Hivatalos Leírás

A Montana Egyetem Rendszer bejelenti egy izgalmas, új együttműködési programot kínál Montana első Ph.D. Anyagtudományi. A program tartalmazza az osztályok, tanárok, tanfolyamok és kutatási infrastruktúra a campusok a Montana Egyetem, Montana Állami Egyetem és a Montana Tech.

Kutatási specialitásokat középpontjában négy területen:

  • Biomaterials
  • Elektronikus, fotonikus és mágneses anyagok
  • Anyagok energiatárolás, átalakítás és megőrzése
  • Anyagok előállítására, feldolgozására és gyártására

A tananyag integrálja a széles körű fizikai tudomány és a mérnöki tudományok és még szélesebb körben alkalmazható, az egészségügyi és gyógyszer nanotechnológia az energia, környezet és természeti erőforrások.

Alkalmazás határidők

Felülvizsgálata alkalmazások januárjában kezdődik, és addig tart, amíg az összes slot tele vannak. Elsőbbséget élveznek azok a pályázók korán.

Szükséges tesztek

A Graduate Record vizsga (GRE) szükséges a Materials Science Program. Tézisek pontszámokat kell a közvetlenül ETS. Az intézmény kódja Montana Állami Egyetem 4488.

Nemzetközi pályázók

Angol nyelvtudás pontszámok a következő minimumot: TOEFL (80), IELTS (6,5 szinten), PTE (54) van szükség a pályázók, akik nem USA állampolgárok, és nem az országokban, ahol az angol a hivatalos nyelv. Ennek a követelménynek, ha a kérelmező megszerezte egy egyetemi vagy posztgraduális diplomát egy intézmény az Egyesült Államokban, vagy ha a hallgató egy olyan országban, ahol az angol nyelvtudás pontszám eltekintenek.

Kérjük, tekintse meg Nemzetközi pályázati folyamat oldalt azon országok listája, ahol az angol nyelv ismeretét pontszám eltekintenek, valamint több információt alkalmazó, mint a nemzetközi diák.

TOVÁBBI Felvételi követelmények

További szükséges felvételi dokumentumokat lásd program honlapján vagy kilátás követelmények listáját a végzős alkalmazás portálon. A hiányos jelentkezéseket nem lehet figyelembe venni.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus American Consortium of Universities (INTERLINK) »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019