Read the Official Description

Kutatási áttekintés

A posztgraduális oktatás és kutatás vezető központja, a Földrajzi Iskola nemzetközileg elismert erővel rendelkezik a tudományágban.

A PhD a posztgraduális tanulmány legfejlettebb formája. A felügyelt kutatás, a szóbeli vizsga és a végleges értekezés sikeres elvégzésére kerül sor.

A földrajzi kutatási területek a következők:

Kulturális és Történeti földrajz

A művészetek, a humán tudományok és a társadalomtudományok szélesebb körű fejlődése által formálva és formálva

 • Cultures of Landscape
 • Történelmi földrajzának Birodalom, környezetvédelmi és egészségügyi
 • Történetek földrajzi és környezeti ismeretek

Gazdasági világok

A gazdasági jelenségek elemzésének előmozdítása a mai globalizációban a földrajzban és a szélesebb társadalomtudományokban

 • Pénz
 • Tudás
 • Bodies
 • Érték

Környezet és társadalom

A környezet-társadalom felületén a különböző földrajzi kontextusokban és skálákban lefedett témákra fókuszál

 • Fenntartható vidéki és városi Land Management
 • Mezőgazdasági, Élelmezési és Erdészeti
 • A fenntartható használatára és vízgazdálkodás
 • Egészség és Környezet

Természettudományok

Vezető kutatás a földi és környezeti rendszerekben számos térbeli és időbeli skálán; a bioszférában, az atmoszférában, a hidrosférában és a litoszférában a minták és folyamatok vizsgálata a múlt, a jelen és a jövőbeli változások következtetései érdekében

 • Biogeográfia
 • Környezeti rekonstrukció
 • informatika
 • Vízkészlet

Diákjaink erősen integrálódnak a kutatásunkba, hozzájárulva az összes tevékenységi körhöz és tükrözik munkánk nemzetközi hatáskörét.

Legfontosabb tényeket

 • A világ legjobb 50 földrajzi területe a QS World University ranglistán 2017
 • A kutatási eredmények 75% -a a világ legfejlettebb vagy nemzetközileg is kiváló volt a legújabb kutatási kiválósági keretben
 • A földrajz-posztgraduális szakemberek 100% -a biztosította a munkát vagy további tanulmányokat a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül

Berendezések

iskolai létesítmények

Az egyetemi informatikai szolgáltatások mellett saját íróasztal és laptop is rendelkezésre áll, és fénymásolási és telefonos hozzáférést biztosít. Az iskola számos szakosodott létesítményt is kínál, az Ön igényeitől vagy kutatási területtől függően.

könyvtári

A Hallward Könyvtári állomány minden főbb földrajzi kiadványok és folyóiratok. A könyvtári nyitva hosszú órákon át, és egy olyan területekre csoportos munka, egyéni és csendes tanulmány.

Másod diplomás képzés

A posztgraduális hallgatóknak az egyetemen szerzett igényeire támaszkodva a Graduate School kutatói képzést és fejlesztést kínál a posztgraduális és korai karrier kutatók számára.

Hozzáférhet az Egyetemi Parkban egy dedikált helyhez, amely számítógép állomásokat, Wi-Fi-t, tanulmányi és szociális területeket, valamint konyhákat is tartalmaz.

Kutatási támogatás

Kutatási szemináriumok

A posztgraduális hallgatók integrálódnak az iskola kutatóközösségébe a látogató előadók által adott kutatási szemináriumokon és az iskola tagjai által adott kutatómunkában való részvétel révén. Van egy aktív posztgraduális kutatócsoport minden iskola négy fő kutatási területe.

finanszírozási támogatás

Önnek legalább 500 GBP éves támogatási támogatásban kell részesülnie, és arra ösztönzik, hogy további iskolai és egyetemi finanszírozást kérjenek a konferencia résztvevői számára.

oktatási lehetőségek

A második és a harmadik éves kutatási hallgatók pályázhatnak a fizetett oktatási tapasztalatuk megteremtésén alapképzéssel. A tanítási módszerek tanfolyamait kínálják, a tanítás pedig a rendelkezésre állás függvénye, és nem garantálható.

