Phd az alkalmazott biológiai tudományokban: környezeti egészség

Általános információk

Program leírás

PhD az Alkalmazott Biológiai Tudományokban: Környezetegészségügy


Napjainkban ismeretes, hogy a környezet és az egészség elválaszthatatlanul összefügg. A környezeti szennyező anyagok a környezetben előbb-utóbb érintik az emberi egészségre gyakorolt ​​hatását. Ez a fegyelem alapot nyújt annak megértéséhez, hogy a környezetszennyező anyagok hogyan hatnak az egészségre. A tudás, képesség és szakmailag képzett szakemberek számára, amelyek mind a környezet egészségének gyakorlati és elméleti megértését szolgálják, kutatásra és tudományos munkára van szükségük, hogy tudásukat és készségeiket felhasználhassák az egészségügyi és környezeti problémák azonosítására és megelőzésére. A szakképzett diplomásoknak is meg kell felelniük a kórokozók kémiai vagy biológiai anyagok azonosítására vagy szintetizálására a betegségek gyógyítására vagy megelőzésére, valamint a természeti erőforrásokhoz hozzáadott értéket és tudásukat.

A program célja, hogy felkészítse a diákokat a karriert a közegészségügy, a kábítószer-felfedezés és a fejlesztés és a kapcsolódó területeken, amelyek foglalkoznak a modern biológia alkalmazása a gyakorlati kortárs problémák. A program kutatási orientált, és a módszerfejlesztésre és részletesebb technikai kérdésekre összpontosít. A diplomások képzése lesz mind a gondolkodók, mind a gyakorlók.

Felvételi követelmények

  • A pályázóknak mesterképzést vagy azzal egyenértékűnek kell lenniük, amelynek összege legalább 3,50, a Master szintjén.
  • Előnyös háttér: Tudomány (beleértve a biológiát, biológiai tudományokat, biokémiai, biotechnológiai, mikrobiológiai, környezetvédelmi), gyógyszerészeti, gyógyszerészeti, ápolási, orvosi, orvosi vagy egyéb kapcsolódó területeket.
  • Azok a pályázók, akik az első osztályú kitüntetéssel rendelkező Bachelor-fokozat birtokában vannak, szintén támogathatók.

Angol nyelvtudás

Minden jelöltnek hivatalos vizsgálati pontszámot kell elérnie, mint a minimális pontszám a felvételhez a következő szabványos angol nyelvvizsgák bármelyikében.


Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS): 5

Az angol nyelv mint idegen nyelv tesztelése (TOEFL):

* Papíralapú: 500

* Számítógépes alapú: 173

* Internet alapú: 61

Az angol nyelvtudás CU-tesztje (CU-TEP): 60

Azon országok kérelmezői azonban, amelyekben az anyanyelv angol, mentesülnek ettől a követelménytől. Ezenkívül az olyan egyetemi hallgatók, akik az egyetemes oktatási anyagot angolul vállalják, a követelmény teljesítéséhez igazolást nyújthatnak be az egyetemi oktatóeszközről.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A Chulabhorn Graduate Institute egy magán végzős intézmény 2005-ben alakult, hogy megünnepeljék a kedvező alkalmat a 48. születésnapja Dr. Ő királyi fensége hercegnő Chulabhorn Mahidol. Jóváhagyásával ... Tovább

A Chulabhorn Graduate Institute egy magán végzős intézmény 2005-ben alakult, hogy megünnepeljék a kedvező alkalmat a 48. születésnapja Dr. Ő királyi fensége hercegnő Chulabhorn Mahidol. Jóváhagyásával a az Oktatási Minisztérium, hogy hivatalosan létre, mint önálló felsőoktatási intézmény december 28-án, 2005, miután Dr. Ő királyi fensége hercegnő Chulabhorn a kancellár az intézet Tanács. Prof. Dr. Ő királyi fensége hercegnő Chulabhorn egy elismert tudós, aki már számos nemzetközi elismerést neki tudományos eredményeket. Ő elképzelt Chulabhorn Graduate Institute, hogy egy profi tudományos kutatóintézet és Kiválósági Központ az ázsiai-csendes-óceáni térségben, hogy segítse és felgyorsítsa a növekedést számos hatékony minőségi humánerőforrás-fejlesztés a tudomány és a magas technológia, annak érdekében, hogy szolgálja Thaiföld és más országok a régióban, különösen az égetően szükséges, a szakmai átalakításában tudásukat kézzelfogható, alkalmazható fejlesztési programok. A Chulabhorn Graduate Institute nemzetközileg ismert és elismert a nagy kaliberű kutatás és oktatás által a kar, a vendégtanárok, a tetején tengerentúli egyetemek, valamint a kiemelkedő teljesítményeket oktatási, kutatási, nemzeti és nemzetközi tudományos együttműködés és a szakmai szolgáltatásokat. Ez a sokszínű intézmény most kínál kiváló minőségű posztgraduális programok alkalmazott biológiai tudományok, kémiai és biológiai környezet-toxikológiai. A programok először indult 2007 júniusában. A közigazgatási struktúrája Chulabhorn Graduate Institute van osztva 2 hivatalok adminisztrációs iroda és tudományos irodai szolgálni és támogatni az eredményeket az intézmény. Kevesebb