Hivatalos Leírás

A Singapore Management University (SMU) Közgazdász doktor vonatok tudósok csinálni szigorú kutatás és elemzés közgazdász. Ez egy rendkívül szelektív és gondosan megtervezett program, melyet olyan nemzetközileg elismert professzorok szerveznek, akik aktívan részt vesznek a közgazdaságtudomány határain végzett kutatásokban, és akik elkötelezettek a közgazdasági kutatók és gondolkodók, tanárok és politikák következő generációjának oktatására és képzésére döntéshozók.

A diplomások gyakran az egyetemek professzorává válnak, ahol a gazdaságuk tudásának kiterjesztésére és továbbadására törekszenek. Sok diplomás is tovább dolgozni az ipar, az állami szektor, valamint a nemzetközi szervezetek, amennyiben azok a gazdaság tudás és a kutatási képességek javítására gazdasági feltétele a cégek, iparágak, országok és a világ.

SMU School of Economics világszerte elismert, mint a vezető kutatóközpont. A Tilburg Egyetem "Top 100 Közgazdaságtudományi Kutatói Kutatói Rangsorában", a vezető folyóiratokban 2011 és 2015 között megjelent publikációk alapján Ázsiában második helyezést ért el, és a világ 60 legjobb közül. Az ökonometria alcsoportjában az első 5 globális szinten szerepel.

A széles körű kutatás erősségei közé tartozik az ökonometria; Játékelmélet, társadalmi választás és mechanizmus tervezés; Makroökonómia; Egészséggazdaságtan; Ipari szervezet; Nemzetközi kereskedelem; Munkaügyi, emberi tőke és oktatás; és a Real Estate & Urban Economics.

PhD in Economics program felépítése

A PhD in Economics egy teljes munkaidőben program, a maximális pályázatát az öt évet. Az első két év tanulmányi, a diákok beiratkozik intenzív kurzusok építeni a kutatási mélysége és szélessége. A tanfolyam célja, hogy felkészítse a tanulókat a dolgozat a kutatás. A diákok kötelesek ülni egy PhD minősítő vizsga (QE), hogy értékelje azok elsajátítását az alapvető fogalmak és elméletek. A sikeres befejezése a QE, a hallgató legyen arra, hogy csatlakozzanak a dolgozat, amely alapján az eredeti, független kutatás.

Framework

A program részeként van egy PhD disszertáció. Magába foglalja:

Orális Védelmi Az értekezés javaslat
Ez egy előadás a javasolt téma a dolgozat bizottság. Egy írásbeli dolgozat javaslatot kell majd benyújtani a bemutató előtt. A felügyelő, a szakértelem a választott téma, fogja kinevezni. Ő irányítja és mentorok a diák az egész dolgozat munkát.

Orális Védelmi és lezárása a doktori értekezés
Ez egy szóbeli az írásbeli dolgozat jelentést a bizottság. Miután esetleges felülvizsgálata (ek) a jelentés és teljesítését követően a szükséges követelményeket, a Bizottság javasolni fogja, hogy az egyetem oda a PhD fokozatot.

Felvételi követelmények

 • Legalább egy jó főiskolai diplomát. A mesterképzésre hasznos, de nem szükséges. A pályázóknak rendelkezniük kell egy erős matematikai háttér, amely ideális esetben tartalmazza többváltozós analízis (jellemzően takarni két képzés a fogkő az egyetemi szintű), valódi elemzés, középfokú lineáris algebra, és egy erős alapot valószínűség és a statisztika.
 • Jó GRE vagy GMAT eredményeket.
 • Jó TOEFL vagy IELTS pontszámok (a pályázók, akiknek tanítási az alapképzési / mesterképzési szint nem volt angol nyelven).

PhD hallgatók szakmai fejlődés

Diákok is biztosított szakmai képzés. Ezek közé tartozik a tanítás, angol kommunikációs és prezentációs készség, valamint a szakmai előmenetel műhelyek, mint interjú elkészítése. Továbbá, a diákok is van lehetőség, hogy megosszák egymással kutatási hozzájárulást a nemzetközi kutatói közösség révén neves referált kutatási konferenciák, Szingapúrban és külföldön. SMU finanszírozást biztosít a hallgatók, hogy részt vegyen az ilyen konferenciákon.

Ösztöndíjak

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

A szingapúri menedzsment egyetem (SMU) PhD programok: kutatási kiválóság az egész vezetés, társadalomtudomány és számítástechnika

Az Ázsia egyik vezető egyeteme, a Szingapúri Menedzsment Egyetem (SMU) világszerte ismert kutatása és megkülönböztetett tanítása. Generál élvonalbeli kutatás globális hatása, és célja, hogy készítsen széles körű, kreatív és vállalkozó vezetők. Otthon több mint 8300 egyetemi és posztgraduális hallgatók, SMU ismert interaktív és technológiailag-kompatibilis pedagógiai szeminárium-szerű oktatás kis létszámú csoportok. Az egyetem tartalmaz hat iskolában - Iskola Számviteli, Lee Kong Chian School of Business, Közgazdasági, School of Information Systems, School of Law és School of Social Sciences - széles választékát kínálja a bachelor, master és doktori képzési programok különböző tudományágak .

SMU kínál négy PhD programok:

 1. PhD in Business, szakterületekkel:
 • pénzügy
<li> értékesítés</li> <li> Operations Management</li> <li> Szervezeti magatartás és humán erőforrás</li> <li> Stratégiai menedzsment és szervezet</li>
Doktori (PhD) K&ouml;zgazdas&aacute;gtan Doktori Iskola Pszichol&oacute;gia Doktori Iskola Inform&aacute;ci&oacute;s Rendszerek (sz&aacute;m&iacute;t&aacute;stechnika &eacute;s menedzsment)

Előnyei Folytatódó SMU PhD

 • A SMU felkészíti PhD hallgatóinkat, hogy világszínvonalú akadémiai vagy ipari gondolkodó vezetőkké váljanak szakterületükön, mivel lehetőséget nyújtanak a vezetés, a társadalomtudomány és a számítástechnika mélyebb integrációjára. Diákjaink jól felszerelt, hogy hozzon létre, vagy előállíthat hatásos és valós megoldásokat. A SMU arra ösztönzi a diákjainkat, hogy multidiszciplináris kutatást végezzenek PhD útjuk alatt.
 • Vannak még számos lehetőséget kínál PhD hallgatók részt a kutatásban és az oktatásban csapatok az iskolákban, valamint a SMU kutatóközpontok és intézetek, amely nemzetközileg ismert oktatók, akik a szakértők a saját speciális területeken.
 • Felül az egyetemi képzés, SMU PhD hallgatók is részt vesznek a szakmai fejlesztési tevékenységek (mint például a prezentációs és oktatási készségek fejlesztése). Ez a képzés hasznos során általuk PhD tanulmányokat, valamint azután, hogy diplomás.
 • Mivel a város campus, PhD hallgatók, hogy könnyen hozzáférhessenek az ipari partnerek, akik a kutatási adatok és érvényesítési platformok, valamint SMU kutatási létesítményeket, amelyek tartoznak a saját és közzétett adatbázisok.
 • SMU biztosít a PhD hallgatók ösztöndíj fedezi a tandíjat, és élő ösztöndíjak, valamint a nagyvonalú konferencia finanszírozást diákokat a kutatási hozzájárulást a nemzetközi kutatói közösség.
 • A PhD diplomások találtam jó elhelyezést tekintélyes tudományos intézmények és szakmai szervezetekben.
Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Singapore Management University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 - 5 Év
Nappali
Price
- Ösztöndíjak állnak rendelkezésre
Deadline
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date