Read the Official Description

A PhD Nemzetközi Konfliktuskezelés (INCM) A Kennesaw State University (KSU) jelenleg a diákok a világ minden tájáról, hogy dinamikus, mégis meghitt, oktatási környezetben. INCM olyan terület, amely jelenleg kevés lehetőséget a továbbképzés. A doktori program számos kulcsfontosságú elemet nem érhető el a legtöbb más doktori program ezen a területen, hogy kiváló minőségű, a fejlett végzős hallgatók. Minden doktorandusz elvégzése után a mag tanfolyamok, a kellő rugalmasságot összpontosítani tanulmányaikat a kívánt területen.

Áttekintés

A INCM egyike csak néhány ilyen programok elérhető Észak-Amerikában. PhD hallgatók részt vehet a programban kapnak széles körű interdiszciplináris oktatást és lehetőségeket, dolgozzon egy sor tudományág. Pályakezdő lesz képes a problémák kezelésére egy bonyolult tudásbázis anyagi, elméleti, gyakorlati és módszertani megközelítések.

A törzsanyag felkészítse őket a kulcsfontosságú globális kompetenciák, beleértve:

 • Interkulturális dinamikáját globális konfliktus
 • Gazdasági konfliktuselemzés
 • Nemzetközi kapcsolatok
 • Konfliktuskezelés elmélet
 • Módszertani készítmény szigorú, beleértve a kötelező és választható kurzusok kvantitatív és kvalitatív módszerek, a kutatás tervezése, és a nemzetközi program és a politikai elemzés és értékelés. A PhD program azt is előírja a végzett jelentős nemzetközi tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek a nem angol nyelven.

Látomás

Ahhoz, hogy egy vezető PhD-program előkészítése tudós-szakemberek számára az összetett kihívások megelőzése, kezelése, és átalakítja a nemzetközi konfliktus.

Cél

Ez főállású, interdiszciplináris, in-residence program célja, hogy megfeleljen a globális kereslet a tudós-szakemberek, hogy foglalkozzon a komplex tömb nemzetközi konfliktusok és biztonsági kihívások a kidolgozása és végrehajtása a tapasztalati úton, a szakpolitikai ajánlásokat, és megoldások. INCM PhD fokozattal készek versenyezni birtoklás-pálya egyetemi kar találkozókat és széles körű operatív kormányzati pozíciókba, a nem kormányzati szervek, valamint a globális üzleti közösség.

A program céljai

INCM PhD kínál számos kulcsfontosságú elemet nem érhető el a legtöbb más doktori program ezen a területen, hogy a kiváló minőségű végzős hallgatók:

 • Az interdiszciplináris jellegét a program a hallgatók széles képzés lehetővé teszi számukra, hogy integrálják a legújabb kutatási eredmények elméletileg gazdag, kérdés releváns kiadványok és jelentések.
 • A szigorú módszertani képzést készül diplomások a globális konfliktusok problémák a legújabb és leghatékonyabb kvantitatív és kvalitatív kutatási módszerek.
 • A nemzetközi tapasztalatok lehetővé teszi a diplomások, hogy integrálja az elmélet és a gyakorlat elemzésében a nemzetközi konfliktus.
 • Szakmai kompetencia egy nem angol nyelvű felkészíti a tanulókat a sikeres pályázat a tudásukat a globális színtéren.
 • A pedagógiai képzést kifejezetten a felsőoktatási kontextus és irányított tanítási tapasztalataikat kivételes előkészítése diplomások érdekel tudományos pályára.
 • Hozzáférés a tapasztalt oktatók és szoros munkakapcsolatot professzorok megkönnyítik az együttműködésen alapuló kutatási és időben történő befejezését dolgozat és a PhD fokozatot.
 • A változatosság az egyetemen (diák 142 országban jelenleg tanulmányait KSU), valamint a posztgraduális program hozzájárul ahhoz, hogy széles körű egyetértés a globális konfliktusok kérdéseket.
 • Az erős közötti KSU és az Atlanta metró régió kiemelkedő források nyújtanak példaértékű lehetőséget az együttműködésre túl a campus.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy a felvételi a PhD Nemzetközi konfliktuskezelés pályázóknak ki kell tölteniük az elektronikus kérelem Graduate Felvételi a vissza nem térítendő 60 $ nevezési díj, és benyújtja az alábbi igazoló dokumentumokat az augusztus 1 határidőt kell figyelembe venni a tavaszi félévben, vagy a március 1 határidőt kell figyelembe venni az őszi félévben.

