A program célja, hogy megfeleljen az igényeinek szakemberek, akik szeretnék, találjon valamilyen szempontból a gyakorlati mező. A jelentkezőknek csatlakozzanak a magas szintű, gyakorlati alapú kutatás egyik kutatási területek. Ez egy olyan kutatási diplomát, amelynek célja, hogy segítse a szakemberek, hogy dolgozzon ki egy kapcsolatot a kutatás és szakmai tevékenységét.

Látogatási professzorok partner egyetemek is részt vesznek a tanárok és tanácsadók a programban. A diákoknak arra, hogy részt vegyen az Erasmus mobilitás tanulmányok és szakmai gyakorlatot. Az oktatás nyelve az angol.

Végzettség: Doktora Pedagógia (PhD).

Felvételi követelmények: Diploma pedagógia, pszichológia, oktatási vezetés vagy humanitárius Kar, Társadalomtudományi, szociális jóléti és szociális segítséget, ha szakmai tapasztalatot az oktatásban, legalább 3 év. Vita a téma vagy probléma pedagógia, amelyre kutatást végeztünk a benyújtott papír szükséges.

Tanulmányok időtartama: 3 év teljes idejű tanulmányokat.

Tanulmányi program 2 részből áll:

  • Tudományosan kutatómunka: az egyes kutatási munka előkészítése és tervezése orvos disszertáció kiadvány kutatási eredmények (3 kiadvány); bemutatása kutatások eredményeit a tudományos konferenciák; az elméleti szemináriumok; A gyakorlatban a professzor asszisztens vagy asszisztens a vezető kutató, a döntéshozatali és a magatartása projekt a kutatások works- 112 CP kredit (168 ECTS);
  • Elméleti vizsgálatok (A rész (kötelező) - a modul a kutatási és az intellektuális kompetenciák; B rész (opcionális) - a modul a fejlesztési Academicals kompetenciák; C része (szabadon választható)) - 32 CP kredit (48 kredit).

Hogy teljes doktori tanulmányi program hallgató kell keresni 144 CP (216 kredit).

Végső teszt, ha van ilyen: Orvosi vizsgálatok Pedagógia és idegen nyelven (angol, német, vagy orosz), és az orvos értekezés.

Tanulmány díj: 3200 EUR évente. Ha érdekli a tanulmányait Rezekne University of Applied Sciences, töltse jelentkezési lapot erre a címre: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rezekne University of Applied Sciences

1 további kurzus Rezekne University of Applied Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
3,490 EUR
évente.
Deadline
Kérj Információt
Spring Intake
Július 1, 2019
Autumn Intake
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
márc. 1, 2022
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Spring Intake
Start Date
szept. 2019
End Date
szept. 1, 2022
Jelentkezési határidő
Július 1, 2019
Autumn Intake
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Spring Intake
End Date
márc. 1, 2022

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Július 1, 2019
Autumn Intake
End Date
szept. 1, 2022