Ez természetesen megköveteli a 2: 1, vagy nemzetközi egyenértékű és / vagy egy mesterek érdeme szinten, vagy a fenti egy adott témáról, és IELTS szint 6.0 (5.5 minden elem). Ez általában befejeződött alatt körülbelül három évvel.

Berendezések

Vannak kiterjedt laboratóriumok berendezések padra félüzemi méretekben. Az Egyesült Királyság néhány részlegének egyike a tömegspektroszkópia, a pásztázó elektronmikroszkópia és az atomerőmikroszkópia, valamint a "virtuális valóság" csomag része, ahol saját teljes feldolgozóüzemét meg lehet építeni és optimalizálni.

Posztgraduális hallgatók is hozzáférhetnek a kutatási létesítmények, beleértve egy sor berendezések, például:

  • Teljes szerves szén
  • Erős savas emésztés a sziklákon
  • Kutatási vizsgálóberendezések - többfázisú áramlás
  • Csepp cső kemence
  • Áramlás csőszerkezetben
  • Mikrohullámú központ

Kutatási támogatás

Támogatás a posztgraduális kutatási diákok koordinálja a Kar Kutatási Hivatal. Minden PhD hallgató lesz a fő egyetemi felügyelő és legalább egy további felügyelő. Rendszeres hivatalos felügyelet találkozók, általában havonta egyszer kerül sor egy vagy mindkét felügyelők. Olyan tudományos posztgraduális tanácsadókat és hallgatói PGR-képviselőket is biztosítunk, akik rendelkezésre állnak, ha kérdése van a kutatási tanulmányokkal kapcsolatos eljárásokról, aggodalmukat fejezi ki a fejlődéssel vagy a rendelkezésre álló lehetőségekkel kapcsolatban.

Minden PhD hallgató belépett a Műszaki Kar Képzési Programba, ez egy strukturált képzési program, amely a formális külső keretekre, például a közös készségekről szóló nyilatkozatra, a Kutatási Fejlesztési Keretre (RDF) és a Kutatási Tanács útmutatásaira épül. Az Engineering and Science Research Council (EPSRC) elismerte a kar programot, amelyet a szektor vezető szabvány posztgraduális kutatási fejlesztési és képzési.

A kar kiváló kapcsolatokat az ipar és biztosítani fogja fejleszteni átvihető készségek, amelyek hasznosak lehetnek a különböző karrier. Akkor is hozzáférhet a Graduate School kutatója Fejlesztési Program.

Karrier

Karrier kilátások és a foglalkoztathatóság

A University of Nottingham nevezték el a legjobb egyetem az Egyesült Királyságban a végzős foglalkoztatás, a 2017-es The Times és a Sunday Times Good University Guide.

A Nottingham-i Egyetem folyamatosan az egyik leginkább célzott egyetemnek számít Nagy-Britannia vezető posztgraduális munkáltatói körében *, és az Ön karrierjéhez vezető előrelépést kínál.

A karon tanuló diákok produkciós vezetők és igazgatók, informatikai és távközlési szakemberek, üzleti, kutatási és adminisztratív szakemberek, tudomány, mérnöki és gyártástechnikusok, természettudományi és társadalomtudományi szakemberek, oktatási és oktatási szakemberek, valamint különböző más mérnöki szerepek .

Belépési követelmények

  • Belépési követelmények: 2.1 (vagy nemzetközi megfelelője) és / vagy mesterek érdem szintjén vagy magasabb szinten egy releváns témában
  • IELTS: 6.0 (mindegyik elemnél nem kevesebb, mint 5,5)
Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
3 Év
Nappali
Price
4,350 GBP
UK / EU díjak £ 4,300; Nemzetközi díjak: 21.060 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date