Phd közgazdász

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

Phd közgazdász

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

PhD Közgazdaságtan (angol)

A tanulmány ág Economics összpontosít képzés tudósok és kutatók, akik meg akarják szerezni, vagy elmélyítsék már meglévő, a tudás és készségek területén makroökonómia és mikroökonómia. Ami a makroökonómia, a hangsúly a problémák elemzése, és hogyan befolyásolja az intézményi környezet makrogazdasági irányítás döntéshozatal cégek. Mikroökonómia, mind az elmélet az árak és a verseny az alanyai tanulmány, másrészt az elemzés a hatása mikroökonómiai (strukturális) politikák a vállalati szférában.

A hallgatók tanulmányi, amellett, hogy a kötelező és választható tárgyak, magában a tudományos és kutatómunka alapján független tanulmány a cseh és a külföldi szakirodalom, amely a legfrissebb információkat a területen. Ezért a hallgató köteles részt az ő / ő saját publikációs tevékenysége során tanulmány. Vizsgálatok már befejeződtek az állam doktori szigorlat és a védelem a doktori értekezés.

Várható, hogy a diplomások dolgoznak a tudomány és a kutatás, valamint a tanításban (főleg az egyetemeken). A pénzügyi és nem pénzügyi vállalatok stratégiai és elemző részlegein is dolgoznak.

A program felépítése a következő:

A blokk: Az egész iskola közös tantárgyai:

  • Közgazdaságtan (mikroökonómia-makroökonómia)


B blokk: Fióktelep kötelező tantárgyak:

  • Kutatási módszerek vezetők
  • Dinamikus modellek Közgazdasági
  • Statisztikai módszerek tudományos kutatás *
  • Mennyiségi Műszerek gazdasági elemzés *


* A doktori hallgató úgy dönt, az egyik a két témák ajánlása a felügyelő és az ő / ő specializáció.C blokk: Választható tantárgyak

Felelősével folytatott megbeszélést követően a doktori hallgató a doktori értekezéshez szükséges egyéb tantárgyakat választja ki.

Az opciók esetleg bővülhetnek a kurzusokon kívül, a prágai Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem doktori tanulmányaival akkreditált ingyenes szabadon választható kurzusokra.

PhD hallgatója a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem doktori és jogi karokon végzett tanulmányi és vizsgakövetelményeinek megfelelően egyéb feladatokat lát el.

Belépés

Felvételi a doktori tanulmányi program feltétele, hogy a megfelelő tanulmányok befejezését egy Masters' Study programot. A mester diploma kell ismerni a Cseh Köztársaságban.

Külföldi diákok számára, hogy tanulmányozzák a program más nyelven, mint a cseh ( "Program Külföldiek") meg kell fizetnie a tandíjat. Ez a díj 5000 € évente. Ez a fajta vizsgálat a távolság program, amely azt jelenti, hogy a diákok jönnek a konzultációra egyeztetett időpontban a mentorokkal, de nem kötelező részt venni az előadásokon és szemináriumokon naponta. Mindazonáltal, meg kell jönni, hogy üljön a vizsgák. A diákok tanulmányi, ülj vizsgálatok, valamint írásban védelmében doktori disszertáció, egy idegen nyelven. A szabványos hossza tanulmány 3 év. A diákok nem jogosultak ösztöndíj vagy bentlakásos.

Külföldi hallgatók a tanulmányi programok cseh ( "a cseh program") nem fizetnek díjat, és lehet ösztöndíjas időszakban, amely nem haladja meg a szabványos hossza tanulmány. A kar dékánja állítja az összeget kell odaítélni az ösztöndíj. Kérhetnek lakóépületek (feltéve, hogy a kapacitás a kollégiumi).

Továbbá, azok a diákok, akik kaptak ösztöndíjat a cseh kormány nem fizetnek díjat, és tud fogadni bentlakásos.

Felvételi a doktori tanulmányi program függővé sikeresen átesett az egyetem felvételi eljárást. A végső döntést a Kar dékánja a megfelelő doktori program kellő figyelmet fordítani a siker a felvételi vizsga, valamint a tanítás képessége a kari. Ha a kérelmező nem ismerte csak azért, mert az elégtelen oktatás kapacitása a kar, a vizsgálati eredmények érvényesek maradnak egy évig az időpontot, amikor a vizsgázó.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 4, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
5,000 EUR
évi angol nyelvű; ingyenes Cseh
Locations
Csehország - Prague, Prague
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Prague, Prague
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt