PhD az Alkalmazott Biológiai Tudományokban: Környezetegészségügy


Napjainkban ismeretes, hogy a környezet és az egészség elválaszthatatlanul összefügg. A környezeti szennyező anyagok a környezetben előbb-utóbb érintik az emberi egészségre gyakorolt ​​hatását. Ez a fegyelem alapot nyújt annak megértéséhez, hogy a környezetszennyező anyagok hogyan hatnak az egészségre. A tudás, képesség és szakmailag képzett szakemberek számára, amelyek mind a környezet egészségének gyakorlati és elméleti megértését szolgálják, kutatásra és tudományos munkára van szükségük, hogy tudásukat és készségeiket felhasználhassák az egészségügyi és környezeti problémák azonosítására és megelőzésére. A szakképzett diplomásoknak is meg kell felelniük a kórokozók kémiai vagy biológiai anyagok azonosítására vagy szintetizálására a betegségek gyógyítására vagy megelőzésére, valamint a természeti erőforrásokhoz hozzáadott értéket és tudásukat.

A program célja, hogy felkészítse a diákokat a karriert a közegészségügy, a kábítószer-felfedezés és a fejlesztés és a kapcsolódó területeken, amelyek foglalkoznak a modern biológia alkalmazása a gyakorlati kortárs problémák. A program kutatási orientált, és a módszerfejlesztésre és részletesebb technikai kérdésekre összpontosít. A diplomások képzése lesz mind a gondolkodók, mind a gyakorlók.

Felvételi követelmények

  • A pályázóknak mesterképzést vagy azzal egyenértékűnek kell lenniük, amelynek összege legalább 3,50, a Master szintjén.
  • Előnyös háttér: Tudomány (beleértve a biológiát, biológiai tudományokat, biokémiai, biotechnológiai, mikrobiológiai, környezetvédelmi), gyógyszerészeti, gyógyszerészeti, ápolási, orvosi, orvosi vagy egyéb kapcsolódó területeket.
  • Azok a pályázók, akik az első osztályú kitüntetéssel rendelkező Bachelor-fokozat birtokában vannak, szintén támogathatók.

Angol nyelvtudás

Minden jelöltnek hivatalos vizsgálati pontszámot kell elérnie, mint a minimális pontszám a felvételhez a következő szabványos angol nyelvvizsgák bármelyikében.


Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS): 5

Az angol nyelv mint idegen nyelv tesztelése (TOEFL):

* Papíralapú: 500

* Számítógépes alapú: 173

* Internet alapú: 61

Az angol nyelvtudás CU-tesztje (CU-TEP): 60

Azon országok kérelmezői azonban, amelyekben az anyanyelv angol, mentesülnek ettől a követelménytől. Ezenkívül az olyan egyetemi hallgatók, akik az egyetemes oktatási anyagot angolul vállalják, a követelmény teljesítéséhez igazolást nyújthatnak be az egyetemi oktatóeszközről.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Chulabhorn Graduate Institute »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Június 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő

Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date