Phd földtudományok és a környezeti fenntarthatóság

Általános információk

Program leírás

Az interdiszciplináris Földtudományi és Környezetvédelmi Fenntarthatósági Doktori program elkészíti Önnek, hogy része legyen egy fejlődő ágazat a vezetők, tudósok és mérnökök kérdések az éghajlatváltozás, a vízhiány, a természeti erőforrások iránti kereslet, és a környezeti fenntarthatóság, a Southwest, Egyesült Államok, és a nemzetközi közösség.

Van egy három választható hangsúlyok:

  • Föld és Planetary Systems
  • Éghajlat és környezeti változások
  • Mérnöki fenntartható rendszerek

Felvételi

Felvételi követelmények az doktori program:

  • Előnyben részesülnek azok a hallgatók egy diplomát egy akkreditált főiskola vagy egyetem elismert a geológia, föld, környezeti tudományok, a környezetvédelmi politika és a fenntarthatóság, a mérnöki, az ökológia, erdészet, bolygókutatást vagy szorosan kapcsolódó területen.
  • Minimum egy 3,00 kumulatív GPA (skála egy 4,0 = A)
  • GRE General Test

Hangsúlyok

Programunk átfogják az alkalmazott és az alapvető tudományok és a környezetvédelmi politika és a műszaki megoldások összpontosítva, három hangsúlyok az alábbiakban.

Föld és Planetary Systems

Ez a hangsúly fog készíteni, hogy folytassa kutatási és oktatási lehetőségek, hogy: 1) Előzetes tudás a kritikus területeken a társadalom számára az energia, a természeti erőforrások és a víz, valamint a természeti katasztrófák 2) továbbra is az élvonalbeli kutatást jelenleg történik a Földön és bolygók és 3) alkalmazni ezt a tudást olyan területeken, amelyek hidat a földtudományok és a fizika, a kémia, mérnöki, és a biológia.

A prioritási terület a Föld és a Planetary Systems lesz a vonat és nevelő jövőbeli vezetőit ipari területeken a növekvő igények (pl, a természeti erőforrások és az energia), valamint a kormányzati szervek, amelyek megkövetelik PhD szintű kutatókat a politikai döntések néhány a legnagyobb problémát társadalom előtt álló.

Éghajlat és környezeti változások

Az éghajlat és a környezeti változások hangsúlyt célja, hogy fejlesszék kutatási és oktatási készségek: 1) előre is új képet a természetes éghajlati változékonyság, 2) javítja előrejelzések az éghajlatváltozás és az ökoszisztémákra és hidrológiai és geológiai alapjait (azaz a táj) és 3) alkalmazni ezt a tudást, hogy tájékoztassa döntések arról, hogy miként lehet a természeti erőforrások változó éghajlati feltételek mellett és a kapcsolódó környezeti hatásoknak. Egyesíti a hosszú távú perspektívát geológiai archívumok folyamatorientált vizsgálatok ma, azzal a céllal, integráló mező-alapú megértése a természetes rendszerek prediktív modellek támogatják a fenntartható erőforrás-gazdálkodás a éghajlatváltozás fényében.

Mérnöki fenntartható rendszerek

A célja ennek a hangsúlyt, hogy kifejlessze a kutatási és oktatási készségek: 1) előzetes műszaki elemzést és alkalmazások fenntartható fejlődés szempontjából lényeges, 2) a hatékonyság növelése és hatékonyságának mérnöki folyamatok, termékek, és az oktatás, valamint 3) megérteni és alkalmazni tudásukat a fenntarthatósági kontextusban a gazdasági életképesség, környezeti kompatibilitás és a fenntarthatóság, a társadalmi hatások és a politikai fejlődés és következményeit.

Az Engineering fenntartható rendszerek hangsúlyt tervezték a mérnök érdekel, hogy értik a gazdasági, társadalmi és környezeti következményeit rendszerek. Lesz egy erős háttérrel rendelkező mérnöki fokozott megértjük jövőképességének környezetünk, és előkészítik a pályára az egyetemek, az ipar és a civil szervezetek.

Utoljára frissítve Augusztus 2016

Az iskoláról

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Tovább

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Kevesebb