki a tanulók felvételét, akiknek az oktatás már más területeken. (Ezekben a kivételes esetekben a jelentkezők, egyeztetve a végzős rendező, felkérik, hogy vállalja a további vizsgálat.) Befejezése után a tanfolyamok, a jelöltek szakosodott három területen tudományos érdeklődés előkészítő mezőbe vizsgálatok és az adott terület szakértői vezető a dolgozat.

Az angol Graduate Felvételi Bizottság elismeri képzett diákok a Ph.D. program alapján a teljes feljegyzések, köztük átiratok, GRE általános vizsgálati, ajánlások, és a minta a kritikus írás (10-20 oldal). A pályázóknak, akik szeretnének választani a kreatív írás opciót a dolgozat kell tüntetnie a címlapon a kérelem és be kell nyújtaniuk a portfolió a kreatív munka (nem több, mint 50 oldalas szépirodalmi vagy 25 oldalnyi vers) mellett a kritikus írásban minta.

A jelentkezési határidő az őszi félévben a Ph.D. programot, vagy nem a hallgató, hogy mérlegelni kell a pénzügyi támogatás, a február 15. A jelentkezési határidő a tavaszi félévben november 15.

Doctor of Philosophy program követelményei

A tanulmányi program

Egyeztetve a végzős rendező, a diák tervezi a tanulmányi program, amely legalább nyolc tanfolyamok és elkezdi, hogy meghatározza a három különös jelentőséggel bíró területet (lásd alább a "Mező vizsgák"). Részeként a nyolc kurzus minimum, hallgatók vehetnek legfeljebb három kreatív írás műhely, legfeljebb három esetben kurzusok más szervezeti egységek, és nem több, mint három osztályozott kurzusok azonos kar tagja. Hallgatók vehetnek legfeljebb két független tanulmány. Az egyik a nyolc szükséges tanfolyamokat kell ENG 589, tanítása College angol. Túl a nyolc kurzus minimális, ezek a korlátozások nem vonatkoznak.

Diákok kell tartania legalább egy B + átlagos marad a programban; több, mint egy C osztályú rendszerint megköveteli elbocsátás. A diákok nem a tartózkodási regisztrálnia kell minden félévben, hogy jó híre megmaradjon.

PhD Field vizsgák

Tanfolyam általában befejeződött végén a második évben a doktori tanulmányokat. A diákok ezután várhatóan teljes három elkülönült vizsgálatok végére a harmadik év (bár sok diák kezdi figyelembe ezeket a vizsgálatokat korábban.) Miközben a területeken elfogadható szakirányokon nincsenek előre, akkor jóvá kell hagynia a diplomás rendező. A tanulmányi lehet meghatározni különböző módokon: például nemzetiségi és kronológia, műfaj, téma vagy a kritikai elmélet. A hallgatók koordinálja a tanulmányi területek, így a töltött idő készülő vizsgálatok nyújt alapot a disszertációk, valamint felkészülés a szakmai identitást.

A negyedik félévben a tanfolyam, minden tanuló, egyeztetve a végzős rendező, dolgozik egy választott oktató, hogy meghatározza az egyes mező vizsgálata, elkészíti olvasási listán, és folytatja a választott téma. Mindhárom vizsgálatok általában beadni a harmadik tanév.

Részletes iránymutatások PhD hallgatók dolgoznak a területen vizsgák állnak az angol tanszéken Graduate Hivatal.

Idegen nyelv

Minden PhD jelöltek kell bizonyítania olvasási ismerete legalább egy idegen nyelv olyan szintű kompetencia megfelelő megértéséhez tudományos és kritikus anyagok. Az ilyen kompetencia lehet bizonyítani bármelyik négy módja van:

  • Bizonyíték a hallgató miután eltelt egy hiteles fordítást vizsgát egy posztgraduális program néhány más intézmény.
  • Bemutató átirata bizonyíték legalább három év (hat félév) főiskolai szintű tanulmány egy idegen nyelv (mi számít két félév minden, a negyedik és az ötödik évben a középiskolai tanulmányaikat az ugyanazon a nyelven) egy fokozatú átlagosan B vagy jobb, befejezett több mint öt évvel korábban felvételi a doktori program Binghamton Egyetemen.
  • Sikeres befejezése a diplomás tanfolyam idegen nyelv, illetve a posztgraduális kurzus az összehasonlító irodalom, amelyben egy jelentős része a munkát egy idegen nyelvet.
  • A sikeres befejezése a végzős jártasság műhely és vizsgálata (TRIP 707).

Értekezés

Ennek során a doktori tanulmány, a tanuló létrehoz egy értekezés álló bizottság igazgató és két olvasót. A disszertáció jelentős tanulmány néhány fontos téma területén a hallgató szakmai érdeklődés, vagy a kreatív írás dolgozat azon hallgatók, akik bevezették a kreatív írás dolgozat lehetőséget.

A hallgató dolgozat igazgatója formálisan jóváhagyja, és benyújtja a végzős rendező, írásos tájékoztatót a disszertáció, vagy azok számára, benyújtása kreatív dolgozat egy mintát a folyamatban lévő munka, legalább egy szemesztert befejezése előtt a dolgozat. A tájékoztatót vagy a mintát alkotó munka folyik fogják osztani minden tagja a doktori bizottság. Befejezésekor minden más követelmény, a diák azt állítja, a kész dolgozat jóváhagyásra és védi a dolgozat szóbeli vizsga. A benyújtott dolgozat meg kell felelnie a Graduate School követelmények egy dolgozat, amint azt a Graduate School kézikönyve. A sikeres befejezése, a védelem, és benyújtása a dolgozat, a hallgató nyerte el a PhD angolul.

Szakmai fejlődés

Keresztül tézis és disszertáció projektek diákok válnak jártas elméleti megközelítések, a kutatás és az irodalom. Ezek a képességek készít diák folyamatos siker az egyetemek, és előkelő kar is biztosít közel útmutatást azoknak, akik kiadvány. Az osztály közzéteszi saját irodalmi folyóirat Harpur szájpadlás, ami által szerkesztett egyetemi hallgatók és élvezi a hazai és a nemzetközi forgalomban. Ez a szerkesztői tapasztalatok eszköz azok számára, akik folytatni pozíciókat időszakos felülvizsgálat vagy újságírást. Az egyetem is helyet ad konferenciák, workshopok a kreatív írók, mint például a népszerű Readers 'sorozat, amelyek egy esélyt, hogy kölcsönhatásba lépnek a látogató szakemberek a különböző írás területeken. Irodalmi megkereső programok, mint például a Binghamton Költészet Project is, hogy a diákok a lehetőséget, hogy a tartós hatása a helyi közösségben.

Miután végzett

Újabb alumni program elérték számos különböző pálya, valamint a további egyetemi tanulmány. Az úti célok közé sok kar pozíciók szerte az országban, a New York Egyetemen UC Irvine. Közben több diplomások találtam képességeiket kívánnivalót kiadók, vagy az újságírás. Képzéseit nagyon egyéni, de a kari tanácsadó segít kiválasztani az utat, amely fejleszti erősségeit és érdekeit, ugyanakkor elérése változatos keresztmetszetét képességeit. Eközben az egyetem Fleishman Központ karrier és a szakmai fejlődés segít a diákoknak, hogy gondoskodjon folytatódik, felkészülés interjúk, és folyamatosan tájékoztatni a lehetőségeket és nyílások az általuk választott területen.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Binghamton University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
12,921 USD
(Resident); $ 24.261 (nem rezidens)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019