1. Átiratok

Küldje el hivatalos átiratát minden középfokú oktatási intézmények, amelyekben részt vett. Felhívjuk figyelmét, hogy bár a hivatalos átirata lehet feltölteni az interneten, még mindig szükség van a hivatalos átiratát.

Benyújtott átiratát külföldi intézmények csatolni kell egy hivatalos értékelést. Transzkriptumok lehet értékelni az alábbi szervek. Az értékelések tartalmaznia kell természetesen külön-pálya és egy számítást a GPA. Az értékelés kell jönnie hozzánk egy lezárt borítékban, vagy elektronikusan közvetlenül a hivatal.

 • Kiértékelési Service, Inc.
 • Joseph Silney and Associates, Inc.
 • Világ Education Services (WES)

2. Hivatalos GRE Test Eredmény

Adj meg egy másolatot a GRE pontszámok a Educational Testing Service. Lásd GRE pontozás táblázatban talál.

3. szándéknyilatkozat

Írja le, hogy érdeklődik a tanulmány a nemzetközi konfliktuskezelés és a megfelelő tapasztalatok hozol a program bemutatása, és úgy gondolja, a PhD program elősegítheti az Ön érdekeit. Amíg nem várható, hogy a teljes kidolgozott javaslatot a kérelem benyújtásának időpontjában az azonosító lokális, regionális, elméleti vagy módszertani gócok javítja az általános versenyképesség. A kimutatás felül kell vizsgálni a INCM Felvételi Bizottság a kari számos tudományág. A KSU Graduate Online alkalmazás lehetővé teszi, hogy feltölt ez szükséges dokumentációt.

Ezen felül, akkor erősen javasoljuk, hogy azonosítsák a program kari akivel lehet, mint a munka és a kapcsolatot az említett kar tekintetében a rendelkezésre álló helyeket, mint mentorok és a dolgozat tanácsadók. Az ilyen kapcsolatot kell hivatkozni a szándéknyilatkozat. A jelenléte kar tagjai érdekli a konkrét kutatási menetrend növeli annak valószínűségét, hogy létrehoz egy értekezés a magas tudományos színvonalú. Kar támogatása az alkalmazás növelheti az esélyét annak elfogadását a programot (bár ez nem garantálja).

4. Írás Minta

Adj meg egy írás mintát bemutató írás, és analitikus képességek, mint azok a felsőoktatási vagy szakmai tapasztalat. Ez az írás mintát lehetőleg angolul, de akkor fogadható el egy másik nyelven mellékelni egy angol fordítást. Nincsenek terjedelmi követelményeknek, azonban hosszabb minták (pl, a vezető vagy a diplomamunkám) kell kísérnie absztrakt vagy vezetői összefoglalót. A KSU Graduate Online alkalmazás lehetővé teszi, hogy feltölt ez szükséges dokumentációt.

5. Folytatás vagy önéletrajz

Adj meg egy dokumentumot, amely igazolja a kronológiai progresszióját az oktatási és szakmai tapasztalatok beleértve bármilyen egyéb információt az általuk fontosnak ítélt a kérelme alátámasztására. A KSU Graduate Online alkalmazás lehetővé teszi, hogy feltölt ez szükséges dokumentációt.

6. ajánlólevél

Három ajánlólevél keresztül kell benyújtani a KSU Graduate Felvételi irodai. Melyek közül kettő között kell lennie játékvezetők, akik részletesen leírják a képesítések, motiváció, és a kilátások a siker a programban.

7. További követelmények Nemzetközi Diákok

Minden pályázó, aki nem angol anyanyelvű kell tennie a TOEFL (minimális pontszám 88), vagy IELTS (minimális pontszám 6,5), kivéve, ha: jönnek a mentesített országokban; végezte el a főiskolát vagy egyetemet, az Egyesült Államokban akkreditált által elfogadott módon KSU; vagy akik tanulmányozták sikeresen legalább egy évig egy egyetemen, ahol az angol a tanítási. Ha ezek a kritériumok alkalmazandók akkor küldjön TOEFL Mentesség kérés.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Kennesaw State University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
Price
290 USD
Deadline
márc. 1, 2019
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
márc. 1, 2019
Start Date
jan. 2020
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
márc. 1, 2019
End Date

jan. 2020