Hivatalos Leírás

A PhD Nemzetközi Konfliktuskezelés (INCM) A Kennesaw State University (KSU) jelenleg a diákok a világ minden tájáról, hogy dinamikus, mégis meghitt, oktatási környezetben. INCM olyan terület, amely jelenleg kevés lehetőséget a továbbképzés. A doktori program számos kulcsfontosságú elemet nem érhető el a legtöbb más doktori program ezen a területen, hogy kiváló minőségű, a fejlett végzős hallgatók. Minden doktorandusz elvégzése után a mag tanfolyamok, a kellő rugalmasságot összpontosítani tanulmányaikat a kívánt területen.

Áttekintés

A INCM egyike csak néhány ilyen programok elérhető Észak-Amerikában. PhD hallgatók részt vehet a programban kapnak széles körű interdiszciplináris oktatást és lehetőségeket, dolgozzon egy sor tudományág. Pályakezdő lesz képes a problémák kezelésére egy bonyolult tudásbázis anyagi, elméleti, gyakorlati és módszertani megközelítések.

A törzsanyag felkészítse őket a kulcsfontosságú globális kompetenciák, beleértve:

 • Interkulturális dinamikáját globális konfliktus
 • Gazdasági konfliktuselemzés
 • Nemzetközi kapcsolatok
 • Konfliktuskezelés elmélet
 • Módszertani készítmény szigorú, beleértve a kötelező és választható kurzusok kvantitatív és kvalitatív módszerek, a kutatás tervezése, és a nemzetközi program és a politikai elemzés és értékelés. A PhD program azt is előírja a végzett jelentős nemzetközi tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek a nem angol nyelven.

Látomás

Ahhoz, hogy egy vezető PhD-program előkészítése tudós-szakemberek számára az összetett kihívások megelőzése, kezelése, és átalakítja a nemzetközi konfliktus.

Cél

Ez főállású, interdiszciplináris, in-residence program célja, hogy megfeleljen a globális kereslet a tudós-szakemberek, hogy foglalkozzon a komplex tömb nemzetközi konfliktusok és biztonsági kihívások a kidolgozása és végrehajtása a tapasztalati úton, a szakpolitikai ajánlásokat, és megoldások. INCM PhD fokozattal készek versenyezni birtoklás-pálya egyetemi kar találkozókat és széles körű operatív kormányzati pozíciókba, a nem kormányzati szervek, valamint a globális üzleti közösség.

A program céljai

INCM PhD kínál számos kulcsfontosságú elemet nem érhető el a legtöbb más doktori program ezen a területen, hogy a kiváló minőségű végzős hallgatók:

 • Az interdiszciplináris jellegét a program a hallgatók széles képzés lehetővé teszi számukra, hogy integrálják a legújabb kutatási eredmények elméletileg gazdag, kérdés releváns kiadványok és jelentések.
 • A szigorú módszertani képzést készül diplomások a globális konfliktusok problémák a legújabb és leghatékonyabb kvantitatív és kvalitatív kutatási módszerek.
 • A nemzetközi tapasztalatok lehetővé teszi a diplomások, hogy integrálja az elmélet és a gyakorlat elemzésében a nemzetközi konfliktus.
 • Szakmai kompetencia egy nem angol nyelvű felkészíti a tanulókat a sikeres pályázat a tudásukat a globális színtéren.
 • A pedagógiai képzést kifejezetten a felsőoktatási kontextus és irányított tanítási tapasztalataikat kivételes előkészítése diplomások érdekel tudományos pályára.
 • Hozzáférés a tapasztalt oktatók és szoros munkakapcsolatot professzorok megkönnyítik az együttműködésen alapuló kutatási és időben történő befejezését dolgozat és a PhD fokozatot.
 • A változatosság az egyetemen (diák 142 országban jelenleg tanulmányait KSU), valamint a posztgraduális program hozzájárul ahhoz, hogy széles körű egyetértés a globális konfliktusok kérdéseket.
 • Az erős közötti KSU és az Atlanta metró régió kiemelkedő források nyújtanak példaértékű lehetőséget az együttműködésre túl a campus.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy a felvételi a PhD Nemzetközi konfliktuskezelés pályázóknak ki kell tölteniük az elektronikus kérelem Graduate Felvételi a vissza nem térítendő 60 $ nevezési díj, és benyújtja az alábbi igazoló dokumentumokat az augusztus 1 határidőt kell figyelembe venni a tavaszi félévben, vagy a március 1 határidőt kell figyelembe venni az őszi félévben.

