Phd biomérnök

Általános információk

Program leírás

A PhD biomérnök összpontosít területein biológiai anyagok és a biomechanika. Ez az interdiszciplináris program biztosítja a széles körű kutatási szempontból, hogy merít a szakértelem Karunk az egyedülálló tudományág.

Hangsúlyt területek a következők:

 • biofizika
 • Energiahatékony távérzékelés
 • Mesterséges növények
 • környezeti endokrinológia
 • Informatikai és számítástechnika
 • Izom-szerű működtetés és hordható Robotics
 • Novel bioanyagokkal
 • Sebgyógyulás

Mit fogtok nyerni a programból

A cél ennek a programnak az, hogy oktassák a jövő ipari és kutatási vezetői biomérnök keresztül integratív és interdiszciplináris megközelítést. A diákok kapnak speciális képzést a kutatás célirányos tanfolyam és szaktudás összegyűjtése, elemzése, értelmezése és bemutatása adatokat szinten megfelelő pozíciók ipari kutatás és fejlesztés vagy az akadémia.

Befejezése után a diploma, a diákok készek vállalni pályára az iparban, kormányzati szervek, nonprofit szervezetek és egyetemek.

Tanulási eredmények

A hallgatók építeni készségek és ismeretek formális természetesen a munka és az eredeti disszertáció. A cél az, hogy elősegítse a diákok képességeit azonosítása és szintézise alapelveit biomérnöki és alkalmazza azokat a komplex problémákra. Nau a diplomások egy PhD biomérnök majd elérték a következő tanulási eredmények:

Kritikus gondolkodás: Mutatnia, hogy képes alkalmazni posztgraduális kritikus gondolkodás készségek megfogalmazni és megoldani a fejlett biomérnöki problémákat a hangsúlyt terület (Biomaterials, biomechanika, biofizika, Informatikai és Számítástechnikai).

Interdiszciplináris: Mutatnia, hogy képes integrálni információk, adatok, módszerek, eszközök, perspektívák, fogalmak, és / vagy elméletek két vagy több tudományág előre alapvető megértését, illetve a problémák megoldása, amelynek megoldásai túlmutatnak egyetlen tudományág vagy a kutatás területén gyakorlatban.

Kutatási terv és kivitelezés: Mutassa képes önállóan és kreatívan kialakításához és végrehajtásához kutatások, beleértve szintézisét a szakirodalom terén tanulmány, disszertáció kutatási és értelmezése összetett kvantitatív elemzések.

Szóbeli kommunikáció: Mutatnia, hogy képes hatékonyan kommunikálni az eredményeket egy átfogó kutatási projekt révén előadások.

Írásbeli kommunikáció: Írása és vegyenek részt a rendkívül hatékony írásbeli kommunikáció biomérnök; egyértelmüen érvelés és a logika a különböző írott kommunikáció, beleértve publikációt és támogatási javaslatokat.

Felvételi követelmények

Kiváló jelöltek erre a doktori értekezés van szerzett alapú Master of Science fokozatot a biomérnöki, biológia, gépészet, vagy megfelelően kapcsolódó tudomány. Közvetlen belépés a doktori program a Bachelor of Science fokozatot figyelembe kell venni egy eseti elbírálás alapján példás pályázók.

Fontos: Minden pályázó várhatóan a kapcsolatot (azaz e-mail kommunikáció, illetve laboratóriumi látogatás) potenciális oktatók az osztály alkalmazása előtt. A pályázóknak csak akkor kell alkalmazni, ha a mentor vállalja, hogy a felperes támogatása.

Finanszírozás diplomás képzés

A különböző finanszírozási lehetőségek léteznek, hogy támogassa az oktatás Nau:

 • Graduate Asszisztensek
 • Tanítási Asszisztensek
 • kutatási Asszisztensek
 • Szolgáltatás Asszisztensek (kívül a megye)
 • Beszéljen kari a kutatás fegyelem alkalmazása előtt, hogy megvitassák elérhető oktatási és kutatási asszisztensi.
 • Elnöki Fellowship Program
 • Pénzügyi támogatás
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Tovább

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Kevesebb