Hivatalos Leírás

Az innovatív programok által kínált a minisztérium célja, hogy felkészítse a tanulókat, hogy legyen magasan képzett szakemberek szükségesek az ipar, a kormány, és a tudomány.

A Department of Computer Engineering ban establihed 1993-ban a Műszaki Kar. Négyéves Computer Engineering program alapján a gyakorlat-orientált curriulum kínálják. Az osztály is kínál Master of Science és a doktori programok Computer Engineering. A modern oktatási infrastruktúra és oktatási környezet támogatni célunk, hogy studens magas szintű számítógépes mérnöki oktatás.

Az egyetemi tanterv célja az, hogy graduades azonosítása, megfogalmazása, és a problémák megoldása a műszaki alapelvek. A gyakorlat-orientált programok ösztönzik a diákokat, hogy a munka a valós problémákat, és átveheti némi munkatapasztalat. Továbbá várható, hogy ezek a programok támogatják a modern számítógépes laboratóriumok és a korszerű idegennyelv-oktatási létesítmények amely jelentős előnyöket biztosít a diplomások dolgozni a globális gazdaság és egy versenyképes környezetben. Eltekintve a fundemental tanfolyamok, mint a matematika és a fizika a enginering kurzusok szerepelnek a curricilum a logikai tervezés, microproccessors, számítógépes architektúra, programozási nyelvek, diszkrét struktúrák, adatbázisok, operációs rendszerek, számítógépes hálózatok és comoputer grafika. Néhány választható kurzusok, beleértve a képfeldolgozás, a neurális hálózatok, az e-kereskedelem, a földrajzi információs rendszerek is felajánlotta, hogy fokozza a tananyag.

Program oktatási nyelve:
Angol
Yasar University

5 további kurzus Yasar University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
11,000 USD
A teljes program
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date