Hivatalos Leírás

Tárgyát képező területek a következők:

 • hő- energiaellátó rendszerek
 • hűtési technológiák
 • hőteljesítmény ciklusok
 • energia tároló
 • öko-városok / intelligens városok
 • fenntartható építőanyagok
 • járművek, közlekedési és környezetszennyezés-ellenőrzési
 • fotovoltaikus termikus rendszerek; napenergia-rendszerek (pl napelemes hűtés); Szélenergia
 • napenergia víz sótalanító rendszereket
 • fenntartható hulladékkezelés és ártalmatlanítás
 • tiszta fosszilis tüzelőanyag és a széndioxid-leválasztás technológiák

Ez természetesen megköveteli a 2: 1, vagy nemzetközi egyenértékű és / vagy egy mesterek érdeme szinten, vagy a fenti egy adott témáról, és IELTS szint 6.0 (5.5 minden elem).

Ez általában befejeződött alatt körülbelül három évvel.

Berendezések

Akkor hozzáférhet a számítástechnikai eszközök, kiegészítve a szoftver lesz szükség, az építési technológia laboratóriumok és a műszaki műhely, digitális gyártás suite és modell készítés workshop lesz az Ön számára kiegészítő eszközök vizsgálati elemzést.

A Marmont Központ Megújuló Energia tartalmaz kutató laboratóriumok, amelyek fel vannak szerelve a különféle technológiák, beleértve a napelem, napkollektor, fény csövek, szélturbinák és geotermikus hőszivattyúk. A fenntartható Research Building (SRB) célja, hogy szolgálja, mint példakép épület, demonstrálva state-of-the-art technikák környezetbarát, fenntartható építés.

Az épület rendelkezik laboratóriumi, irodai és szemináriumi szállást és a terek vannak beállítva, hogy támogatja a számos különböző fűtési, hűtési és szellőzési stratégiák. Integrált technológiák közé tartozik a fotovoltaikus (PV), napkollektorok, szélturbinák, hő- és energiaellátó rendszerek, fény csövek, öntisztító ablakok és esővízgyűjtő rendszerek.

A Creative Energy Homes Project egy kirakat innovatív, state-of-the-art energiahatékony otthonok a jövőben. Hat otthonok épített a University Park Campus fognak kialakítani a különböző fokú innováció és a rugalmasság, hogy a vizsgálat különböző aspektusait modern módszerek az építés. A projekt célja, hogy ösztönözze a fenntartható tervezési ötletek és elősegíti az új módszereket, hogy megfizethető, környezeti szempontból fenntartható lakások, amelyek az innovatív tervezési.

Számos nemzetközi vállalatok, így EAz, a BASF és aszfalton nyújtott támogatás a projekt. A Környezeti Nevelési Központ (EGK) - design studio - egy komplex három földszintes szárnyak és egy kétszintes blokk egy udvar közepén. A design az EGK foglalkozik gyakorlati kérdésben, beleértve a fenntarthatóság, az alacsony karbantartási és alacsony energia. A tető integrált 18 kWp PV.

A kar műhely szolgáltatásai közé tartozik a modell-bekészítéssel és egy digitális gyártás suite 3D router, 3D-s nyomtató és lézervágó.

Kutatási támogatás

Támogatás a posztgraduális kutatási diákok koordinálja a Kar Kutatási Hivatal. Minden PhD hallgató lesz a fő egyetemi felügyelő és legalább egy további felügyelő. Rendszeres hivatalos felügyelet találkozók, általában havonta egyszer kerül sor egy vagy mindkét felügyelők.

Azt is előírják, egyetemi posztgraduális tanácsadók és a hallgatói PGR ismétlést, akik állnak rendelkezésre, ha van egy lekérdezés körülbelül kapcsolatos eljárások kutatási tanulmány, aggódik a folyamatban, vagy a rendelkezésre álló lehetőségek. Minden PhD hallgatók beiratkozott a Műszaki Kar képzési program, ez egy strukturált képzési program rajz formális külső keretek, mint a Közös Tudás nyilatkozat, a kutatási-fejlesztési keretprogram (RDF), valamint a Kutatási Tanács útmutatást.

Az Engineering and Science Research Council (EPSRC) elismerte a kar programot, amelyet a szektor vezető szabvány posztgraduális kutatási fejlesztési és képzési. A kar kiváló kapcsolatokat az ipar és biztosítani fogja fejleszteni átvihető készségek, amelyek hasznosak lehetnek a különböző karrier. Akkor is hozzáférhet a Graduate School kutatója Fejlesztési Program.

Belépési követelmények

 • Belépési követelmények: 2.1 (vagy nemzetközi megfelelője) és / vagy mesterek érdem szintjén vagy magasabb szinten egy releváns témában
 • IELTS: 6.0 (mindegyik elemnél nem kevesebb, mint 5,5)
Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
dec. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
4,350 GBP
UK / EU díjak £ 4,300; Nemzetközi díjak: 21.060 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
dec. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

dec. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date