1. Átiratok

Küldje el hivatalos átiratát minden középfokú oktatási intézmények, amelyekben részt vett. Felhívjuk figyelmét, hogy bár a hivatalos átirata lehet feltölteni az interneten, még mindig szükség van a hivatalos átiratát.

Benyújtott átiratát külföldi intézmények csatolni kell egy hivatalos értékelést. Transzkriptumok lehet értékelni az alábbi szervek. Az értékelések tartalmaznia kell természetesen külön-pálya és egy számítást a GPA. Az értékelés kell jönnie hozzánk egy lezárt borítékban, vagy elektronikusan közvetlenül a hivatal.

 • Kiértékelési Service, Inc.
 • Joseph Silney and Associates, Inc.
 • Világ Education Services (WES)

2. Hivatalos GRE Test Eredmény

Adj meg egy másolatot a GRE pontszámok a Educational Testing Service. Lásd GRE pontozás táblázatban talál.

3. szándéknyilatkozat

Írja le, hogy érdeklődik a tanulmány a nemzetközi konfliktuskezelés és a megfelelő tapasztalatok hozol a program bemutatása, és úgy gondolja, a PhD program elősegítheti az Ön érdekeit. Amíg nem várható, hogy a teljes kidolgozott javaslatot a kérelem benyújtásának időpontjában az azonosító lokális, regionális, elméleti vagy módszertani gócok javítja az általános versenyképesség. A kimutatás felül kell vizsgálni a INCM Felvételi Bizottság a kari számos tudományág. A KSU Graduate Online alkalmazás lehetővé teszi, hogy feltölt ez szükséges dokumentációt.

Ezen felül, akkor erősen javasoljuk, hogy azonosítsák a program kari akivel lehet, mint a munka és a kapcsolatot az említett kar tekintetében a rendelkezésre álló helyeket, mint mentorok és a dolgozat tanácsadók. Az ilyen kapcsolatot kell hivatkozni a szándéknyilatkozat. A jelenléte kar tagjai érdekli a konkrét kutatási menetrend növeli annak valószínűségét, hogy létrehoz egy értekezés a magas tudományos színvonalú. Kar támogatása az alkalmazás növelheti az esélyét annak elfogadását a programot (bár ez nem garantálja).

4. Írás Minta

Adj meg egy írás mintát bemutató írás, és analitikus képességek, mint azok a felsőoktatási vagy szakmai tapasztalat. Ez az írás mintát lehetőleg angolul, de akkor fogadható el egy másik nyelven mellékelni egy angol fordítást. Nincsenek terjedelmi követelményeknek, azonban hosszabb minták (pl, a vezető vagy a diplomamunkám) kell kísérnie absztrakt vagy vezetői összefoglalót. A KSU Graduate Online alkalmazás lehetővé teszi, hogy feltölt ez szükséges dokumentációt.

5. Folytatás vagy önéletrajz

Adj meg egy dokumentumot, amely igazolja a kronológiai progresszióját az oktatási és szakmai tapasztalatok beleértve bármilyen egyéb információt az általuk fontosnak ítélt a kérelme alátámasztására. A KSU Graduate Online alkalmazás lehetővé teszi, hogy feltölt ez szükséges dokumentációt.

6. ajánlólevél

Három ajánlólevél keresztül kell benyújtani a KSU Graduate Felvételi irodai. Melyek közül kettő között kell lennie játékvezetők, akik részletesen leírják a képesítések, motiváció, és a kilátások a siker a programban.

7. További követelmények Nemzetközi Diákok

Minden pályázó, aki nem angol anyanyelvű kell tennie a TOEFL (minimális pontszám 88), vagy IELTS (minimális pontszám 6,5), kivéve, ha: jönnek a mentesített országokban; végezte el a főiskolát vagy egyetemet, az Egyesült Államokban akkreditált által elfogadott módon KSU; vagy akik tanulmányozták sikeresen legalább egy évig egy egyetemen, ahol az angol a tanítási. Ha ezek a kritériumok alkalmazandók akkor küldjön TOEFL Mentesség kérés.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Kennesaw State University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
Price
290 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő