PhD ipari mérnöki

Yasar University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD ipari mérnöki

Yasar University

Az ipari Tanszék nem csak az alapvető műszaki ismeretek, hanem felvértezi a hallgatók információs technológiák és angol nyelvtudás. Keresztül az ipari képzés, a kis projektek különböző tanfolyamok, és az érettségi projekt, a tanszék bemutatja rugalmasságot biztosít a diákoknak, hogy összpontosítson a speciális területekre hajlandóak tanulni. A tananyag középpontjában az információs rendszerek tervezése, gyártása Engineering and Operations Research.

A globalizáció a világgazdaság már növekvő vevői elvárásoknak, ami a kereslet a termékek és szolgáltatások jobb minőségű megfizethető áron. Ezért, gyártó és szolgáltató cégek elkezdték keresni az emberi erőforrások mérnöki és vezetői képességei. Industrial Engineering, mint a fegyelem feltörekvő ebből a szempontból hozzájárul a termelési és szolgáltatási rendszerek analitikus problémamegoldó technikák, az információs technológia és bizonyos társadalomtudományok. Ennek keretében ezen referenciák, műszaki menedzser köre a kutatás és az oktatás, hogy keressen az, miképpen lehet növelni a minőség és a termelékenység a szűkös erőforrások hatékony. Szóval, ez lehetőséget biztosít a jó pozíciók feldolgozóipar, az egészségügyi szolgáltatások, a kommunikáció, az élelmiszer-ágazatban, az oktatás, a logisztika, a bankok, tanácsadó cégek, az állami cégek, sőt még tervezés részei a szociális projekteket.

Három laboratórium létre a Department of Industrial Engineering Yasar Egyetem. Ezek a számítógéppel segített tervezés és gyártás (CAD / CAM) laboratórium, Ergonómia laboratóriumi és szimulációs laboratórium. A diákok a lehetőséget, hogy fejlesszék a gyakorlati készségek egyéni laboratóriumi berendezések használata. Végére az alapképzés, a hallgatók fel vannak szerelve a tudás és a képesség, hogy elkezd egy ígéretes karriert az iparág, vagy, hogy folytassa posztgraduális tanulmányokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Yasar University
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
12,000 USD
A teljes program
Locations
Törökország - Izmir, İzmir
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Törökország - Izmir, İzmir
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt