Read the Official Description

Az érintett kutatás kiterjedhet a tudományágak széles körére, beleértve a térinformatikai mérnököket és a monitoringokat; fotogrammetria és távérzékelés; a műholdas navigációs rendszerek, például a GPS és a Galileo technológiája és alkalmazása; integrált pozicionálási technológia; környezeti és légköri megfigyelés; fizikai és űrgeodéziát.

Ez a PhD alapja a Nottingham Geospatial Institute (NGI).

Ez természetesen megköveteli a 2: 1, vagy nemzetközi egyenértékű és / vagy egy mesterek érdeme szinten, vagy a fenti egy adott témáról, és IELTS szint 6.0 (5.5 minden elem). Ez általában befejeződött alatt körülbelül három évvel.

Berendezések

Az NGI vezető diszciplináris kutatóintézet, amely térinformatikai és helyszínorientált tudományra és mérnöki szakra szakosodott, a műholdas helymeghatározási technológiák, a távmérési rendszerek és az integrált érzékelőtechnológiák alkalmazásával.

Az NGI egy olyan célra épített létesítményben helyezkedik el, amely számos modern felszereléssel rendelkezik, lehetővé téve a legújabb technológiákhoz való hozzáférést és az élvonalbeli kutatásokhoz való kapcsolódást, például:

 • GNSS
 • integrált érzékelők
 • fotogrammetria és lézeres szkennelés
 • hely alapú szolgáltatások
 • távérzékelés
 • deformáció figyelés
 • térinformatikai mérnöki és intelligencia
 • téradat-infrastruktúra
 • mindenütt jelenlévő helymeghatározás és autonóm rendszerek

Kutatási támogatás

Támogatás a posztgraduális kutatási diákok koordinálja a Kar Kutatási Hivatal. Minden PhD hallgató lesz a fő egyetemi felügyelő és legalább egy további felügyelő. Rendszeres hivatalos felügyelet találkozók, általában havonta egyszer kerül sor egy vagy mindkét felügyelők.

Az egyetemi posztgraduális tanácsadókat és a hallgatói PGR képviselőket is elérhetővé tesszük, ha kérdése van a kutatási tanulmányokkal kapcsolatos eljárásokról, aggodalmaskodnak a fejlődéssel vagy a rendelkezésre álló lehetőségekkel kapcsolatban.

Minden PhD hallgató belépett a Műszaki Kar Képzési Programba, ez egy strukturált képzési program, amely a formális külső keretekre, például a közös készségekről szóló nyilatkozatra, a Kutatási Fejlesztési Keretre (RDF) és a Kutatási Tanács útmutatásaira épül.

Az Engineering and Science Research Council (EPSRC) elismerte a kar programot, amelyet a szektor vezető szabvány posztgraduális kutatási fejlesztési és képzési.

Belépési követelmények

 • Belépési követelmények: 2.1 (vagy nemzetközi megfelelője) és / vagy mesterek érdem szintjén vagy magasabb szinten egy releváns témában
 • IELTS: 6.0 (mindegyik elemnél nem kevesebb, mint 5,5)
Program taught in:
Angol

See 11 more programs offered by The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
dec. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
4,350
UK / EU díjak £ 4,300; Nemzetközi díjak: 21.060 £
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline
Start Date
ápr. 2020
Application deadline
Start Date
Június 2020
Application deadline

okt. 2019

dec. 2019

feb. 2020

ápr. 2020

Június 2020