Phd informatikai és számítástechnikai

Általános információk

Program leírás

A doktori program felkészíti INF végzős hallgatók dolgozni átformáló "negyedik paradigma" a tudomány és a technika, interdiszciplináris támaszkodva Big Data és a fejlett szoftver, hardver, és a statisztika készség. Miután egy áramvonalas ötéves tervet a tanulmányi, diplomások lesz kész, hogy vezetők ipar és a kormányzat kutatási laborok, kar és a kutatás a tudósok az egyetemek, és a vállalkozók legmodernebb informatikai alkalmazási területek. Pályakezdő hozzájárulás izgalmas projektek a kritikus területeken a nemzeti szükség bioinformatikai, a népesség egészségi, környezeti fenntarthatóság, az ökológia, a szoftverfejlesztés, hordható számítástechnika, számítógépes fizikai rendszerek és a számítógépes biztonság.

A diákok kutatási és az oktatás révén megerősíti széles együttműködést a különböző tudományos, kormányzati és magánszervezetek.

Elfogadjuk a diákok széles formális oktatási háttérrel, mint a biológia, ökológia, számítástechnika, elektrotechnika és statisztikák azonban minden diák rendelkezik megfelelő elsajátítását kulcsfontosságú alapvető területeken, hogy érdemben vegyenek részt, és hozzájárulnak az eredeti kutatás. Ezek a területek a programozás, adatszerkezetek, szoftverfejlesztés módszerek és a statisztika. Program kari megkövetelheti, hogy a felvett hallgatók a program hiányosságokat kijavítsa ezeken a területeken beiratkozott további graduális és posztgraduális képzés.

Elérhető Hangsúlyt területek:

 • Biomérnöki Informatika - Kiemelés
 • Cyber ​​and Software Systems - Kiemelés
 • Ökológiai és Környezetvédelmi Informatikai - Kiemelés
 • Egészség és Bioinformatikai - Kiemelés

A doktori fokozatot Informatika és számítástechnika lehetővé teszi a hallgatók, hogy vegyenek részt a kutatás-intenzív tanfolyam keretében széles körű informatikai és számítástechnikai területeken, beleértve a népesség egészségi állapotának, a bioinformatika, távérzékelés, ökológiai modellezés vezeték nélküli érzékelő és kommunikációs rendszerek, számítógépes fizikai rendszerek szoftver architektúra és megjelenítés, számítógépes grafika, a modell-vezérelt tervezés, gépi tanulás, hordható számítástechnika és a számítógépes biztonság.

Az öt éves szak erősíti elkötelezett mentori és szakmai tréning, a diákok számára, hogy széles körű együttműködések és partnerségek, beleértve, de nem kizárólagosan: Center for Biomérnöki Innovációs Központ Mikrobiális Genetika és genomika, Center for Ecosystem Tudomány és társadalom, Merriam-Powell Center for Environmental Research Department of Biological Sciences, Department of Physics és a csillagászat, Iskola Földtudományi és környezeti fenntarthatóságáról, és School of Forestry.

A regionális kutatások együttműködők közé tartoznak, de nem kizárólagosan: Translational Genomics Research Institute, Northern Arizona Egészségügyi és Flagstaff Medical Center, North Country HealthCare, US Geological Survey, és Észak-Arizona Bolygótudomány Szövetség.

Mit tehetek a Doctor of Philosophy Informatikai és Számítástechnikai?

A Ph.D. program Informatikai és Számítástechnikai készül diplomások számára értelmes és kielégítő karrierbe alkalmazása az informatika és a számítástechnika, hogy a kritikus területeken a nemzeti szükségleteket. Célunk, hogy felkészítse a tanulókat, hogy vezetők ipar és a kormányzat kutatási laborok, kar és a kutatás a tudósok az egyetemek, illetve vállalkozók legmodernebb informatikai alkalmazási területek.

Egyetemi követelmények

Ahhoz, hogy megkapja a Doctor of Philosophy fokozat (PhD) a Northern Arizona University, ki kell töltenie a tervezett csoportos tanfolyamok, egy vagy több tudományág, kezdve legalább 60-109 egység posztgraduális szintű képzés. A legtöbb terv kutatási igény, a disszertáció, és átfogó vizsgák. Minden terv rendelkezik tartózkodási követelmények tekintetében időt töltött a Flagstaff campus folytató nappali tagozatos képzés.

