Hivatalos Leírás

A Singapore Management University (SMU) PhD Information Systems program fejleszti a kutatók és oktatók, akik foglalkoznak mély technológiai kihívások valós információs rendszerek, amelyek hatása az üzleti folyamatok vagy irányítási, vagy akiknél eszközöket és módszereket. Karunk tagjai következetesen közzéteszi elsőrangú üzleti lapokban és nyerj díjakat a PhD hallgatók a nemzetközileg elismert konferenciák.

A diplomások képzett együttműködni kutatók a különböző tudományágak. Ők is képzett tervezési technológiai megoldások valós problémákat és alkalmazások, és készítsen kiváló minősítésű egyetemi kiadványok. A program felvértezi őket a karrier a kutatás és fejlesztés laboratóriumok, egyetemek és az ipar.

A széles körű kutatási erősségek közé tartozik a Cybersecurity; Adatkezelés és Analytics; Információs rendszerek és menedzsment; Intelligens rendszerek és döntéselemzés; És a Cyber-Physical Systems.

PhD Információs Rendszerek Program felépítése

A PhD Information Systems egy teljes munkaidőben program, a maximális pályázatát az öt évet. Az első két év tanulmányi, a diákok beiratkozik intenzív kurzusok építeni a kutatási mélysége és szélessége. A tanfolyam célja, hogy felkészítse a tanulókat a dolgozat a kutatás. A diákok kötelesek ülni egy PhD minősítő vizsga (QE), hogy értékelje azok elsajátítását az alapvető fogalmak és elméletek. A sikeres befejezése a QE, a hallgató legyen arra, hogy csatlakozzanak a dolgozat, amely alapján az eredeti, független kutatás.

Framework

 • Tanfolyam (6 kurzusra) - empirikus kutatások (4 kurzusra) - Fejlett Kutatási témák (2 kurzusra) - Értekezés (28 kurzusra)

Orális Védelmi Az értekezés javaslat

Ez egy előadás a javasolt téma a dolgozat bizottság. Egy írásbeli dolgozat javaslatot kell majd benyújtani a bemutató előtt. A felügyelő, a szakértelem a választott téma, fogja kinevezni. Ő irányítja és mentorok a diák az egész dolgozat munkát.

Orális Védelmi és lezárása a doktori értekezés
Ez egy szóbeli az írásbeli dolgozat jelentést a bizottság. Miután esetleges felülvizsgálata (ek) a jelentés és teljesítését követően a szükséges követelményeket, a Bizottság javasolni fogja, hogy az egyetem oda a PhD fokozatot.

Felvételi követelmények

 • Legalább egy jó Bachelor diploma - Jó GRE vagy GMAT eredménye - Jó TOEFL vagy IELTS pontszámok (a pályázók, akiknek tanítási az alapképzési / mesterképzési szint nem volt angolul)

PhD hallgatók szakmai fejlődés

Diákok is biztosított szakmai képzés. Ezek közé tartozik a tanítás, angol kommunikációs és prezentációs készség, valamint a szakmai előmenetel műhelyek, mint interjú elkészítése. Továbbá, a diákok is van lehetőség, hogy megosszák egymással kutatási hozzájárulást a nemzetközi kutatói közösség révén neves referált kutatási konferenciák, Szingapúrban és külföldön. SMU finanszírozást biztosít a hallgatók, hogy részt vegyen az ilyen konferenciákon.

Ösztöndíjak

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

A szingapúri menedzsment egyetem (SMU) PhD programok: kutatási kiválóság az egész vezetés, társadalomtudomány és számítástechnika

Az Ázsia egyik vezető egyeteme, a Szingapúri Menedzsment Egyetem (SMU) világszerte ismert kutatása és megkülönböztetett tanítása. Generál élvonalbeli kutatás globális hatása, és célja, hogy készítsen széles körű, kreatív és vállalkozó vezetők. Otthon több mint 8300 egyetemi és posztgraduális hallgatók, SMU ismert interaktív és technológiailag-kompatibilis pedagógiai szeminárium-szerű oktatás kis létszámú csoportok. Az egyetem tartalmaz hat iskolában - Iskola Számviteli, Lee Kong Chian School of Business, Közgazdasági, School of Information Systems, School of Law és School of Social Sciences - széles választékát kínálja a bachelor, master és doktori képzési programok különböző tudományágak .

SMU kínál négy PhD programok:

 1. PhD in Business, szakterületekkel:
 • pénzügy
<li>   &eacute;rt&eacute;kes&iacute;t&eacute;s</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Szervezeti magatart&aacute;s &eacute;s Emberi Er&#337;forr&aacute;s</li>
<li>    Strat&eacute;giai menedzsment &eacute;s szervezet</li>

Közgazdaságtudományi PhD

  PhD a pszichol&oacute;gi&aacute;ban

  PhD inform&aacute;ci&oacute;s rendszerek (sz&aacute;m&iacute;t&aacute;stechnika &eacute;s menedzsment)

Előnyei Folytatódó SMU PhD

 • A SMU felkészíti PhD hallgatóinkat, hogy világszínvonalú akadémiai vagy ipari gondolkodó vezetőkké váljanak szakterületükön, mivel lehetőséget nyújtanak a vezetés, a társadalomtudomány és a számítástechnika mélyebb integrációjára. Diákjaink jól felszerelt, hogy hozzon létre, vagy előállíthat hatásos és valós megoldásokat. A SMU arra ösztönzi a diákjainkat, hogy multidiszciplináris kutatást végezzenek PhD útjuk alatt.
 • Vannak még számos lehetőséget kínál PhD hallgatók részt a kutatásban és az oktatásban csapatok az iskolákban, valamint a SMU kutatóközpontok és intézetek, amely nemzetközileg ismert oktatók, akik a szakértők a saját speciális területeken.
 • Felül az egyetemi képzés, SMU PhD hallgatók is részt vesznek a szakmai fejlesztési tevékenységek (mint például a prezentációs és oktatási készségek fejlesztése). Ez a képzés hasznos során általuk PhD tanulmányokat, valamint azután, hogy diplomás.
 • Mivel a város campus, PhD hallgatók, hogy könnyen hozzáférhessenek az ipari partnerek, akik a kutatási adatok és érvényesítési platformok, valamint SMU kutatási létesítményeket, amelyek tartoznak a saját és közzétett adatbázisok.
 • SMU biztosít a PhD hallgatók ösztöndíj fedezi a tandíjat, és élő ösztöndíjak, valamint a nagyvonalú konferencia finanszírozást diákokat a kutatási hozzájárulást a nemzetközi kutatói közösség.
 • A PhD diplomások találtam jó elhelyezést tekintélyes tudományos intézmények és szakmai szervezetekben.
Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Singapore Management University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
4 - 5 Év
Nappali
Price
- Ösztöndíjak állnak rendelkezésre
Deadline
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date