Read the Official Description

Kutatási témák Doktori nagyon változatos, de lehetnek mikrohullámú jelfeldolgozás, szennyvízkezelés, üvegházhatást okozó gázok, szennyező anyagok eltávolítása tekintetében víz és a talaj, valamint számos egyéb szempontok.

Ez természetesen megköveteli a 2: 1, vagy nemzetközi egyenértékű és / vagy egy mesterek érdeme szinten, vagy a fenti egy adott témáról, és IELTS szint 6.0 (5.5 minden elem). Ez általában befejeződött alatt körülbelül három évvel.

Berendezések

Vannak kiterjedt laboratóriumok berendezések padra félüzemi méretekben. Mi vagyunk az egyik azon kevés egyetem az Egyesült Királyságban való hozzáférést tömeg spektroszkópia, pásztázó elektronmikroszkóppal és atomerő mikroszkóppal és a „virtuális valóság” suite, ahol lehet építeni, és optimalizálja a teljes saját feldolgozó üzem.

Posztgraduális hallgatók is hozzáférhetnek a kutatási létesítmények, beleértve egy sor berendezések, például:

  • összes szerves szén
  • erős savas feltárás kőzetek
  • kutatás vizsgálópadok - többfázisú áramlás
  • csepp cső kemence
  • áramlik a csőben telep
  • mikrohullámú központ

Kutatási támogatás

A posztgraduális kutatók támogatása a Kar Kutatóhivatalán keresztül történik. Minden PhD hallgatónak van egy fő egyetemi felügyelője és legalább egy további felügyelője.

Rendszeres hivatalos felügyelet találkozók, általában havonta egyszer kerül sor egy vagy mindkét felügyelők. Azt is előírják, egyetemi posztgraduális tanácsadók és a hallgatói PGR ismétlést, akik állnak rendelkezésre, ha van egy lekérdezés körülbelül kapcsolatos eljárások kutatási tanulmány, aggódik a folyamatban, vagy a rendelkezésre álló lehetőségek.

Minden PhD hallgatók beiratkozott a Műszaki Kar képzési program, ez egy strukturált képzési program rajz formális külső keretek, mint a Közös Tudás nyilatkozat, a kutatási-fejlesztési keretprogram (RDF), valamint a Kutatási Tanács útmutatást.

Az Engineering and Science Research Council (EPSRC) elismerte a kar programot, amelyet a szektor vezető szabvány posztgraduális kutatási fejlesztési és képzési.

A kar kiváló kapcsolatokat az ipar és biztosítani fogja fejleszteni átvihető készségek, amelyek hasznosak lehetnek a különböző karrier. Akkor is hozzáférhet a Graduate School kutatója Fejlesztési Program.

Belépési követelmények

  • Belépési követelmények: 2.1 (vagy nemzetközi megfelelője) és / vagy mesterek érdem szintjén vagy magasabb szinten egy releváns témában
  • IELTS: 6.0 (mindegyik elemnél nem kevesebb, mint 5,5)
Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
dec. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
4,350 GBP
UK / EU díjak £ 4,300; Nemzetközi díjak: 21.060 £
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline
Start Date
ápr. 2020
Application deadline
Start Date
Június 2020
Application deadline

okt. 2019

dec. 2019

feb. 2020

ápr. 2020

Június 2020