phd politológia, közpolitikai pálya

Általános információk

Program leírás

A Doktori Program Public Policy egy speciális pálya a Politikai Tudományok Doktori Program által működtetett CEU Doktori Iskola politológia, Közpolitikai és nemzetközi kapcsolatok. CEU egy angol nyelvű doktori iskola Budapesten, Magyarországon akkreditált az Egyesült Államokban és Magyarországon.

Modern politikai döntéshozatal, melynek célja a helyes kormányzás, az átláthatóság, az elszámoltathatóság és hatékonyság, kell a megalapozott tudományos elemzés. A Doktori Program Public Policy tervezték tudósok érdekelt kutatások végzése az oka, funkciója, jellege és eredményének a közrendre.

A program felkészíti a végzős hallgatók a pályára az akadémiai és alkalmazott kutatási intézmények. Core tanfolyamok összpontosít a professzionális szintű kutatási és elemzési készségek terén az európai és a nemzetközi közrend, összehasonlító politikai elemzés, és a politikai gazdaságtan.

A kar részt vesz a PhD program jön egy sor közpolitikai kapcsolatos tudományos háttérrel, beleértve a nemzetközi kapcsolatok, a politika, a jog és a közgazdaságtan. Amellett, hogy hiteles hangok a saját kutatás, ők is első kézből politikai tapasztalattal, dolgozó elemzőközpontok (pl RAND Corporation) és a vállalkozások (pl Vodafone), tanácsadás és a civil szervezetek (pl Open Society Institute, a Transparency International), illetve tanácsadás a nemzeti vagy a helyi önkormányzatok, valamint a nemzetközi szervezetek (pl Világbank Intézet).

Utoljára frissítve Október 2016

Az iskoláról

Central European University's School of Public Policy is a global institution with students from almost 50 countries. It offers academic programs that support students to develop the skills they will ... Tovább

Central European University's School of Public Policy is a global institution with students from almost 50 countries. It offers academic programs that support students to develop the skills they will need to identify, define, and address compelling and emerging public policy problems. Kevesebb