Amellett, hogy a University Követelmények:

Töltse ki az egyéni terv követelményeinek.

TOVÁBBI Felvételi követelmények

Felvételi követelmények feletti felvételi Nau van szükség.

 • Nau Graduate Online jelentkezés szükséges összes programot. Részletek a felvételi követelményeket is benne van az online jelentkezési lapot.
 • Egyetemi diplomát egy regionális akkreditált intézmény
 • Grade Point Average (GPA) 3,00 (skála 4.00 = "A"), vagy azzal egyenértékű.
 • Felvételi a sok diplomás programok a verseny alapján, és a programok lehetnek magasabb szintű, mint amit az a Graduate College.
 • Transcripts

A részleteket egyetemi felvételi politika, kérjük, látogasson el a Graduate Felvételi politika Nemzetközi pályázók további felvételi követelményeket. Kérjük, tekintse meg az International Graduate Felvételi feltételek

Az egyéni program felvételi követelmények a következők:

 • GRE® felülvizsgált általános teszt
 • 3 ajánlólevél
 • Személyes adatok, vagy esszé
 • Folytatás vagy Önéletrajz
 • Szakértelem kulcsfontosságú alapvető területek informatikai, beleértve az alapvető témákat, mint a programozás, adatszerkezetek, szoftverfejlesztés módszerek és a statisztika, valamint a területek, amelyek támogatják a sajátos hangsúlyokat, mint a biológia, ökológia, és a számítógépes rendszerek.

Diák tanulási eredmények

Pályakezdő ez a képzési program fogja bemutatni a következő speciális kompetenciákat és a program tanulási eredmények (PLoS): PLO1: Határozza, magyarázza, és értékeli a nagy elméletek, kutatási módszerek és technikai megközelítése vezetői informatika vezérelt tudomány és a technika, és a hatása ezeknek az elemeknek a társadalomra.

PLO2: Határozza magyarázza, szintetizálni és alkalmazni az alapvető fogalmakat az informatika, beleértve a nagy mennyiségű adat képviselet és szervezés, a különböző típusú programozási nyelvek, szoftverfejlesztés módszerek, adatfeldolgozás, információkinyerés és a gépi tanulás, és a statisztikai elemzést.

PLO3: Határozza magyarázza, szintetizálni és alkalmazni interdiszciplináris kombinációja alapvető informatikai és mélyreható diszciplináris szakértelem meghatározó az alábbi hangsúlyt területeken:

 • Egészség és bioinformatikai, elsősorban genetikai és genomikai vizsgálata, a lakosság egészségének és a betegségek átvitelének;
 • Ökológiai és Környezetvédelmi Informatikai összpontosító ökológiai és környezeti elemzések és távérzékelési;
 • Cyber ​​and Software Systems, különös tekintettel a tervezés és a végrehajtás a cyber-fizikai és nagyméretű szoftver rendszerek.
 • Biomérnöki Informatika, összpontosítva az adatok elemzése és ellenőrzése biomérnök alkalmazásokhoz.

PLO4: Határozza, felmérés, elemzés, szervezni, és kritikusan csöpögtet információkat a tudományos szakirodalomban belül informatikai hangsúlyt területet és kreatív azonosítani nyitott kutatási kérdéseket.

PLO5: Függetlenül alkalmazni a megfelelő szakértelemmel, módszerek és eszközök a kreatív tervezés, kivitelezés, és értékelése egy vizsgálat, amely foglalkozik eredeti informatikai kutatási kérdések.

PLO6: írása és vegyenek részt a rendkívül hatékony írásbeli és szóbeli kommunikáció informatikai területeken; egyértelmüen érvelés logikai kohézió különböző írásbeli és szóbeli kommunikáció, beleértve a tudományos ismeretterjesztés, támogatási kérelmek, az ipar, és a laikus-kommunikáció.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Tovább

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Kevesebb