Hivatalos Leírás

Az orvos a filozófia diplomát Imaging Science jelent nagy vívmánya ösztöndíj és független vizsgálatot a különböző szempontból képalkotó tudomány. Jelöltek a doktori fokozat kell nyelvismereti szerint:

  • Sikeres elvégzése során a munkát, beleértve egy alaptantervet, ahogyan azt a hallgató terve tanulmány;
  • Passing egy sor vizsgálatok; és
  • Alkatrészek elfogadható dolgozat felügyelete alatt a hallgató kutatási tanácsadója és dolgozat bizottság.felvételi követelmények

Ahhoz, hogy a felvételi a Ph.D. program képalkotó tudomány jelentkezőknek:

  • Tartsa főiskolai diplomát mérnöki, számítástechnika, alkalmazott matematika, vagy az egyik a természettudományok. (Mivel képalkotó tudomány magában foglalja a legkülönfélébb tudományágak, a hallgatók különböző háttérrel fogad el a programot. Rendkívüli diákok más területeken is el lehet fogadni.)
  • Már befejezett képzéseket kalkulus, egyetemi fizika (egy év), a modern fizika és a számítógépes nyelv.
  • Benyújtaniuk pontszámok a Graduate Record vizsga (GRE).
  • Küldje el hivatalos átiratát minden korábbi természetesen a munka.
  • Küldje el két ajánlólevelet magánszemélyek jól képzett megítélni képességeit posztgraduális tanulmányok.
  • Kérelmet nyújt be a posztgraduális tanulmányok.A diákok, akiknek anyanyelve nem az angol kell bizonyítania nyelvtudás azáltal, hogy a teszt az angol mint idegen nyelv. A minimális TOEFL pontszám 600 (papír alapú), 250 (számítógépes), vagy 100 (Internet-alapú) van szükség. Diákok is benyújthat IELTS pontszámok. A minimális IELTS 7.0.

Felvételi döntéseket álló bizottsággal végzős kar a Center for Imaging Science.

Diplomás asszisztensi és a tandíj elengedését ösztöndíjak állnak rendelkezésre a képzett diákok. A pályázók pénzügyi segítséget kér a központtól kell minden kérelem alátámasztására benyújtott dokumentumok az Office of Graduate regisztrációs szolgáltatások január 15-a következő tanévben. A diákok, akiknek anyanyelve nem az angol azt tanácsolják, hogy megszerezni a magas a TOEFL vagy IELTS csak lehet, ha akarnak alkalmazni egy oktatási vagy kutatási asszisztensi. Ezek a jelöltek is arra ösztönzik, hogy a teszt az angol Beszélt annak érdekében, hogy figyelembe kell venni a pénzügyi támogatást.

A diákok egy MS fokozatot kapcsolódó területen nyújtható legfeljebb 36 negyedév hitelek felé a doktori fokozat sikeres elvégzése után átfogó vizsgálata és jóváhagyása a vizsgálati tervet. A szükséges kutatási kredit nem lehet eltekinteni tapasztalatok vagy vizsgálat.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

7 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date