Hivatalos Leírás

phd asztrofizikai tudományok és a technológia

Soha nem volt még egy izgalmas időszak, hogy tanulmányozza az univerzum határain túl a földön. Az új generációs, fejlett földi és űrteleszkópok és óriási növekedést a számítási teljesítmény is, amely lehetővé teszi egy aranykora az asztrofizika. RIT doktori program asztrofizikai tudományok és a technológia elsősorban a mögöttes fizikai jelenségek túl a földet, és a fejlesztés a technológiák, eszközök, adatelemzés és a modellezési módszerek, amelyek lehetővé teszik a következő jelentős lépéseket ezen a területen. A multidiszciplináris hangsúly a program megkülönbözteti a hagyományos asztrofizika doktori programokat a hagyományos kutatási egyetemeken.

felvételi követelmények

Felvételi a MS, vagy PhD program megköveteli a jelölt egy érettségi foka a fizikai tudomány, a matematika, számítástechnika, vagy mérnöki térségenként akkreditált főiskola vagy egyetem. A diákok egy főiskolai diplomát egy másik területen, vagy hiányzik a megfelelő tudományos előkészítése, a híd és alapja a tanfolyam lehet szükség, mielőtt a teljes felvételt. Ahhoz, hogy a felvételi, a jelölt:

  • minimális egyetemi GPA 3,2 ből 4,0 graduális munka matematikai, tudományos, mérnöki és számítógépes témakörben,
  • nyújtaniuk átiratokat (angolul) az összes korábbi főiskolai / egyetemi szintű tanulmány,
  • benyújtja két ajánlólevelet,
  • benyújtaniuk pontszámok a Graduate Record vizsga (GRE), és
  • egy teljes végzős alkalmazás.

A pályázóknak anyanyelvűek nem angol kell benyújtaniuk pontszámok a Test az angol mint idegen nyelv (TOEFL) vizsgálat annak bizonyítására erős angol nyelvtudás. A pontszám legalább 550 (papír alapú), 213 (számítógépes), vagy a 79 (internet alapú) van szükség. International English Language Testing System (IELTS) pontszámok fogadják el helyét a TOEFL vizsga. Minimális pontszámok változik, de az abszolút minimális pontszám a feltétel nélküli elfogadás 6.5.

időre vonatkozó korlátozások

Minden résztvevő számára a PhD kell fenntartani a folyamatos beiratkozási során a kutatási fázisban a program. Normális esetben, a nappali tagozatos hallgatók a tanfolyamot a tanulmány doktori körülbelül 4-5 év. Összesen hét évig tölthetik ki a követelményeket, miután első kísérlete a minősítő vizsga.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

7 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date