PhD a Global Studies-ben

Általános információk

6 locations available

Program leírás

Posztgraduális programjaink, amelyek mindegyikének eltérő programkövetelményei vannak, a kialakult európai és amerikai oktatási rendszerekre épülnek, és teljes mértékben kompatibilisek azokkal. A felsőoktatás európai iránymutatásait a bolognai megállapodások tartalmazzák. Miután minimális kredit megszerzése megtörtént, beadható az elvégzés iránti kérelem. A posztgraduális programok fejlett akadémiai programok a főiskolai és egyetemi diplomások, valamint az olyan dolgozó szakemberek számára, akik progresszív karriert kívánnak folytatni a kommunikáció és a szabad művészet területén. A főiskola valóban globális közössége bőséges lehetőségeket kínál a hallgatók számára az érdeklődésre számot tartó és kutatási témák folytatására, különös tekintettel a globalizációra, a kommunikációra és a felsőoktatásra. Nem minden programot kínálnak egyetemen.

Tanfolyamok

A posztgraduális kurzusok program-specifikus kurzusokra vannak felosztva. Választható választható bármely posztgraduális szinten kínált ütemezett kurzus közül. A program-specifikus tanfolyamokat a beiratkozás alapján tervezik, és előfordulhat, hogy nem minden campuson érhetők el. A hallgatóknak ajánlott a kurzusok befejezése és a lehető legmagasabb szintű kredit megszerzése.

A program követelményei

 • Összesen 60 kredit
 • Végzős tanfolyamok 60 kredit
 • Tanfolyamok (Ph.D.) 15 kredit / 3 tanfolyam
 • Tanfolyamok (Kommunikáció) 15 kredit / 3 tanfolyam
 • Tanfolyamok (felsőoktatás) 15 kredit / 3 tanfolyam
 • Disszertáció 15 kredit

Egy másik programra való áttérés, amint a tanulmányok elkezdődtek, mindaddig, amíg a program követelményei a tanulmányok befejezéséig teljesülnek. Ezért a kapcsolódási döntést a lehető leghamarabb meg kell tenni annak elkerülése érdekében, hogy a program követelményei nem teljesüljenek a tervezett programidőtartamon belül.

Értekezés

Az átfogó disszertációs munka egy disszertációs javaslatból és a tényleges disszertációból áll. A címet és a tartalmat a hallgató nyújtja be, és az akadémiai tanácsunk hagyja jóvá. Az értekezés munkája közvetlenül kapcsolódhat a hallgató szakmai tevékenységéhez.

Felvételi követelmények

 • Angol nyelvtudás.
 • Mesterfokozat (vagy azzal egyenértékű).
  • Nem teszünk különbséget az akadémiai vagy a szakmai diplomák között.
  • A 60 európai kredittel vagy 40 amerikai szemeszter kredittel egyenértékű oklevelek vannak.

Karrier perspektívák

Tanulmányunk programjai és tanfolyamai karrier-orientált jellegűek, és a hallgatók számára magas fokú rugalmasságot biztosítanak posztgraduális tanulmányaik során. A speciális tárgykörök széles körére összpontosítva, a hallgatók fel vannak szerelve a szükséges készségekkel és ismeretekkel ahhoz, hogy sikeresek legyenek a mai globális gazdaságban, és felkészültek a széles körű szakmai fejlődésre és karrierlehetőségekre.

A posztgraduális programok kiváló választás azoknak a főiskolai és egyetemi diplomásoknak, akik több éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek, akik szeretnék megnézni foglalkoztathatóságát a mai munkaerőpiacon azáltal, hogy szigorú és tudományos szempontból kihívást jelentő posztgraduális tanulmányokon vesznek részt, hogy releváns tudományos végzettséget szerezzenek a liberális területen művészetek.

A diploma megszerzése után a hallgatók elsősorban karrierjükkel lépnek fel felső szintű vezetői pozíciókra való belépéssel nemzeti és multinacionális vállalatokban és szervezetekben a különböző gazdasági ágazatokban. A hallgatók dönthetnek úgy is, hogy megszakítás nélkül folytatják tanulmányaikat szinte bármely más posztgraduális és posztgraduális programban, hogy tovább javítsák karrierlehetőségeiket.

Utoljára frissítve Szeptember 2019

Az iskoláról

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Tovább

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Kevesebb
Barcelona , Brüsszel , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerpen + 5 Több Kevesebb