A Doktori Program Public Policy egy speciális pálya a Politikai Tudományok Doktori Program által működtetett CEU Doktori Iskola politológia, Közpolitikai és nemzetközi kapcsolatok. CEU egy angol nyelvű doktori iskola Budapesten, Magyarországon akkreditált az Egyesült Államokban és Magyarországon.

Modern politikai döntéshozatal, melynek célja a helyes kormányzás, az átláthatóság, az elszámoltathatóság és hatékonyság, kell a megalapozott tudományos elemzés. A Doktori Program Public Policy tervezték tudósok érdekelt kutatások végzése az oka, funkciója, jellege és eredményének a közrendre.

A program felkészíti a végzős hallgatók a pályára az akadémiai és alkalmazott kutatási intézmények. Core tanfolyamok összpontosít a professzionális szintű kutatási és elemzési készségek terén az európai és a nemzetközi közrend, összehasonlító politikai elemzés, és a politikai gazdaságtan.

A kar részt vesz a PhD program jön egy sor közpolitikai kapcsolatos tudományos háttérrel, beleértve a nemzetközi kapcsolatok, a politika, a jog és a közgazdaságtan. Amellett, hogy hiteles hangok a saját kutatás, ők is első kézből politikai tapasztalattal, dolgozó elemzőközpontok (pl RAND Corporation) és a vállalkozások (pl Vodafone), tanácsadás és a civil szervezetek (pl Open Society Institute, a Transparency International), illetve tanácsadás a nemzeti vagy a helyi önkormányzatok, valamint a nemzetközi szervezetek (pl Világbank Intézet).

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date