Phd vállalkozói és innovatív

Általános információk

Program leírás

indítása nemzetközi egyetemközi interdiszciplináris posztgraduális (doktori) tanulmány VÁLLALKOZÁS ÉS INNOVÁCIÓS ösztönözte, hogy szükség van az alkotás a versenyképes tudás szükséges megerősítése proaktív és innovatív kapacitását az egyének és a társadalom előtt álló változások és változások kezelésében.

Eszéki Egyetem

Tanulmány az eredménye a TEMPUS Joint European Project International Centre for Studies Vállalkozói (CD_JEP-41014-2006), amely megvalósította a Josip Juraj Strossmayer Egyetem Eszék, Horvátország University of Turku, Finnország; Maribori Egyetem, Szlovénia; University of Klagenfurt, Ausztria és Durham University, Egyesült Királyság a 2007-2009-es időszakban. Műveltségi kapacitást minden szinten az oktatás képzés kezdeményezőkészség és vállalkozói igényel létre a kritikus tömeget, pedagógusok, hogy interdiszciplináris terület, azaz, ami csapat oktatók a különböző tudományágak, akik lehet végrehajtani vállalkozói oktatási programok különböző oktatási szinteken, az elsődleges a harmadlagos.

Figyelembe véve a interdiszciplináris jellegének vállalkozói, Amely lehet meghatározni a keskeny (belül társadalomtudományok), vagy a széles értelemben vett (például a kognitív tudomány az interdiszciplináris tudomány területén), doktori tanulmányi VÁLLALKOZÁS ÉS INNOVÁCIÓS mindenki számára nyitott, érdeklődő, akik szeretnének hozzájárulni a hibridizáció a tudás, és a így kialakítsák kompetencia innovatív megközelítést diagnosztizálására és megoldani a problémákat.

Mivel öt egyetem vett részt a fejlesztési koncepció a program, Melynek oktatói csapat is részt vesz a megvalósítás, a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy megfizetése nélkül tuitions, a kölcsönösség elvét, használatának oktatási és kutatási erőforrásainak partner egyetemek alapján az aláírt megállapodás közötti együttműködés egyetemeken.

Tanulmányi program fejeződik ki kredit, amely lehetővé teszi a mobilitás a kísérők a program, transzfer a pontot, vagy pontokat felhalmozódása a rendszeren belül az élethosszig tartó tanulás.

A program magában foglalja a szervezett osztályok, közvetlen egyéni tudományos-kutatási munka a doktori disszertáció, és választható a tudományos és oktatási tevékenységet.

Tudományos címet elnyerte befejezésekor a vizsgálatok

Doctor of Social Sciences (Ph.D.), területe a közgazdaságtan

A program időtartama

6 félév, 3 ​​év

Feltételei beiratkozás

Jobb beiratkozás a doktori program "vállalkozási és innovációs képességének" tartozik:

 • Diákok, akik diplomát megfelelő Bologna előtti, legalább 4 éves egyetemi tanulmányok
 • Diákok, akik diplomát Bologna előtti egyetemi tudományos mesterképzés
 • Diákok, akik diplomát Bologna egyetemi szakirányú tanulmányok és megszerzett legalább 60 ECTS
 • Diákok, akik diplomát a bolognai 3 + 2 vagy 4 + 1 vagy 0 + 5 tanulmányi program

A diákok, akiknek a korábbi tanulmányok nem az társadalomtudományok is beiratkozik a posztgraduális doktori program "vállalkozási és innovációs képességének", a tompított eltérés vizsgák, amelyet a Tanács határozza meg a doktori képzés, szem előtt tartva, az ezekkel összefüggő tudományos területeken, mezők és ágak .

Eszéki Egyetem

Kiválasztási kritériumok

Válogatás a kísérők alapján készül az átlagos minőségű a korábbi vizsgálatok, motivációs esszé, a meglévő kutatási és tudományos hivatkozások, valamint az ajánlás a potenciális tanácsadó.

A kérelemnek tartalmaznia kell

 • Kitöltött kérelem
 • Motivációs esszé
 • Önéletrajz
 • Ajánlást
 • Átirata fokozat (legmagasabb szintű képzés)
 • Hitelesített másolata diploma (legmagasabb szintű képzés)
 • Másolata állampolgársági bizonyítvány vagy más megfelelő bizonyíték a polgárság a külföldi állampolgárok
 • Két fénykép (4 × 6 cm)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologn ... Tovább

Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologna Agreement. This Faculty has played an important role in training scientists and experts in this part of Croatia. Kevesebb