Student Services

A hallgatói szolgáltatások számos támogatást és információt nyújtanak a hallgatói élmény fokozásához. Ezek az egyetemi szolgáltatások átfogó hálózatának részét képezik, amely akadémiai és fogyatékossági támogatást, tanácsadást, pénzügyi támogatást és gyermekgondozási szolgáltatásokat is magában foglal.

Nemzetközi Iroda

A Nemzetközi Iroda gondoskodik arról, hogy az EU és a nemzetközi hallgatók rendelkezzenek minden olyan információval, amire szüksége van ahhoz, hogy Nottinghamben élhessenek és tanulhassanak. A tanév kezdetét megelőzően egy üdvözlő programot kínál.

Központ angol nyelvoktatás

Az angol nyelvtanulásért felelős British Council akkreditálta az Egyesült Királyságban az egyetem angol nyelvoktatási központja magas színvonalú előkészítést és angol nyelvtudást, valamint diákjainak társadalmi programját.

Diákszövetség

A Diákegyetem fontos támogatási forrása a saját Diák Tanácsadó Központja és dedikált posztgraduális tisztje.

Kutató Fejlesztési Program

Szorosan együttműködve tudományos iskolák, a Doktori Iskola dedikált képzési csapat hozzájárulnak kar specifikus és doktori képzési programokat. Alapvető képzést nyújtanak az Egyesült Királyság kutatói fejlesztő programja által meghatározott legfontosabb kutatási finanszírozók által meghatározott szabványoknak megfelelően.

A kutatási készségek fejlesztésén túl lehetőségeket kínál a kommunikációs készségek, a karrierlehetőségek, az időgazdálkodás és a vállalkozói készség fejlesztésére, valamint a más tudományágak kutatóival való találkozásra és együttműködésre.

Keressen egy felügyelő

Az Ön mezőjéhez megfelelő két felügyelőt kapnak. Kérjük, győződjön meg róla, hogy van egy felügyelője, aki érdeklődést mutat a javasolt kutatási terület iránt, mielőtt alkalmazna. Az egyetem kutatási felügyeleteinek részletei megtalálhatók az A-tól Z-ig terjedő kutatásainkhoz is.

Az egyes projektek a kutatási témák valamelyikében vagy a kutatócsoportok közötti keresztezésen alapulhatnak, és a diákok egynél több csoportból lehetnek felügyelői.

Karrier

Sok PhD hallgatónk folytatódik az akadémiai területen, akár a Nottingham-i Egyetemen vagy másutt. Más friss diplomások olyan szervezetekkel dolgoznak, mint a Környezetvédelmi Ügynökség, az Ökológiai és Hidrológiai Központ, az Experian, az Erdészeti Bizottság és az üzleti és professzionális szolgáltató cégek.

Foglalkoztathatóság és átlagos kezdő fizetés

A Földrajztudományi posztgraduális posztgraduális szakemberek 100% -a, akik foglalkoztatás céljából rendelkezésre álltak, vagy további tanulmányokat végeztek a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül. £ 25 721 volt az átlagos kezdő fizetés, a legmagasabb pedig 29 847 £. *

* Ismert célállomások a teljes munkaidős otthoni posztgraduális 2015/16. A bérek kiszámítása az Egyesült Királyságban teljes munkaidőben foglalkoztatottak átlagán alapul.

Karrier és a szakmai fejlődés

Függetlenül attól, hogy növelni kívánja karrierlehetőségeit, vagy fejleszteni tudja a tudását, a posztgraduális diploma a Nottingham-i Egyetemen segít abban, hogy ott legyen, ahol akarsz lenni.

Az egyetem díjnyertes Karrier és Foglalkoztatási Szolgálata szakképzett támogatást és útmutatást nyújt, miközben tanulmányait és az életét végzi. Segítenek Önnek a következő karrier mozogásában, rendszeres rendezvényeken, munkáltató által vezetett készségeken, elhelyezési lehetőségeken és egyéni vitákon keresztül.

Belépési követelmények

Mesterek (vagy nemzetközi ekvivalensek) egy releváns tudományágban, átlagosan 60% -kal vagy annál magasabb; a 2: 1-es (vagy azzal egyenértékű) vagy más megfelelő képesítéssel rendelkező pályázók és / vagy legalább kétéves megfelelő szakmai tapasztalat

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 6.5 (nem kevesebb, mint 6,0 bármelyik elem)

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019