Read the Official Description

Ez természetesen megköveteli a 2: 1, vagy nemzetközi egyenértékű és / vagy egy mesterek érdeme szinten, vagy a fenti egy adott témáról, és IELTS szint 6.0 (5.5 minden elem). Ez általában befejeződött alatt körülbelül három évvel.

Berendezések

A szolgáltatások közé tartozik egy sor olyan anyag vizsgálata és jellemzése technikák, beleértve egy elektronmikroszkóp suite, hálózatba kötött számítógépek támogatása számítógéppel segített tervezés (CAD) és számítógéppel segített tervezés (CAE) az ipari szabványos szoftvercsomagok; szilárd mechanika, termodinamika, folyadék mechanika, rezgés, kontroll, mechatronika; a teljes körű szélcsatornákhoz beleértve éghajlati alagút; aero-motor teszt fúrótornyok és a kapcsolódó berendezések és eljárások; teljesen automatizált 3D és a 2D lézer Doppler Szélsebességmérők és részecskekép Sebességmérők; vízsugárral vágó gép; nagy pontosságú mérleg; és egy hegesztő rendszer.

Továbbra is befektetni első osztályú létesítmények és berendezések elkötelezett a tanítás. Vannak számítógépes szoba és a design laboratóriumok hálózatba kötött számítógépeket, hogy támogassa a számítógéppel segített tervezés (CAD) és számítógéppel segített tervezés (CAE) az ipari szabványos szoftverek.

Mi is műhelyek és laboratóriumok „hands-on” vizsgálatok, kísérletek és megvalósítása tervez. Diákjaink azt mondják, hogy workshop, design osztály és laboratóriumi ülések néhány legélvezetesebb része a mi tanfolyamok.

Kutatási támogatás

Támogatás a posztgraduális kutatási diákok koordinálja a Kar Kutatási Hivatal. Minden PhD hallgató lesz a fő egyetemi felügyelő és legalább egy további felügyelő. Rendszeres hivatalos felügyelet találkozók, általában havonta egyszer kerül sor egy vagy mindkét felügyelők. Azt is előírják, egyetemi posztgraduális tanácsadók és a hallgatói PGR ismétlést, akik állnak rendelkezésre, ha van egy lekérdezés körülbelül kapcsolatos eljárások kutatási tanulmány, aggódik a folyamatban, vagy a rendelkezésre álló lehetőségek.

Minden PhD hallgatók beiratkozott a Műszaki Kar képzési program, ez egy strukturált képzési program rajz formális külső keretek, mint a Közös Tudás nyilatkozat, a kutatási-fejlesztési keretprogram (RDF), valamint a Kutatási Tanács útmutatást.

A Mérnöki és Tudományos Kutatási Tanács (EPSRC) felismerte, hogy a kar oktatási programját a posztgraduális kutatási fejlesztés és képzés ágazati vezetőjeként ismerik el. A kar kiváló kapcsolatokat az ipar és biztosítani fogja fejleszteni átvihető készségek, amelyek hasznosak lehetnek a különböző karrier. Akkor is hozzáférhet a Graduate School kutatója Fejlesztési Program.

Belépési követelmények

  • Belépési követelmények: 2.1 (vagy nemzetközi megfelelője) és / vagy mesterek érdem szintjén vagy magasabb szinten egy releváns témában
  • IELTS: 6.0 (mindegyik elemnél nem kevesebb, mint 5,5)
Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
dec. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
4,350 GBP
UK / EU díjak £ 4,300; Nemzetközi díjak: 21.060 £
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline
Start Date
ápr. 2020
Application deadline
Start Date
Június 2020
Application deadline

okt. 2019

dec. 2019

feb. 2020

ápr. 2020

Június 2020