Hivatalos Leírás

A doktori program számítástechnikai és információs tudományok célja, hogy készítsen független tudósok, jól felkészült oktatók és élvonalbeli kutatók előtt áll, hogy az Excel a munkájukat számítástechnikai és interdiszciplináris tudományos vagy ipari környezetben. A mértéke kiemeli két legegyedibb jellemzői Golisano College: szélessége program kínálatát és tudományos összpontosít felfedezni megoldásokat valós problémák kiegyensúlyozásával elmélete és gyakorlata.

A program középpontjában az elméleti és gyakorlati vonatkozásai cyberinfrastructure alkalmazása a konkrét problémákat több domaint. Ez a keverék belüli diszciplináris számítástechnikai ismeretek területén és interdiszciplináris területen területeken.

Cyberinfrastructure

Cyberinfrastructure (CI) egy átfogó infrastruktúra integrálása hardver, adatok, hálózatok és a digitális támogatású érzékelők, hogy biztonságos, hatékony, megbízható, elérhető, használható, és interoperábilis lakosztályok szoftver és middleware szolgáltatások és eszközök. A doktori programot játszik vezető szerepet a CI kutatás biztosításával emberközpontú eszközöket a tudomány és a technika közösségeket. Ezek az eszközök és szolgáltatások középpontjában az olyan területeken, mint a nagy teljesítményű számítástechnika, az adatok elemzése és a megjelenítés, az internetes szolgáltatások és a virtuális környezetekben, valamint a tanulás és tudásmenedzsment.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy a felvételi a doktori program számítástechnikai és információs tudományok jelentkezőknek meg kell felelniük az alábbi minimális követelményeknek:

  • Érettségi diploma vagy azzal egyenértékű. Mivel a program magában foglalja a legkülönfélébb tudományágak, a hallgatók különböző háttérrel (pl mérnöki, természettudományos, humán, képzőművészeti, üzleti, és a tudományágak elegendő számítási háttérrel) arra ösztönzik, hogy alkalmazzák. A pályázóknak kell az alábbi minimális követelményeket természetesen a munka: egy teljes tanév programozás és számítástechnikai fogalmak; erős matematikai háttér témákban, mint a diszkrét matematika és a valószínűség és a statisztika; és alkalmassági, látás, és a tapasztalatok (adott esetben) a számítástechnika és informatika kapcsolatos kutatások.
  • Hivatalos átiratát (angolul) az előzetesen elkészült munka során.
  • Graduate Record vizsga (GRE), alap vizsga pontszámot belül elmúlt 5 évben.
  • A nyilatkozat célja, tartalmazó, de nem kizárólagosan, a kutatás tapasztalatai és érdekei, motivációt, hogy folytassa doktori, és a hosszú távú célokat.
  • Önéletrajz vagy önéletrajz
  • Két ajánlást az egyének, akik jól képzettek, hogy értékelje a hallgató a siker esélyét.
  • Szakmai vagy kutatási papír minta (ok), ha rendelkezésre áll.


A diákok, akiknek anyanyelve nem az angol, a teszt pontszámok az angol mint idegen nyelv (TOEFL) be kell nyújtani. A minimális pontszám 570 (papír alapú), 230 (számítógépes), vagy 88 (Internet-alapú) van szükség.Interjú

Egy interjú egy vagy több, a doktori program kari és / vagy felvételi bizottság szükség lehet jelentkezők a felvételi előtt a végső kiválasztás. Ez az interjú lehet végezni telefonon keresztül.

Program oktatási nyelve:
Angol
Rochester Institute of Technology (RIT)

7 további kurzus Rochester Institute of Technology (RIT) »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date