Hivatalos Leírás

1

A cél az előadások a PhD program Neurobiology, hogy a diákok egy közös keret kezdve különböző háttérrel.

Előadások kerül sor elején a doktori program, így több időt fordíthat a tudományos kutatás, amely során elvégzendő a PhD. Lesz két fő tudományos modul egészíti ki a modult szentelt speciális kísérleti módszerek és biztonsági eljárásokat. Minden előadás nyelve angol és tartanak egy szakértő a területen.

modul 1 kell szentelni alapvető szempontjait Idegélettani és Neurobiológiai: mi meg fogjuk vizsgálni alapfogalmak mintegy neuronok, szinapszisok és szenzoros rendszereket. Mi is kiterjed tulajdonságai neuronális hálózatok alapjául szolgáló felfogás a kéregben és helyváltoztatásra a gerincvelőben.

modul 2 szentelnek a fejlődő eszközöket és kísérleti módszerek a nanotechnológiával, amelyeket fel lehet használni, hogy vizsgálja meg a molekuláris tulajdonságait neuronok, szinapszisok és szenzoros sejtek. Tulajdonságai közötti kölcsönhatások idegsejtek és az új anyagok, mint a szén nanocsövek és graféma lesz, csakúgy, mint alapvető tulajdonságait atomerő mikroszkóppal és a fejlett Photonics.

3. modul összpontosít módszerek tanulmányozása receptorok és csatornák funkció molekuláris szinten, hogy megértsék jelátviteli mechanizmusok a neuronális plaszticitás és adaptív reakciók. Ez a modul fogja kiegészíteni a gyakorlati kurzusok és előadások konkrét molekuláris biológiai módszerek, mint például a helyspecifikus mutagenezis, a protein-elemzés, valamint a használata hagyományos mikroszkópos és sejtbiológiai módszerekkel. Ez a modul a hallgatók alapvető információkat Mikroszkóp, immunkémiai, biztonság és programozás.

Sőt, a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyen más specifikus tanfolyamok kiválasztott témákban, mint a Computational Biology vagy Mechatronikai.

A tanfolyam Bevezetés a Neuroanatómia kerül sor egy kiváló szakértője.

A diákok speciális tudományos érdekeket, nem tartozik a tervezett előadás-sorozat, ösztönözni fogják, hogy részt vegyenek a nemzetközi téli vagy nyári iskolák fordítható ezekre konkrét témákat.

A lényege a doktori program Neurobiológiai a befejezése a tudományos PhD értekezés, amely áll a projekt, a fronton kortárs vizsgálat Neurobiológiai. A téma a tézis közül választják ki a kutatási projektek Kar PhD program.

Fő kutatási vonalak:

 • Celluláris és hálózati mechanizmusok neurotranszmitterek
 • Szinaptikus plaszticitás fejlesztése
 • érzékszerv
 • Regeneráció éretlen gerincvelő sérülés után
 • Idegi és mesterséges számítás

A legutóbbi elhelyezések után PhD Sissa:

 • University College London, UK
 • CNRS, Franciaország
 • Baylor College of Medicine Huston, USA
 • Monell Chemical Senses Center Philadelphia, USA
 • Karolinska Intézet Solna, Svédország
 • Universität Heidelberg, Németország
 • Columbia University New York, USA
 • University of British Columbia Vancouver, Kanada
 • Max Delbrück Központ Molekuláris Medicina, Berlin, Németország

Felvételi és ösztöndíjak

Követelményei

Az iskola üdvözli alkalmazások fiatal jelöltek hamarosan befejezése után az egyetemi tanulmányok komoly érdeklődést a kutatás is, ha nem szakirányú tapasztalat. El kell ismerni, hogy az iskola, a vizsgázó legyen birtokában az alábbi lehetőségek közül fokban október 31, 2016:

 • Olasz laurea vagy laurea specialistica / magistrale egy tudományos téma;
 • A Egyetemi külföldön szerzett és egyenértékűnek tekintik a fent említett olasz fok szerinti szervei az Iskola (azaz M.Sc.).

Felvételi vizsga

Minden információ a vizsgák megtalálható a Sissa fő honlapján. A hozzájárulás dokumentált utazási költségek kizárásával kapcsolatosan felmerülő költségek a saját közlekedési eszköz, a maximum 150 €, kap valamennyi jelölt vesz részt a szóbeli vizsga.

Ennek keretében a jelen bejelentés, válogatott fenntartott EU-n kívüli jelöltek alapuló tudományos képesítések csak terveznek.

Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus International School for Advanced Studies (SISSA) »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019